in

Unde ne petrecem vacanțele în anul 2021?

Începând cu luna martie a anului 2020, turismul s-a transformat total, iar când spunem asta ne referim atât la cel internațional, cât și la cel local. La început am avut cu toții impresia că situația neplăcută creată de Covid-19 va fi una efemeră, însă nu s-a întâmplat așa, motiv pentru care a trebuit să ne îndreptăm în vacanțe mai mult spre destinații turistice din România.

Astfel, cu timpul am văzut și o parte bună a situației, dacă se poate spune în acest fel, în sensul că turiștii români au redescoperit România, farmecul stațiunilor turistice montane, dar și frumusețea naturală care se ascunde pe cărările din arcul nostru carpatic.

De asemenea, am constatat că au luat naștere și proiecte turistice frumoase, precum Holiday with Views – www.holidaywithviews.ro, prin care sunt scoase la lumină destinații de vacanță superbe și unități de cazare amplasate în zone pitorești de care probabil am fi aflat mai greu.

Dintre acestea amintim în zona Munților Apuseni de o cazare cu o priveliște plină de spectacol, Casa Maria din Lunca Vișagului, care pare amplasată într-un tarâm de poveste. Fiecare turist care va ajunge aici va putea avea propriul moment de contemplare.

Tot în Apuseni, am descoperit Căsuța La Noi la Munte, o locație cu adevărat inedită din inima naturii, ce îmbină tradiționalul cu confortul zilelor noastre și oferă o priveliște impresionantă indiferent de anotimp.

Cele mai citite articole

Casa de vacanță Domestic, aflată într-un sat din județul Brașov, este o altă cazare interesantă și foarte populară în rândul turiștilor, în care puteți simți spiritul autentic transilvănean și în același timp să faceți o plimbare pe celebrul traseu turistic, Transfăgărășan.

Lista de cazări frumoase de la Holiday with Views poate continua și cu alte nume precum Boarder’s Cottage (Valea Prahovei), Grădinile Romane (în județul Neamț), Cabana Deac (Vatra Dornei), Casa Cifu (Harghita), Casa Dives Transylvaia (Alba) și altele, pe care vă invităm să le vedeți pe platformă.

La un moment dat totul va reveni la normal, iar majoritatea își va îndrepta din nou atenția către destinații turistice de peste hotare, însă pentru moment suntem siguri că mulți au reușit să redescopere frumusețea României prin călătorii în zone pitorești, cu tradiții străvechi și cu oameni deosebiți.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să ai un păr frumos și strălucitor?

Ritualul tău de îngrijire: momente de relaxare pentru o viață frumoasă!