in

Ai un deces in familie? Apeleaza la o firma de servicii funerare!

Decesul unei rude apropiate sau a unui prieten apropiat lasa pe oricine nu numai cu un gust amar, ci cu un gol in suflet si in viata. Inca din momentul in care afla de decesul rudei, oamenii sunt pusi in situatia de a incepe sa umble prin diferite institutii, pe la diferite magazine mortuare pentru a face cumparaturile necesare, pentru a obtine acte, documente, aprobari, ajutor de inmormantare. Practic, rudele persoanei decedate nu au timp sa isi ia la revedere asa cum se cuvine de la aceasta.

Firma de servicii funerare Ghica cu peste un deceniu de experienta in domeniu ajuta pe oricine apeleaza la serviciile profesionale sa depaseasca aceste momente grele. Cu un program non-stop in fiecare zi a anului, compania de servicii funerare se ocupa de tot in locul rudelor persoanei decedate.

Serviciile de pompe funebre – necesare in cazul decesului unui membru al familiei

In societatea moderna actuala, aproape ca nu mai exista familie in care sa aiba loc un deces, iar persoanele apropiate sa incerce singure sa se ocupe de tot ceea ce inseamna intocmirea actelor, obtinerea aprobarilor, gasirea unui specialist pentru imbalsamare. Din fericire exista companii specializate care se ocupa de aceste servicii si care ofera respectul si sprijin total clientilor.

Fie ca persoana a decedat in tara sau in strainatate, serviciile de pompe funebre sunt disponibile pentru cei care se afla in imposibilitatea de a gasi singuri solutii de rezolvare la aceste situatii care implica nu numai foarte multa alergatura, ci si cunostinte in domeniu.

Cele mai citite articole

Serviciile oferite de o companie de pompe funebre incep cu constatarea decesului, imbalsamarea, asezarea in sicriu si continua cu transportul mortului la capela, la biserica si la cimitir, pana la obtinerea actelor, a ajutorului de deces si chiar repatrierea decedatilor din strainatate.

Programul de lucru este non-stop iar serviciile se adreseaza oricaror posibilitati financiare. In plus, specialistii companiei de pompe funebre Ghica se deplaseaza rapid la domiciliul decedatilor si preiau toate sarcinile.

Servicii funerare pentru toate buzunarele

Din fericire, in ziua de azi serviciile funerare sunt extrem de accesibile din punct de vedere al pretului, dar si al promptitudinii cu care actioneaza specialistii. Asadar, serviciile funerare sunt disponibile atat celor care se bazeaza numai pe ajutorul de inmormantare dat de stat, cat si celor cu o situatie materiala mai buna sau care aveau bani stransi pentru aceasta situatie naplacuta.

Multe persoane apeleaza la servicii funerare pentru ca nu detin toate informatiile necesare pentru organizarea unei inmormantari si pentru ca nu stiu cum sa reactioneze in cazul decesului unei rude sau a unei persoane apropiate.

Ritualul funerar, dar si accesoriile, decorul si toate actele necesare acestuia sunt asigurate de catre o companie specializata in acest sens, a carui principal scop este sa seocupe de toate cele necesare unei inmormantari ca la carte, pentru sufletul celui plecat dintre cei vii. De la constatarea decesului si pana la impartirea colacilor, firma de funerare Ghica se ocupa de tot ceea ce este necesar.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce sa alegi parfumuri arabesti pentru uz zilnic?

Incepi un proiect nou sau o lucrare in constructii? Angajeaza un coordonator SSM!