in

Un vibrator este un gadget care este mereu de partea femeilor!

Un vibrator este un gadget care este mereu de partea femeilor!

Exista o superstitie conform careia vibratoarele sunt dispozitive care ajuta femeile singure. Dar nu este deloc asa, acest gadget nu este pentru orgasme rapide, ci este pentru distractie si pentru momente de placere maxima, atat cand esti singura, cat si alaturi de partener si este folosit pentru masarea vaginului si a zonei din jurul punctului „G”. Dar ce sa cauti atunci cand iti cumperi primul vibrator si cum sa incepi sa te gandesti la gadget-uri erotice, astfel incat, atunci cand le folosesti, pentru a uita de rusine si prejudecati.

O multime de mituri invechite au aparut in jurul vibratoarelor si probabil acesta este motivul pentru care o multime de femei cu un apetit sexual sanatos, care ar dori sa incerce ceva nou in dormitor, le evita. Probabil, inconstientul le spune: „Ce e in neregula cu voi? Femeile normale nu au nevoie de vibratoare.”  Dar femeile trebuie sa-si defineasca propria viata sexuala, sa-si specifice nevoile sexuale in relatie, si nu doar sa se adapteze nevoilor si fanteziilor altora. 

Cu ce ​​alte temeri se confrunta femeile cand vine vorba de gadgeturi erotice?

De exemplu, le este teama ca atunci cand incep sa foloseasca un vibrator, barbatul de langa ele nu va mai fi suficient. La urma urmei, acest gadget are sapte viteze diferite, mai multe tipuri de vibratii, poti alege dimensiunea si ajunge la clitoris , asa ca, oare mai poti trece de la un astfel de vibrator la un penis obisnuit? Multe femei se tem ca pot deveni dependente de un vibrator. 

Pe de alta parte, barbatii gandesc ca nu mai pot fi mai buni sau la fel de buni precum un vibrator, astfel incat cel mai bine este ca acest gadget sa nu depaseasca nici macar pragul dormitorului. 

Deci, ce ar trebui sa gandesti despre jucariile sexuale pentru a le putea folosi cu mai multa usurinta?

Fiecare femeie ar trebui sa aiba verifice oferta unui sex shop precum Love Island , pentru ca a avea propriul vibrator ofera putere si este un semn ca iti transmiti tie si altora ca ai voie si poti sa faci orice. Datorita faptului ca femeile nu sunt incurajate sa aiba gadgeturi erotice , atunci cand isi cumpara unul, merg impotriva acestui val si descopera bucuria de a se simti bine in pielea lor.

Un vibrator este un astfel de gadget care este mereu de partea femeilor. Datorita acestuia, in timpul  masturbarii poti descoperi ce iti place si ce nu, iar acest lucru este foarte important. Caci, in timp ce o mare parte dintre femei pot spune ceea ce nu le place in dormitor, raspunsul la intrebarea „ce iti place?”,de multe ori se dovedeste a fi mult mai dificil de oferit. 

Merita sa apelezi la un vibrator din curiozitate pentru a vedea despre ce este vorba, dar si pentru a-ti diversifica viata sexuala. Este important ca in dormitor sa nu te ghidezi dupa niste prejudecati invechite si temeri inutile, ci sa fii manata de curiozitate, de cautarea placerii si de dorinta de a incerca ceva nou.  

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 10 cărți pe care orice cuplu ar trebui să le citească

Cum amenajezi o bibliotecă în mansarda casei – 4 detalii de care să ții cont