in

5 idei de obiecte decorative supendate pe care ar trebui sa le utilizezi

Decoratiunile pentru interior sunt acele obiecte care pot schimba complet aspectul unei camere. Chiar daca nu au o utilitate practica si poti trai si fara ele, acestea sunt cele care completeaza stilul unei incaperi si ii dau personalitate. Decoratiunile suspendate sunt unele dintre cele mai delicate si interesante produse, datorita efectului pe care il genereaza, iar noi iti oferim mai multe exemple de obiecte decorative pe care ar trebui sa le utilizezi.

Decoratiuni suspendate in forma de frunza

Daca vrei sa iti decorezi casa conform sezonului, atunci poti alege decoratiuni tematice. Cu un ansamblu de frunze delicate, in nuante deschise, metalizate chiar, vei obtine efectul dorit. Poti suspenda o astfel de decoratiune la fereastra sau in alte locuri din casa si efectul va fi cu siguranta cel asteptat. Cu ajutorul unor astfel de obiecte decorative plasate strategic, vei pregati chiar si un decor minimalist pentru toamna.

Decoratiuni tematice pentru sarbatorile de iarna

Iarna este momentul sa agati decoratiuni suspendate sub forma de fulgi si stelute. Poti pune astfel de obiecte la fereastra, la intrarea in casa si lista poate continua. Vei gasi in magazine astfel de obiecte sub forma de seturi de fulgi, seturi de stelute sau chiar braduti din ramurele pe care ii poti decora cu instalatie si luminite. Cu ajutorul acestor decoratiuni delicate, poti introduce casa in atmosfera de sarbatori fara sa fie necesar sa muncesti foarte mult. Aceste decoratiuni se agata usor si se indeparteaza la fel de usor odata ce a trecut sezonul.

Decoratiuni in forma de totemuri

Cele mai citite articole

Aceste decoratiuni pot fi folosite atat in interior cat si in exterior. Cele mai interesante sunt obtinute din lemn de mango si sunt de mare efect. Pot fi folosite atat in interioarele clasice, cat si in cele cu decor minimalist si iti ofera avantajul de a aduce in interior materiale naturale. Chiar daca ai interioare simple, in care sunt cat mai putine obiecte, un astfel de accesoriu suspendat, negru, se va integra perfect si reprezinta acea nota de originalitate care da personalitate interiorului fara sa il aglomereze.

Accesorii suspendate pentru camera copilului

Accesoriile suspendate pentru camera copilului sunt de asemenea piese foarte interesante. Cei mici le pot atinge pentru a vedea cum se clatina si vor fi atrasi de figurinele suspendate in camera lor. Pot crea povesti in jurul acestor accesorii si ulterior, cand cresc, le pot da jos pentru a crea scenarii si pentru a le folosi in jocurile lor. Accesoriile pentru camera copilului sunt creative si aduc la viata figurine colorate, caluti si alte astfel de personaje.

Accesorii suspendate pentru Paste

Atunci cand se apropie Pastele ar trebui sa incepi sa decorezi si interiorul. Accesoriile cu iepurasi atarnate la ferestre si prin diverse locuri ale casei sunt acele elemente de care ai nevoie pentru ca intreaga casa sa intre in atmosfera sarbatorilor. Poti opta pentru decoratiuni cu iepurasi in culori pastelate, care sa produca efecte fara sa faca spatiul sa para prea incarcat.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cazinourile online: când au apărut și cum s-au dezvoltat?

Sunt împrumuturile din platformele de Internet sigure?