in

6 sfaturi pentru a alege patul potrivit

Studiile au demonstrat că ne petrecem o treime din viață dormind, deci este vital să alegem cu mare grijă atunci când cumpărăm un pat nou. Patul nepotrivit  poate provoca dureri musculare, dureri de spate și, evident, probleme legate de somn. Un somn bun într-un pat bun poate însemna o persoană care se simte bine. 

Iată câteva sfaturi pentru a alege cel mai bun pat pentru casa și sănătatea dumneavoastră:

Cum se alege cel mai bun tip de pat? Alegerea unui pat bun este mai mult decât o alegere din punct de vedere a aspectului. De la surse ascunse de depozitare, până la paturi concepute pentru anumite tipuri de saltele, există multe lucruri de care trebuie să țineți cont.

1. Vizitați un magazin de paturi

Pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun tip de pat, trebuie să vizitați cât mai multe magazine de specialitate pentru a vedea diferite stiluri, forme de paturi. Doar așa veți fi sigur că veți găsi un pat bun.

2. Gândește-te la dimensiunea camerei

Cele mai citite articole

Dimensiunea totală a dormitorului trebuie luată întotdeauna în considerare. Dacă dormitorul este prea mic, un pat masiv nu va fi potrivit pentru dumneavoastră. Pentru a vă relaxa corect trebuie să aveți un spațiu rezonabil în jurul patului. Dacă doriți să îmbunătățiți un spațiu multifuncțional, luați în considerare că canapele extensibile oferă mai mult spațiu de locuit.

3. Profitați la maximum de spațiu cu ajutorul paturilor cu ladă de depozitare

Dacă nu aveți loc pentru un dulap mare sau nu știți unde să vă așezați cearșafurile de rezervă, luați în considerare un pat otoman. Acesta este cel mai bun tip de pat pentru cei cu camere mici, deoarece vă oferă mult spațiu suplimentar pentru a vă păstra lucrurile într-un mod ușor și convenabil.

4. Asigurați-vă că arată bine

Dacă doriți un pat care să adauge cu adevărat stil unei camere, tăblia este obligatorie. Puteți alege paturi cu tăblie metalică, paturi tapițate sau cu tăblie din lemn într-o varietate de modele grozave.

5. Alege un pat bun pentru spate

Paturile cu arcuri și cu lamele sunt cel mai bun tip de pat pentru sprijinirea spatelui. Și amintiți-vă întotdeauna, un pat bun ar trebui să respecte dimensiunile, forma și celelalte caracteristici de care o persoană are nevoie pentru a beneficia de un somn liniștit. Dacă, de exemplu, spatele vă doare adesea când stați culcat, atunci alegeți un pat reglabil și dormiți într-o poziție care vă este confortabilă.

6. Paturile și saltelele ar trebui să funcționeze împreună

Nu cumpărați niciodată un pat fără măcar să vă gândiți la saltea. Saltelele cu arcuri sunt ideale pentru paturile cu arcuri, în timp ce paturile cu lamele sunt mai susceptibile de a fi asociate cu saltele din spumă. Unde este posibil, ar trebui să cumpărați un pat nou și o saltea nouă în același timp, deoarece o saltea nouă pe un pat vechi nu va rezista la fel de mult ca pe un pat nou.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Biroul, un spaţiu cu personalitate. Iată ce trebuie să urmăreşti pentru a-i spori funcţionalitatea

Cele mai frumoase stațiuni din Egipt