in

Top 10 cărți pe care orice cuplu ar trebui să le citească

Toată lumea își dorește o relație sănătoasă și de lungă durată alături de partenerul său. Cu toate acestea, există numeroase cazuri în care cuplurile au nevoie de ajutor, fie acesta primit de o persoană cu experiență în domeniu, precum un terapeut, de la prieteni sau chiar din cărțile de specialitate.

Descoperă cele 10 cărți despre relații pe care orice cuplu ar trebui să le citească! Creează o legătură puternică și intimă alături de partenerul tău și bucurați-vă de timpul petrecut împreună!

Cele cinci limbaje ale iubirii – Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii este o carte plină de sfaturi practice și soluții la foarte multe probleme cu care se confruntă majoritatea cuplurilor în fiecare zi de relație. Aceasta te va ajuta să întărești relațiile familiale și să te bucuri de o viață fericită alături de cei dragi! 

Necenzurat – Radu F. Constantinescu

Necenzurat oferă noi perspective ale vieții de cuplu. Autorul pornește de la o poveste reală de viață urmată de reflecții personale și analitice. Vei afla ce înseamnă cu adevărat dragostea: între pasiune și plictiseală, între minciună și sinceritate.

Iubirea ca un mod de viață – Gary Chapman

Campion al cărților despre relații, Gary Chapman oferă cititorilor o carte plină de introspecție și adevăr: Iubirea ca un mod de viață. În carte vei regăsi povești adevărate, exerciții practice și vei afla care sunt cele șapte trăsături de caracter care te vor ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi.

De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste – Allan Pease și Barbara Pease 

De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste este carte ce ajută ambii parteneri dintr-o relație să descopere punctul de vedere al celuilalt. Manuscrisul explică viziunea diferită ale celor două tabere printr-un ton sincer și umoristic deopotrivă.

Secretul căsniciei fericite – Zig Ziglar

Cele mai citite articole

Secretul căsniciei fericite este o carte ce trebuie citită de orice cuplu căsătorit. Chiar dacă te-ai căsătorit cu persoana iubită în acest an sau deja ai sărbătorit nunta de argint, autorul îți oferă soluții la toate problemele cu care te-ai întâmpinat sau s-ar putea să le întâmpini pe parcursul mariajului.

Cum să-ți iubești partenerul când vrei să-l părăsești – Gary Chapman

În prezent sunt foarte multe cupluri care se despart deoarece nu știu cum să comunice și nu fac față unei presiuni noi. Cartea vine în ajutorul cuplurilor și căsniciilor dificile. Este foarte important să descoperi toate trăsăturile pozitive ale partenerului sau partenerei tale pentru a înțelege de ce te-ai îndrăgit de el/ ea, astfel încât să reușești să-ți iubești jumătatea chiar și în momentele în care simți că te-a dezamăgit.

De ce bărbații se uită la meci și femeile în oglindă – Allan Pease și Barbara Pease

Cartea te ajută să înțelegi că partenerii gândesc diferit într-o relație. Acest lucru este important deoarece poți descoperi ceea ce gândește celălalt, astfel încât relația voastră să fie mai intimă și mai fericită. Cartea oferă soluții tuturor celor care au nevoie de „o lumină” în relația sau căsnicia lor.

Vorbește-mi, am atâtea să-ți spun – Jacques Salomé

Jacques Salomé pune la dispoziție un manual practic din care fiecare persoană va reuși să devină un suflet mai bun și mai înțelegător în relație. Oamenii trebuie să înțeleagă că într-o căsnicie ai nevoie de momente de repaus și de perioade pe care să le petreci doar cu tine.

Căsnicia mult visată – Gary Chapman

Gary Chapman oferă cititorilor și doritorilor de răspunsuri un ghid practic care discută despre căsnicie, despre iubire, respect, loialitate și înțelegere. Cartea asigură clădirea unei căsnicii fericite.

Încă o șansă – Gary Chapman

Cu numeroase cărți publicate pentru a ajuta cuplurile și căsniciile, Gary Chapman oferă cititorilor cartea Încă o șansă care îi ajută pe cei în prag de divorț să-și găsească speranța, respectul și loialitatea față de partener. Datorită acestei cărți vei reuși să-ți refaci căsnicia!

O relație de cuplu de lungă durată se bazează pe mai multe relații de scurtă durată cu același partener. Etape se repetă pentru a putea fi retrăite și de a aduce dragostea, loialitatea, respectul și fericirea în prim-planul relației. Cărțile din această listă te vor ajuta să descoperi noi perspective ale relației tale!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Unde gasesc iPhone 13 ieftin?

Un vibrator este un gadget care este mereu de partea femeilor!