in

Viitorul industriei aditive și al echipamentelor 3D dedicate industriei dentare

Viitorul serviciilor dentare înseamnă calitate superioră, rapiditatea de a răspunde nevoilor clienților și prețuri din ce în ce mai accesibile.

Pentru ca aceste condiții să fie îndeplinite, clinicile stomatologice care oferă soluții complete, precum și laboratoarele de tehică dentară, au nevoie de parteneri de încredre. Astăzi, industria aditivilor și echipamentelor 3D dedicate domeniului stomatologic se îndreaptă spre un alt nivel. Un alt nivel la care inovația tehnologiilor primează și face diferența!

Blue Laser Lines vă oferă suport în implementarea și eficientizarea lucrărilor dentare prin tehnologia avansată de printare 3D pe rășina de la Bego, tehnologia laser de printare de la Sisma cu ajutorul echipamentului MySint și mașinilor avansate de frezat Dyamach.

Imprimante 3D Dental profesionale pentru tehnică dentară

Imprimantele 3D sunt dotate cu tehnologii avansate de printare 3D și au în același timp o serie de caracteristici cheie, precum o înalta rezoluție rentabilă, precizia deosebită în realizarea detaliilor, printarea de  modele fixe și modele dentare flexibile, precum și printarea 3D pe rășina de la Bego. Imprimantele 3D profesionale asigură o experiență de printare rapidă și de cea mai bună calitate, fiind astfel o investiție bine gândită pentru cei care dețin o clinică stomatologică sau un laborator de tehnică dentară.

Sisteme profesionale de frezare

Precizia și rapiditatea execuției sunt caracteristicile fundamentale ale sistemelor profesionale de frezare. Sistemele de frezare marca Dyamach sunt rezultatul excepțional al exeperienței acumulată în domeniu de reputatul producător. Astfel, toate sistemele dezvoltate de Dyamach garantează viteză și eficiență la cel mai înalt nivel. Pentru laboratoarele specializate și centrele de frezare care doresc să obțină cele mai bune rezultate în termeni de calitate și volum de producție, sistemele profesionale de frezare Dyamach reprezintă cea mai bună opțiune.

Sisteme de sudare cu laser de înaltă precizie

Cele mai citite articole

Laboratoarele de tehnică dentară care caută să ofere cele mai bune soluții, țînând în același timp pasul cu cele mai noi tehnologii au la dispoziție o gamă largă de sisteme de sudare cu laser de înaltă precizie, cu o arie largă de lucru, puterea maximă de vârf, ușurința în utilizare și întreținere. Blue laser Lines pune la dispoziție clienților o gamă de sisteme manuale pentru sudare cu laser, special create pentru laboratoarele de tehnică dentară.

Investiția în tehnologie, garanția serviciilor de calitate

Tehnologiile inovatoare acaparează tot mai multe domenii și laturi ale vieții, iar domeniul medicinei dentare nu face excepție.

Investițiile în echipamente care folosesc noile tehnologii extrem de performante devin garanția serviciilor de calitate pe care clinicile stomatologice și laboroarele de tehnică dentară le oferă clienților.

Ritmul în care trăim și stilul de viață, exigențele clienților și bugetele alocate sănătății dentare, îi fac pe cei mai mulți clienți să se orienteze spre cei care au capacitatea de a oferi servicii rapide, eficiente și la cele mai înalte standarde. Metodele clasice rămân o etapă importantă din evoluția acestei industrii, dar treptat sunt înlocuite de noile descoperiri în domeniu care răspund din ce în ce mai bine nevoilor clienților care își doresc rezultate bune și rapide, servicii de calitate și prețuri mici.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Terminologia de cazinou pe înțelesul începătorilor

Sfaturi pentru investitii in bursa in 2021