in

A apărut GoostoMix – platforma de rețete în limba română adaptate la Thermomix

Pentru cei care vor să prepare acasă tot felul de bunătăți, dar timpul sau îndemânarea le cam stă în cale, a apărut în sfârșit soluția: GoostoMix, website-ul unde se adună toate rețetele care merită încercate.

Aici găsești cam tot ce îți poftește inima și stomacul. Prăjiturile par scoase din povești, atât de frumoase sunt și oricine poate să le facă. Preparatele tradiționale românești sunt gata imediat dacă urmezi rețetele pas cu pas, iar gustul lor este cel puțin la fel de bun ca la un restaurant cu specific românesc.

Platforma de rețete GoostoMix te ajută să îți faci cumpărăturile

Când vrei să gătești ceva gustos, primul lucru pe care îl faci este să alegi o rețetă și să mergi la cumpărături.

Accesând GoostoMix vei putea bifa lista de cumpărături direct pe pagina rețetei pe care ai ales-o.

Vei ști că ai cumpărat exact cât îți trebuie și tot ce îți trebuie. Astfel vei reduce cu mult alimentele care în mod normal se risipesc și vei avea toate ingredientele gata de pus în Thermomix.

Rețete în pași simpli pentru Thermomix, în limba română

În zilele noastre cam totul se face pe fugă. Nu pentru că oamenii sunt grăbiți sau neglijenți, ci pentru că pur și simplu într-o zi nu încap mai multe ore decât sunt, iar sarcinile zilei sunt multe și diverse.

Cele mai citite articole

Timpul scurt este unul dintre motivele principale pentru lipsa meselor bogate în nutrienți și gustoase. Mulți preferă să cumpere ceva de la magazin sau să comande repede o masă pentru a economisi timp sau pentru că nu au curaj să încerce să se aventureze în ale bucătăriei.

Cei de la GoostoMix au rezolvat aceste probleme. Ei publică rețete la Thermomix, în limba română, scrise în pași foarte simpli, ușor de urmat și garantează că nu vei pierde o secundă în plus dacă respecți îndrumările.

Rețete noi la Thermomix, publicate în fiecare săptămână

GoostoMix are peste 100 de categorii de rețete în limba română pentru Thermomix publicate pe platformă și o multitudine de rețete care mai de care. Este aproape imposibil să le încerci pe toate, oricât de mult ți-ai dori. Poftă vei avea totuși, de fiecare în parte pentru că sunt extrem de apetisante.

Lista platformei de rețete adaptate pentru Thermomix se extinde în fiecare săptămână cu noi bunătăți adăugate.

Indiferent de regimul pe care îl alegi, pe GoostoMix o să găsești rețete tocmai bune pentru meniul zilnic. Toate sunt extrem de ușor de preparat la Thermomix, robotul de bucătărie care le face pe toate.

Rețete tradiționale românești pentru Thermomix, pe GoostoMix

Un mare avantaj al platformei GoostoMix este că vei putea urma pașii rețetelor pentru a face preparate tradiționale românești la Thermomix. Dacă până acum nu ai avut curaj să faci sarmale, cozonaci și multe alte preparate pe care doar bunica le face cu ușurință, trebuie să știi că pe GoostoMix afli cum le poți fără bătăi de cap.

GoostoMix ajută toți utilizatori de Thermomix din România și nu numai

Cu un meniu ușor de urmat și un buton de căutare performant, GoostoMix oferă bucurie posesorilor de Thermomix. Acum ei pot să gătească mai ușor ca niciodată, urmând rețetele publicate în limba română.

Platforma de rețete GoostoMix este perfectă și pentru cei care au un stil de viață activ, dar își doresc o nutriție echilibrată.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Pasapoarte de sanatate si in Franta ?

Ne revenim la viata. Ce va fi in Bucuresti dupa 15 mai?