in

8 activități de încercat măcar o dată în viață

Ne putem face viața și mai frumoasă prin experiențele de neuitat pe care le încercăm. Noi am făcut o listă cu 8 activități pe care vi le recomandăm să le încercați măcar o dată în viață.

Cele mai citite articole

Recomandările noastre sunt următoarele:

  1. Mergi într-o vacanță exotică – Tuturor ne plac city-break-urile și excursiile în orașe în care ajungem după un zbor de 2-3 ore, dar o vacanță exotică trebuie încercată măcar o dată în viață. Fie că ajungi pe o plajă în Maldive, în controversata India sau în Patagonia, vei trăi cu siguranță o experiență care ți se va întipări în minte pentru totdeauna. Din fericire, planeta noastră ne oferă o mulțime de oportunități și, chiar dacă zborurile spre astfel de destinații sunt destul de scumpe, merită tot efortul deoarece te vei întoarce cu o stare mult schimbată în bine
  2. Aleargă la semi-maraton – E dovedit deja că alergatul are numai beneficii pentru organismul tău, dar să alergi la un semi-maraton este deja ceva ce pare la nivelul următor. Totuși, nu este atât de dificil cum sună, lucru demonstrat și de milioanele de oameni care fac acest lucru în întreaga lume. Trebuie doar puțină ambiție și puțină pregătire. În plus, în funcție de competiția la care vei alerga, vei avea posibilitatea să o faci și în scopuri caritabile. În aceste condiții, chiar merită să faci un efort și să alergi la un semi-maraton măcar o dată în viață.
  3. Distrează-te la poker – Este unul dintre cele mai plăcute moduri de a te distra, fie că o faci cu prietenii, fie că joci poker online pe bani reali. Odată ce înveți regulile jocului de poker, care nu sunt deloc grele, ai cale liberă spre un nou mod de a te distra. Actori celebri precum Matt Damon sau Ben Affleck adoră pokerul, o mulțime de cântăreți de asemenea, iar serile de poker alături de prieteni sunt cu siguranță un deliciu.
  4. Sari cu parașuta – E un vis pe care mulți îl au încă din copilărie și totuși nu mulți îl duc la bun sfârșit. Senzațiile pe care le ai atunci când sari cu parașuta sunt unice. Iar dacă te temi că este periculos, să știi că în țara noastră sunt o mulțime de instructori autorizați care te vor ajuta și vor face ca această experiență să se încheie cu bine și să fie una pe care să o povestești tot timpul cu zâmbetul pe buze.
  5. Cântă la karaoke în fața unor necunoscuți – Nu trebuie să ai voce ca să cânți la karaoke. Dimpotrivă, acest lucru te va ajuta și mai mult să iți înfrunți eventuale temeri. Iar dacă o faci în fața unor necunoscuți, e cu atât mai bine. Stai liniștit, nimeni nu se va amuza dacă nu ai voce. Dimpotrivă, vei primi o mulțime de aplauze de încurajare. Până la urmă, karaoke a fost și este un mijloc prin care să te distrezi, nu un concurs precum Vocea României sau X Factor.
  6. Privește răsăritul de pe plajă – Să privești răsăritul de pe plajă este un lucru pe care trebuie să-l încerci măcar o dată în viață, dacă nu măcar o dată pe an. Este un moment aparte, pentru care o mulțime de tineri stau pe plajă în fiecare dimineață. În plus, e recomandat să faci acest lucru împreună cu prietenii tăi, cine știe, poate după o noapte albă. Sunt o mulțime de plaje în România în care răsăritul este de-a dreptul superb.
  7. Dormi o noapte într-un cort – E genul de activitate pe care să o încerci măcar o dată în viață indiferent de vârsta pe care o ai. Să dormi la cort este o experiență pur și simplu de neuitat. Vei reuși să te contectezi astfel cu natura și vei aprecia mai mult lucrurile pe care le ai. În plus, nici nu este atât de incomod precum pare. Cu un cort bun și un sac de dormit ok, vei vedea că nu vei avea probleme. În plus, nici zgomotele care pot apărea nu te vor deranja prea tare. Dormitul la cort macar pentru o noapte, fie că alegi să mergi la mare, munte sau în Deltă, este de încercat măcar o dată în viață.
  8. Mergi într-o vacanță singur – Știm că este greu să te pui de acord tot timpul cu prietenii tăi atunci când mergi în vacanțe, poate că vă doriți itinerarii diferite sau poate aveți alt ritm de a călători. Dar când mergi într-o vacanță singur vei avea și alte oportunități, pe lângă faptul că vei putea să-ți faci programul așa cum dorești. Faptul că ești singur iți va permite să cunoști oameni noi, să fii atent la detalii care ți-ar putea scăpa și să fii mai independent și mai încrezător în tine. Tocmai de aceea, iți recomandăm ca măcar o dată în viață să mergi într-o vacanță singur.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Top 20 cele mai proaste glume pentru prieteni

Cum iti amenajezi bucataria: 3 aspecte de luat in calcul