in

5 beneficii ale utilizării unei trotinete electrice

Trotinetele electrice reprezintă o alegere inspirată pentru deplasarea în marile orașe, oferind timpi de tranzit excelenți, surse de energie simplu de procurat și o variantă cool de petrecere a timpului liber, în zilele cu vreme bună. 

Mai mult decât atât, aceste soluții de transport 2.0 permit desfășurarea unor activități profesionale precum livrarea de mâncare sau curieratul, contra unor costuri de utilizare mult mai avantajoase, comparativ cu cele pe bază de combustibil. 

Comandă acum o trotineta electrica de la Decathlon și bucură-te de toate avantajele pe care aceasta le oferă, sesizabile chiar de la primele utilizări. Iată doar 5 dintre acestea: 

1. Portabilitate a produsului ridicată

Extrem de apreciată pentru nivelul ridicat de mobilitate pe care îl asigură, trotineta electrică reprezintă în prezent o opțiune prioritară pentru deplasările în zone urbane, mai ales în contextul în care infrastructura poate genera probleme de trafic. 

La fel ca anumite biciclete pentru oraș, e-trotinetele permit o compactare facilă, fiind astfel simplu de transportat și depozitat în metrou, la job, în lift, pe scările rulante, sau în alte perimetre limitate ca spațiu Compactarea acesteia presupune pași simplu de realizat.    

2. Zero emisii degajate în atmosferă 

Utilizarea unei trotinete electrice este eco-friendly și permite o utilizare inteligentă a energiei electrice. De aceea, alegerea unei astfel de opțiuni pentru deplasare subliniază foarte bine responsabilitatea pe care fiecare individ o are, pentru protejarea mediului înconjurător.

Trotineta electrică se încarcă ușor și rapid, de la orice sursă de energie electrică la care ai acces, însă există și opțiunea funcționării cu acumulatori. Astfel, cele două forme de utilizare a acestei resurse permit o autonomie foarte bună a produsului, cu zero emisii.  

3. Nivel redus al poluării fonice 

Cele mai citite articole

Utilizarea zilnică a unei trotinete electrice implică un nivel de acceptare socială extrem de ridicat, în cadrul comunității din care faci parte. În trafic sau pe aleile din parcuri, această soluție de transport este cât se poate de silențioasă. 

La fel ca bicicletele, trotineta electrică nu produce un zgomot care îi poate deranja pe cei din jur, dovedindu-și astfel utilitatea în zilele libere, sau în momente-cheie ale zilei, precum primele ore ale dimineții. 

4. Opțiune inspirată de petrecere a timpului liber

Atunci când vremea de afară este ideală pentru ieșiri în natură alături de cei dragi, trotinetele electrice permit parcurgerea unor distanțe mult mai mari, cu un minim de efort fizic. Sunt simplu de utilizat, indiferent de vârstă, astfel încât toți cei dragi să ia parte la distracție.  

Trotinetele electrice pot fi luate în concedii, sau în excursiile de la finalul săptămânii. Acolo unde specificul terenului o permite, utilizarea unor trotinete electrice oferă mai mult farmec experiențelor de care turiștii se pot bucura. 

5. Simplu de utilizat și ca model clasic

Mai rămânem puțin timp în zona de timp liber, pentru a spune că o trotinetă electrică poate acționată și manual, fie când energia electrică a atins un nivel critic, fie atunci când vrei să faci sport în aer liber. 

Acest produs hibrid îmbină utilul cu plăcutul, atribute înglobate în funcționalitatea aceluiași produs compact. Este ideală pentru momentele în care timpul nu este de partea ta, dar și pentru clipele tale de relaxare prin sport, cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

Intră pe site și comandă o trotinetă electrică de la Decathlon, deoarece ai parte de o gamă variată de modele, la prețuri cât se poate de avantajoase. Sortează produsele în funcție de propriile preferințe și adaugă în coș o soluție ce poate îmbunătăți calitatea stilului de viață!
Imaginea poate fi descărcată de aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Tratamentul de păr cu keratină: Care sunt beneficiile?

Cum alegi orientarea viitoarei tale case