in

Aspectele care fac diferența la sloturile online

Este foarte greu să spui că ai făcut mereu deciziile bune în ceea ce privește jocurile de noroc, mai ales atunci când principalul joc pe care alegi să îl joci este cel de sloturi. Dacă ai crezut vreodată că există vreo cale prin care ai putea să ai șanse de câștig mai mari la sloturi, acest lucru tocmai se va nărui pentru că nu există absolut nicio dovadă a faptului că poți crește într-un fel sau altul modul în care câștigi, rata de plată sau frecvența câștigurilor de la sloturi. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți totuși să adopți o practică mai productivă și să alegi să faci doar ceea ce scoate tot ce e mai bun din sesiunile tale de pariere. 

Despre aceste lucruri vorbim și noi astăzi când încercăm să îți descriem câteva dintre aspectele importante ale jocului de sloturi și de ce ar trebui să ții cont atunci când pariezi la un astfel de joc de noroc. Prin urmare, ia decizia corectă, ascultă de instinctele tale și nu fii printre cei care își bat joc de șansele lor. 

Dezvoltatorul

Poate că nu contează atât de mult pentru latura câștigurilor și poate că nu este atât de reprezentativ pentru un bonus de rotiri gratuite, dar este foarte important să ții mereu cont de unde provin sloturile tale și cine este dezvoltatorul tău de jocuri. În funcție de providerul pe care îl alegi, vei avea parte de o experiență mai mult sau mai puțin plăcută în cazino, iar asta contează în final, să te simți bine în timp ce plasezi pariuri acolo unde îți place. 

Dezvoltatorii au mai multe stiluri prin care proiectează și lansează aceste jocuri de sloturi. Unii dintre ei sunt renumiți pentru sloturile cu jackpot pe care le produs, în timp ce alți operator nu fac altceva decât să țină cont de efectele grafice și construcția efectelor grafice care atrag atât de mult jucătorii pe ecranele de joc.

Cele mai citite articole

Există foarte mulți dezvoltatori de jocuri de noroc la nivel internațional și probabil pe majoritatea dintre ei îi cunoști deja. Dacă vrei să te asiguri că te joci la colecțiile de sloturi ale celor mai buni dintre ei. încearcă să te concentrezi pe cei care oferă un număr foarte mare de jocuri sau pe cei care sunt marcați ca fiind populari în ofertele de sloturi. Indiferent de operatorul de jocuri de noroc pe care îl alegi, vei observa cum acesta oferă câteva sute sau chiar mii de sloturi, dintre care nu ai cum să nu cunoști cel puțin câteva. Aici vorbim despre sloturi ce provin de la dezvoltatori precum EGT; Novomatic, Play n GO și mulți alții.

Caracteristicile speciale

Dacă ai pășit cel puțin o dată într-un cazino, cu siguranță ai fost atent la ceea ce s-ar putea numi aspecte speciale legate de fiecare slot în parte. Fie este vorba despre capacitatea unui slot de a te face să te simți ca în cazino, fie este vorba de colecția de bonusuri pe care ți-o pune la dispoziție, fie că este vorba despre ce funcții speciale pot fi deblocate jucând jocul, aceste două aspecte contează enorm de mult pentru fiecare dintre cei care chiar joacă aceste jocuri. Funcțiile bonus pot fi lansate cu ajutorul unor simboluri speciale, iar în urma lansării acesteia, sunt generate câștiguri mari și foarte mari. De obicei este vorba de rotiri gratuite care pot fi cumulate cu multiplicatori, iar în general, nu implică niciun cost adițional. 

O altă caracteristică specială a acestor jocuri unice care fac diferența este funcția de re-spin care indiferent de momentul în care este lansată, va avea un impact pozitiv asupra sesiunii de pariere, chiar dacă vorbim despre un câștig destul de mic. Funcțiua de re-spin nu face altceva decât să lanseze o altă rotire automată, dar care este gratuită, având ca multiplicatori aceeași miză setată și la rotirea precedentă. Prin urmare, nu ai de ce să te ferești de aceste sloturi pentru că indiferent de ce primești, bonusul va fi gratuit.

RTP și Volatilitatea

RTP-ul este un factor procentual prin care se pot exprima ratele de returnare ale unuia sau a mai multor sloturi. Dacă un slot a fost proiectat și lansat cu un anumit RTP, acesta nu va mai putea fi niciodată schimbat. De exemplu, un slot cu un RTP de 96% va avea pentru totdeauna acest RTP. De cealaltă parte, volatilitatea este modul în care slotul oferă câștiguri și ar putea fi interpretat și ca ritm sau frecvență. 

Concluzie

Acestea sunt cele mai importante aspecte care fac diferența dintre un slot eficient, cu putere mare de returnare și un slot pe care te poți baza atunci când vrei să obții cel puțin un spectacol pe ecranul de joc și nu doar câștiguri plictisitoare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce este important să oferi cadouri angajaților și copiilor lor

De ce este important să oferi cadouri angajaților și copiilor lor

90 de ani de la lansarea primului film King Kong