in

5 modele de rame de ochelari care vor fi mereu în tendințe

Deși principalul scop al ochelarilor de soare este acela de a ne proteja ochii de strălucirea soarelui și de a oferi corecție vederii, de-a lungul timpului aceste accesorii au evoluat într-un articol obligatoriu și o declarație de modă. Perechea potrivită de ochelari completează în mod ideal trăsăturile fizionomiei și aduce un plus de stil aspectului nostru de zi cu zi. 

Și pe măsură ce cererea pentru modele chic de ochelari crește, brandurile se întrec în lansarea celor mai diverse stiluri de ochelari, pentru a satisface cerințele clienților. Multe dintre modelele de ochelari se estompează odată cu dispariția trendurilor, însă există și câteva modele de rame de ochelari atemporale, care nu vor ieși prea curând din tendințe. Iată ce rame de ochelari nu se vor demoda niciodată! 

  1. Rame de ochelari în stil aviator 

Dintre toate modelele clasice de rame de ochelari, cele în stil aviator se numără printre cele mai populare opțiuni. Acestea nu doar că pot crea un aspect sofisticat al ochelarilor de soare sau de vedere, ci reușesc să avantajeze trăsăturile oricărei forme a feței. Drept dovadă, există o mulțime de branduri recunoscute internațional ce continuă să lanseze astfel de modele de ochelari, în cele mai variate nuanțe. 

În plus, știai că ochelarii în stil aviator nu au părăsit tendințele din modă încă din anul 1936, atunci când au fost creați special pentru piloți? Ramele în stil aviator vor continua să reprezinte prima alegere a milioane de oameni, inclusiv a diplomaților și a oamenilor din înaltele clase sociale. 

  1. Rame de ochelari rectangulare 

Ramele de ochelari rectangulare obișnuiau să fie populare în scena modei anilor ’90 și continuă să se mențină și în tendințele prezentului. Aceste modele de rame vin într-un număr fabulos de nuanțe, fiind potrivite multor stiluri vestimentare populare astăzi. Așa că dacă dorești să investești într-o pereche de ochelari atemporală, aceste modele de rame ar trebui să se numere cu siguranță pe lista ta de accesorii chic, indiferent de sezon.

Mai mult decât atât, dacă forma feței tale este ovală, rotundă sau în formă de inimă, ai și mai multe motive să faci o declarație de stil printr-o pereche de ochelari cu rame rectangulare!  

  1. Rame de ochelari în stil cat eye 

Cele mai citite articole

Alte modele de rame de ochelari care nu vor părăsi prea curând tendințele sunt și ramele în stil cat eye. Acestea sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai chic și elegante rame de ochelari, punctele triunghiulare subliniind delicat arcul sprâncenelor. Aceste rame pot eleva instantaneu chiar și cele mai elementare ținute sau pot oferi outfiturilor tale o notă retro. 

Și vestea bună este că există o gama variată de rame pentru ochelari cat eye din care să poți alege, de la modelele groase din material plastic, până la cele subțiri din metal. Totul ține de preferințele tale și de stilul vestimentar pe care dorești să-l abordezi. 

  1. Rame de ochelari rotunde 

Ramele de ochelari rotunde sunt ideale pentru iubitoarele de modă îndrăznețe, cărora le place să sfideze regulile modei old-school. Și unde mai pui că se numără printre acele modele de ramă care vor continua să scrie istorie în revistele de fashion! În timp ce ramele rotunde completează cel mai bine chipurile pătrate și în formă de inimă, există celebrități care au demonstrat de-a lungul timpului că ceea ce pare incompatibil poate fi măgulitor. 

O pereche de ochelari cu rame rotunde groase vor adăuga instant o notă maximalistă oricărei ținute, în timp ce ramele rotunde și subțiri din metal pot aduce look-ului tău un vibe retro, atât de iubit de moda prezentului. 

  1. Rame de ochelari supradimensionate 

Nici ramele de ochelari supradimensionate nu se bucură de mai puțină popularitate în tendințe, cu atât mai mult cu cât asigură o acoperire maximă și protecție solară pe cât cuprinde. Fie că optezi pentru ramele de ochelari supradimensionate clasice, rectangulare, fie că dorești să dai o alură chic outfiturilor tale cu o pereche de rame oversize cat eye sau butterfly, aceste rame vor completa ideal ținutele tale fashion pentru mult timp de acum înainte. 

Data viitoare când dorești să achiziționezi o pereche de ochelari, ține cont de toate aceste modele atemporale și investește în rame de ochelari care te avantajează și care nu vor părăsi curând tendințele. Ai modelele perfecte mai sus! 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce este important să cunoști regulile ale cazinoului?

Cum se alege, concesionează şi îngrijeşte locul de veci?