in

Tu aduci problema dentară, Life Dental Spa o rezolvă!

Te numeri printre cei cărora petele de pe dinți le afectează viața și eviți să zâmbești în public? Life Dental Spa are soluția optimă pentru dantura ta: Air-flow și adio dinți pătați!

Dinții galbeni sunt o sursă de disconfort și jenă în majoritatea relațiilor interumane. Pe lângă faptul că estetica și armonia zâmbetului sunt neplăcute,  dinții galbeni afectează negativ și imaginea generală a persoanei.

Nu este surprinzător că zâmbetul este unul dintre primele lucruri care sare în ochi atunci când comunicăm cu ceilalți și, în aceste condiții, a avea dinții galbeni sau pătați nu este cu siguranță o carte de vizită bună

Se știe că  dinții albi și sănătoși  sporesc aspectul persoanei, dând ideea de îngrijire. Din păcate, dinții galbeni și pătați strică armonia feței și  transmit o slabă  îngrijire, precum și o imagine de sine negativă.

Dacă nu rezolvi de îndată problema dinților îngălbeniți și pătați și nu apelezi la procedura Air-flow există riscuri și consecințe! 

Prevenirea bunăstării orale este importantă pentru sănătatea întregului corp. Îngrijirea dinților și a gingiilor nu înseamnă doar prevenirea cariilor sau a respirației urât mirositoare, căci gura este o poartă către sănătatea generală a întregului organism. Iată ce se poate întâmpla dacă nu rezolvi imediat problema dinților pătați și îngălbeniți și amâni efectuarea unei proceduri Air-flow

 • Poți face gingivită;
 • Poți avea o respirație urât mirositoare;
 • Îți pot apărea carii dentare;
 • Poți forma placă bacteriană care, la rândul său, poate duce la apariția unui șir de probleme, începând cu sângerări gingivale și inflamația gingiilor din cauza gingivitei, până la probleme mai serioase precum parodontoza și chiar pierderea dinților;
 • Poți face parodontoză, căci bacteriile se acumulează sub gingii și duc la mobilitate dentară, inclusiv pierderea totală a dinților. Parodontoza este o boală de care suferă 9 din 10 români.

Igiena dentară obișnuită,  practicată cu o periuță de dinți și ața dentară nu este suficientă pentru a învinge toți germenii și bacteriile.

Pentru a le combate în profunzime, este recomandat să se efectueze sesiuni ciclice de profilaxie, în special una la fiecare 6/12 luni. Pentru pacienții care suferă de boli orale, cum ar fi parodontoză, gingivită sau poziționarea dentară defectuoasă, se recomandă un tratament la fiecare 3 luni.

Cele mai citite articole

Cu Life Dental Spa, rezolvi problema dinților îngălbeniți și pătați ușor și cu costuri reduse!

Life Dental Spa este rețeaua de clinici stomatologice dotată cu cele mai noi tehnologii, cu ajutorul cărora pot reduce anxietatea și îmbunătăți confortul tratamentelor dentare care elimină petele de pe dinți. Și pentru că bunăstarea pacienților este prioritatea medicilor dentiști ai clinicilor Life Dental Spa, oferă pachetul 5 în 1 de igienizare dentară la doar 174 de lei.

Iată ce include acest pachet avantajos:

Așadar, poți beneficia de 85% la sută reducere la pachetul de igienizare dentară! Reducerea este valabilă pentru primii 30 de pacienți înscriși, fără a se putea cumula cu alte reduceri, oferte, vouchere. Aplică acum și alege să îți păstrezi dinții sănătoși și curați!

Cu acest pachet de igienizare dentară, petele și placa bacteriană sunt îndepărtate, protejându-te de gingivită sau parodontoză

Life Dental Spa îți face viața mai ușoară și te ține departe de dinții îngălbeniți și inestetici! Iată câteva dintre beneficiile pe care le obții dacă alegi pachetul de igienizare dentară 5 în 1 la doar 174 de lei:

 • Realizată o dată la 6 luni, igienizarea dentară îndepărtează placa bacteriană, periajul profesional ajungând în zonele greu accesibile;
 • Este influențată pozitiv remineralizarea dentară și redusă semnificativ sensibilitatea dentară, împreună cu riscul de apariție a micilor fisuri și neregularități pe suprafața smalțului;
 • Oferă o curățare la cele mai înalte standarde, pacientul beneficiind de un confort sporit odată cu senzația de respirație proaspătă și menținerea sănătății bucale;
 • Previne afecțiuni dentare grave.

Aruncă o privire asupra mărturiilor câtorva pacienți care au ales pachetul de igienizare dentară 5 în 1 la doar 174 de lei:

 • „În urma pachetului de igienizare efectuat la clinica Life Dental Spa, viața mea s-a schimbat în bine. Deși nu prezentam alte probleme dentare, în afară de cea a petelor pe dinți, mă feream să zâmbesc de frica a ceea ce vor zice cei din jur. Acum, parcă nu încetez să zâmbesc.”
 • „Pe lângă alte proceduri pe care le-am făcut la clinica Life Dental Spa, s-a numărat și cea a detartrajului, a Air-flow-ului, periajului profesional. Țin minte că am prins atunci o oferă și am profitat de ea. Nu m-a durut nimic și, după câteva zeci de minute petrecute în cabinet, nu încetam să-i zâmbesc soției acasă.”

Recunoști că dinții galbeni îți îngreunează viața? Nu mai neglija sănătatea și estetica dinților tăi! Alege și tu o dantură sănătoasă, definește-ți zâmbetul cu costuri reduse și îmbunătățește-ți aspectul estetic! De Air-flow se ocupă Life Dental Spa! Programează-te acum și scapă de dinții îngălbeniți:  https://www.lifedentalspa.ro/oferte-stomatologie/!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce cheltuieli implică o revizie auto

Top 6 accesorii auto necesare unui atelier mobil