in

3 idei de cadouri unice pentru copii

3 idei de cadouri unice pentru copii

Copiii apreciază orice jucărie sau cadou pe care l-ar primi, însă ce ar fi ca de această dată să nu mai mergi în același magazin să alegi o jucărie pe care s-ar putea ca cel mic să o aibă deja în colecția sa și să te orientezi mai mult către un cadou inedit? Există cadouri de care copiii se bucură o perioadă scurtă de timp și cadouri pe care le pot prețui o viață întreagă. Dacă ești în pană de idei, aveam noi câteva propunere de cadouri unice și utile pentru copii!

Sac de dormit pentru bebe – pentru nopți liniștite

Dacă urmează să mergi în prima ta vizită la un nou membru al familiei, te poți orienta către un cadou util atât pentru bebeluș, cât și pentru părinți. Un sac dormit bebe îl ajută să se simtă în siguranță, exact ca în pântecul mamei și să se bucure de nopți cât mai liniștite, fără prea multe treziri. Totodată, un somn liniștit poate ajuta la evitarea crizelor de tantrum copii din cauza epuizarii. Un astfel de cadou îi va face fericiți mai ales pe părinții epuizați de nopțile nedormite. În alegerea sacului de dormit potrivit trebuie să ții cont mai ales de material – îți recomandăm bumbacul pentru că este antialergic, plăcut la atingere și permite aerului să circule corespunzător. Orientează-te către o mărime mai mare pentru a se bucura cât mai mult timp de el (fun fact: bebelușii chiar cresc atât de repede pe cât de spune!) Așa că, de ce să îi cumperi celui mic încă un body sau scutece, când ai la îndemână o soluție mult mai practică și potrivită? 

Jucării personalizate – pentru amintiri plăcute

Cele mai citite articole

O altă idee inedită de cadou pentru un bebeluș este o jucărie personalizată poate cu numele său sau decorațiuni de cameră ce surprind și alte detalii importante precum data nașterii, ora, înălțimea și greutatea. Poți opta și pentru jucarii textile sub formă de animăluțe pe care cel mic le poate lua cu el oriunde merge. Se spune că prima jucărie nu se uită niciodată, iar o astfel de jucărie handmade, realizată din materiale de cea mai bună calitate, vor rezista mulți ani de acum înainte. Cine știe, poate va fi transmisă mai departe următoarei generații.

O ședință foto într-un cadru inedit

Digitalizarea ne-a adus atât avantaje, cât și dezavantaje. Deși suntem tot timpul cu telefonul în mână și pozăm copilul în toate ipostazele, foarte puține poze rămân și în format fizic. Așa că, dacă vrei să îi oferi copilului un cadou pe viață, oferă-i o ședință foto într-un cadru inedit, singur sau împreună cu părinții săi. La finalul acestei experiențe va rămâne un album foto plin cu amintiri de neprețuit. Copilul se va distra, iar părinții îți vor mulțumi de fiecare dată când vor privi fotografiile.

Nu este greu să cumperi un cadou pentru un copil de orice vârstă. Este de ajuns să mergi într-un magazin cu jucării și sigur vei pleca de acolo cu câteva idei de cadouri sau cu o plasă plină de jucării. Dacă însă vrei un cadou unic și personal, poți opta pentru una dintre propunerile de mai sus! 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

3 Idei de cadouri inedite pentru soție

3 Idei de cadouri inedite pentru soție

Buiandrugii: Cum se montează corect?