in ,

Cele mai bune jocuri de noroc pentru începători

Să fii începător într-un domeniu poate fi descurajant. Dar nu este cazul în prezent, când există informații despre absolut orice domeniu, dacă știi unde să cauți. Ceea ce se aplică și în cazul jocurilor de noroc pentru începători. Căci, da, există nenumărate variabile și necunoscute când abia ce te-ai alăturat industriei cazinourilor și vrei să experimentezi cât mai multe, fără să știi în ce direcție să o iei. Iar asta poate fi ușor confuz, când sunt atât variante ce abia ce le ţii socoteala și nu prea ai vreun obiectiv concret. Revenind – ceea ce vrem să spunem este că gamingul și gamblingul online (cu tot ce înseamnă actualizări cu ponturi pariuri azi) pot fi cât se poate de ofertante și cool, dar dacă știi ce faci, căci altfel este intimidant. Când abia ce ai ajuns în acest domeniu și nu prea ai nicio direcție se poate dovedi anevoios, pierdere de timp și energie, dar asta și pentru că te duci către jocuri care nu ți se potrivesc. Și nu ne referim la stil, ci la jocuri făcute special pentru începători, care să te facă să te familiarizezi cu ce se propune. Ca  să nu ne mai lungim, iată mai jos câteva propuneri de jocuri ideale pentru cei care nu sunt veterani, ci mai degrabă ucenici necunoscători.

Sloturile

Jocurile de păcănele sunt cele mai simple jocuri, ceea ce înseamnă că se pot juca de obicei, mai ales de cei fără experiență. Extrem de populare încă de la început, acestea sunt preferate pentru că nu ai nevoie de vreo îndemânare anume, de aplicat vreo strategie, de gândit prea mult sau de analizat chestii de care nu ai nevoie. 

Aici nu prea ai mare lucru de făcut, ci doar să dai click pe un buton și să aștepți să vezi ce ți se generează. Desigur, de dragul discuției, îţi spunem că va trebui să investești și niște bani, că altfel sentimentul ăla de anticipare nu va fi chiar cel mai bun, când nu este nicio miză. Deși inițial sloturile au fost gândite ca atracții de petrecut timpul cât se așteaptă la jocurile mai mari, acum sunt principala atracție pentru mulți.

Jocurile de ruletă

Și la ruletă lucrurile sunt cât se poate de simple, așa că nu trebuie să te complici prea mult nici aici, nu ai nevoie de vreo anume îndemânare – doar de dispoziția de a juca și de a te simți bine, de a te distra. În funcție de versiunea disponibilă, o ruletă va avea o roată – cu 37 sau 38 de numere – iar tu va trebui să alegi numărul și culoarea pe care bila se va opri odată ce roata nu se mai rotește. Nu ai de făcut decât să plasezi pariurile și să aștepți, sperând că ai nimerit și că vei avea profit. 

Cele mai citite articole

Este un joc în care totul se decide de noroc și poate fi jucat chiar şi cu mai multe persoane, pentru ca totul să fie și mai interactiv. Desigur, noi am făcut o descriere sumară, dar nu ar trebui să ai probleme în a înțelege ce și cum ai de făcut, dacă îţi faci temele cu micile dedesubturi. 

Baccarat 

Cumva nedrept, acest joc este neglijat de nou-veniții de pe vreun site. Iar nouă ni se pare că se ratează o mega șansă de amuzament și de câștiguri cel puţin mulţumitoare. Cu multiple versiuni de joc disponibile, Baccarat are ceva vechime, dar parcă încă nu se impune cu așa multă putere în rândul jucătorilor, ceea ce este cam o pierdere. Deși este perfect pentru cei începători, cu toate că are reguli precise și complexe. 

Pe scurt, îţi spunem despre ce este vorba. Există cărți cu anumite valori (1-9 și 10 diferă, Asul are valoare 1, J, Q și K au 0 puncte), care se folosesc pentru a realiza totalul jucătorului. Misiunea fiecărui jucător este ca la fiecare mână de joc să-și calculeze scorul prin adunarea valorii cărţilor primite la fiecare primire cu păstrarea ultimei cifre (cea mai rea mână este când se însumează 0, cunoscută și ca Baccarat, iar cea mai bună atunci când se totalizează 9). Cu puțină documentare ai putea să te bucuri de cea mai tare experiență. Este ceva mai simplu îndată ce citeşti mai multe despre sau faci primele modele.

Blackjack

Cunoscut și sub numele de 21, jocul de blackjack este unul ideal pentru cei care vor să înceapă cu ceva simplu și foarte interactiv. Foarte întâlnit la cazinourile online și offline, jocul este cât se poate de banal: jucătorul trebuie să aibă în mână o sumă de cărți care să fie egală cu 21 sau cel mai aproape de acest număr. Când și dacă cineva face asta, atunci va și câștiga, dar dacă ai mai mult de 21 când se vor afișa cărțile, atunci clar vei fi declarat pierzător. Desigur, aici te poți folosi de diverse tactici, poți aplica strategii bine studiate sau te poți lăsa în voia sorții şi să vezi ce cărți îţi pică și cum le poți gestiona smart, bazându-te doar pe intuiție. O să vezi, în timp, că nu prea poți prezice nimic, dar tocmai asta-i frumuseţea.

Video poker

Un joc relativ nou, jocul de video poker are la bază și câteva informații care țin de jocul de poker, cum altfel, dar nu te speria, căci nu este nimic imposibil de învățat. Înainte de toate, ți se oferă cinci cărți și trebuie să decizi pe care dintre acestea le oprești și pe câte. Obiectivul tău este să faci în așa fel încât să construiești ceea ce este cunoscut ca the five card poker hand possible, dar cu câteva reguli precise de urmat. Concret, cu cât faci o mână mai puternică, cu atât mai mari vor fi câștigurile. Vestea bună, dacă vrei să eviți orice discuție, este că aici nu vei avea nevoie de vreun alt jucător și că vei fi doar tu, pe cont propriu.

Indiferent de recomandările noastre, un lucru este clar: fiecare are o altă viziune. Nu putem impune ca aceste jocuri să fie imperativ destinate începătorilor, căci sunt foarte mulți veterani care profită de tot ce au acestea mai bun de oferit. Iar la fel de bine, începătorii experimentează și alte titluri din portofoliul cazinourilor online. Asta și pentru că există multe, foarte multe jocuri online, dintre care să se alegă, fiecare la fel de mișto. Însă, rămâne sfatul esențial: trebuie să se înceapă cu începutul, cu ce este mai ușor de învățat, care să nu implice pregătiri suplimentare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

5 moduri in care poti prepara carnea de pui

5 moduri in care poti prepara carnea de pui

Află ACUM ce obiecte nu trebuie să îți lipsească niciodată din trusa de croitorie

Află ACUM ce obiecte nu trebuie să îți lipsească niciodată din trusa de croitorie