in

Sunt împrumuturile din platformele de Internet sigure?

Cu siguranță cel puțin o dată în viață ai avut nevoie de bani urgent, punând leu cu leu nu ai ajuns la suma dorită, iar nici prietenii nu te-au putut ajuta. Sigur te-ai gândit la opțiunea de a recurge la un împrumut online, oferit de instituțiile financiare nebancare, dar ai avut o reținere, mai ales în ceea ce privește siguranța împrumutului. Astfel, în acest articol ne-am hotărât să-ți prezentăm câteva elemente cheie pe care ar trebui să le ai în vedere pentru a te asigura că platforma de credite online este sigură.

  1.  Cum ne dăm seama că un site este sigur?

Dacă vrei să soliciți un credit online, trebuie să fii atent la două lucruri când vine vorba despre site-ul instituției financiare nebancare care oferă împrumutul. Aceste două elemente indică faptul că un site este sigur:

  •  Când trebuie să completezi detalii personale vei vedea un lacăt
  •  URL-ul accesat va începe cu “https” cum este și cel de la Credit Prime spre deosebire de “http” (s-ul vine de la sigur)

Cele două elemente menționate mai sus ne asigură că datele noastre cu caracter personale nu sunt oferite terților, evitându-se astfel furtul de identitate.

  1.  Există o locație fizică a instituției financiare nebancare

Cele mai citite articole

Deși în cazul unui credit până la salariu nu este nevoie de deplasarea la sediu pentru a obține suma solicitată, orice instituție financiară nebancară de încredere trebuie să aibă și o locație fizică. Mai mult, dacă vrei să fii sută la sută sigur că totul este în regulă, te poți deplasa până la sediu pentru a te asigura că locația chiar există. Desigur, ca alternativă mult mai eficientă din punct de vedere al timpului ar fi să cauți locația pe Google maps pentru a te asigura că totul este în regulă.

  1.  Aprobarea garantată

În general, pentru a obține credite nebancare rapid și ușor trebuie să îndeplinești anumite condiții precum: să ai o anumită vârstă și un anumit venit lunar. Cei care au în oferta lor împrumuturi online și nu doresc să piardă bani, astfel încât nu pot garanta că dau banii solicitați oricui. Deși anumite instituții financiare nebancare își asumă un risc mai mare decât altele, tot au nevoie de anumite informații despre veniturile tale, pentru a nu risca totul. Platformele care aprobă împrumuturi pentru oricine sunt mai deștepte decât par. Cu siguranță au găsit o metodă de a obține profit mare în schimbul a riscurilor majore. Acest lucru înseamnă că ori încearcă să fure banii de la tine ori dau datele mai departe terților.

În concluzie, dacă ești atent la cele menționate mai sus, poți avea parte de o experiență sigură și bună în ceea ce privește împrumuturile online.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

5 idei de obiecte decorative supendate pe care ar trebui sa le utilizezi

Beneficiile colaborarii cu o firma de consultanta in business