in

3 Idei de cadouri inedite pentru soție

3 Idei de cadouri inedite pentru soție

Soția ta merită cele mai frumoase cadouri, chiar și atunci când nu sărbătoriți o ocazie specială. Uneori rămâi în pană de idei și îi întrebi prietenele, dar noi avem încredere că te poți descurca și pe cont propriu. Dacă aveți o căsnicie lungă, ar trebui să te gândești în primul rând ce alte cadouri i-ai mai făcut în trecut. Următoarea întrebare este ce anume îi place, dar cel mai important este să nu repeți un cadou pe care i l-ai făcut acum 5 ani. Ți-am pregătit câteva idei de cadouri pentru femei cu care o vei surprinde.

Bijuterii de lux

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, și nu putem contesta – bijuteriile sunt un articol cu care vei surprinde oricând o femeie. Și niciodată nu poate avea prea multe! Poți alege să îi dăruiești o bijuterie superbă și există multe site-uri cu lantisoare din aur cu pandantiv de unde poți găsi cadoul perfect. Sau poți alege o bijuterie cu stocare inteligentă, pentru un cadou inedit și unic.

Dacă i-ai mai luat altă dată un lănțișor, poți alege o brățară elegantă cu cristale, sau o pereche de cercei. Se poartă cerceii de dimensiuni mari, așa că poți să îți lași creativitatea să se manifeste și să alegi o pereche neconvențională.

O haină de blană

Cele mai citite articole

Blănurile sunt bunuri de lux durabile, iar o blană de vizon poate fi purtată mai mult de 20 de ani. În plus, dacă modelul hainei nu mai este unul actual, o blană poate fi remodelată într-un design complet nou. Nu cred că mai are sens să vorbim de confortul termic pe care îl oferă acestea, pentru că este incontestabil. O haină de blană ține de cald ca nimic altceva.

Asigură-te că o cumperi de la un magazin specializat, care oferă un certificat de garanție și atestă originea produsului.

Un city break romantic

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a te reapropia de persoana iubită și de a ieși din rutină. Dacă aveți copii mai ales, vă veți bucura mai tare de un weekend romantic în 2 într-unul din orașele Europei. Există foarte multe destinații în care poți merge în weekend, iar biletele de avion au prețuri foarte accesibile pentru multe orașe.

Puteți vizita un oraș în care v-ați plimbat în tinerețe, sau puteți opta pentru o destinație complet nouă pe care să o explorați împreună. Gândește-te care sunt orașele ei preferate, sau unde și-ar dori mai mult să ajungă. Dacă vă doriți o escapadă relaxantă, alege un hotel elegant cu SPA, unde vă puteți delecta după ce ați mers pe jos pe străzile orașului. Organizează și o cină romantică într-una dintre seri, dacă vrei ca excursia să își atingă potențialul maxim.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Diferențele dintre un CEX și un DEX

3 idei de cadouri unice pentru copii

3 idei de cadouri unice pentru copii