Pe Conti Grup pot fi gasite cele mai bune mese calde pentru livrari mancare si restaurante, la preturi extrem de avantajoase. Mesele calde se mai numesc si mese cu aburi si sunt folosite in activitati de catering, in cazul hotelurilor, al bufetelor, al cafenelelor si in oricare alta situatie in care trebuie sa existe un suport pentru a servi mancare calda pentru mai multi sau mai putini oaspeti infometati, mentinand, in acelasi timp, temperaturi alimentare sigure.
Conti Grup – rolul meselor incalzite
Aceste mese mentin mancarea calda, la temperaturi ideale de servire, pe toata durata programului sau a evenimentului, fie prin incalzire umeda, fie prin incalzire uscata, in functie de modul in care se prezinta alimentele.
Popularitatea meselor cu aburi in randul activitatilor din industria serviciilor alimentare a ajutat la cresterea pietei si, astfel, exista zeci de stiluri diferite de mese din care poate fi aleasa cea care se potriveste cel mai bine cu nevoile fiecarei afaceri. Conti Grup ofera astfel de mese, de o calitate ireprosabila si la cele mai bune preturi.
Notiuni de baza despre mesele cu abur
Cele mai citite articole
Mesele cu aburi sunt concepute pentru a mentine calde alimentele gatite in prealabil, insa la temperaturi sigure, care nu implica arderea sau schimbarea gustului preparatelor. Mesele cu aburi nu reprezinta un mijloc pentru a gati mancarea sau pentru a o aduce la temperatura de servire.
Mesele cu aburi trebuie folosite cu precautie. Sunt concepute pentru a fi sigure pentru autoservire, dar, fiind vorba despre temperaturi ridicate, este necesara prudenta. Se recomanda citirea fisei cu specificatiile tehnice si a manualului de utilizare inainte de punerea lor in functiune.
Atat mesele cu abur inchise, cat si cele deschise pot realiza incalzirea umeda, care implica utilizarea apei pentru a crea aburi care, la randul lor, vor incalzi vasele aflate pe blat. Doar mesele cu aburi deschise pot folosi incalzire uscata, care este procesul de incalzire a vaselor fara apa.
Exista mai multe optiuni de mese cu aburi, multe dintre ele fiind personalizabile. Inainte de cumparare, fiecare proprietar va trebui sa se gandeasca cum urmeaza sa foloseasca masa si sa aleaga modelul corespunzator.
Persoana care cumpara masa cu aburi va trebui sa decida daca doreste o masa cu functionare pe gaz sau o unitate electrica. Niciunul dintre modele nu este superior celuilalt, asa ca persoana interesata va trebui sa ia in considerare caracteristicile pe care le cauta si locul in care va fi utilizata masa.
Mesele alimentate cu gaz se incalzesc mai repede si se strica mai greu datorita designului lor mai simplu. Pot folosi gaz natural sau propan lichid. Mesele alimentate cu energie electrica se incalzesc mai greu, dar sunt mai eficiente din punct de vedere energetic si includ elemente de control pentru temperatura mai usor de utilizat.
Daca masa va fi instalata intr-o locatie si va ramane pe loc, cea mai buna solutie este un dispozitiv care se poate racorda la reteaua de gaz sau la cea de curent. Daca masa trebuie sa fie adesea mutata, atunci cea mai buna solutie este una care functioneaza cu butelie sau cu baterii reincarcabile.