in

Backgrounduri ideale pentru un shooting smash the cake

In ziua de astazi din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru sedinte foto de zile de nastere ale celor mici, datorita faptului ca acestea sunt extrem de distractive pentru copii. Mai mult de atat, la finalul oricarei sedinte foto, rezultatele vor fi extrem de placute, iar aspectul pozei va fi impecabil. 

Asadar, este intotdeauna recomandat ca persoanele care doresc sa realizeze astfel de activitati cu cei mici, trebuie sa se ia in calcul si colaborarea cu un studio foto sau cu un fotograf profesionist.

De altfel, daca se doreste ca cel mic sa participe la sedinte fotosmash the cake, printre cele mai interesante backgrounduri se numara si:

Backgroundurile extrem de colorate

Mai ales atunci cand vine vorba de petrecerile aniversare ale celor mici, dar si atunci cand se desfasoara un shooting smash the cake, backgroundurile colorate nu ar trebui sa lipseasca, datorita faptului ca acestea ajuta enorm la crearea unei atmosfere placute. Printre cele mai utilizate nuante se numara cele extrem de aprinse si vibrante, care sunt amplificate cu ajutorul luminilor din studio. 

Asadar, sunt folosite panouri care sunt colorate in nuante puternice de albastru, roz sau chiar volet. De altfel, pentru ca rezultatul final sa fie unul extrem de placut din punct de vedere estetic, se recomanda asortarea culorii backgroundului cu tinta celui mic. Totusi, inclusiv tortul poate fi asortat cu intregul ansamblu, in asa masura incat aspectul pozei sa fie unul echilibrat si armonios.

Backgroundurile cu diferite accesorii

Cele mai citite articole

Inclusiv backgroundurile care prezinta anumite accesorii sunt extrem de apreciate de catre parinti, datorita faptului ca acestea pot schimba complet aspectul per total al fotografiei. Mai mult de atat, aceste tipuri de backgrounduri pot sa contureze mult mai bine si mult mai placut atmosfera de petrecere.

Printre cele mai utilizate astfel de backgrounduri se numara cele care prezinta baloane. De cele mai multe ori, este important de stiut si faptul ca un astfel de background va oferi un aer aparte pozei, fapt pentru care aceasta va putea iesi mult mai usor in evidenta. Asadar, pozele cu baloane si fundaluri extrem de colorate se gasesc pe numeroase site-uri de pe internet si sunt preferatele comunitatilor

Totodata, inclusiv backgroundurile care prezinta sclipici, fundite sau chiar patternuri interesante sunt extrem de apreciate de catre parinti, datorita faptului ca acestea au un aspect unic si extrem de placut, iar aspectul per total al pozei va fi unul destul de interesant.

Backgroundurile handmade

De altfel, inclusiv backgroundurile handmade sunt foarte apreciate, datorita aspectului lor unic. Acestea sunt realitate din flori naturale sau din hartie si prezinta o paleta de culori placuta din punct de vedere vizual. 

Mai mult de atat, acestea pot sa cuprinda mai multe tipuri de flori, de diferite dimensiuni, fapt pentru care aspectul per total al backgroundului va fi unul armonios. In acest mod, intregul decor va fi potrivit pentru ziua de nastere a unui copil, deoarece acesta va transmite bucurie, puritate si inocenta, care sunt reprezentative pentru pozele cu cei mici.

Credit foto: Marius Niculae – Fotograf specializat in sedinte foto bebelusi.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ruptura de ligament ce trebuie sa stii despre interventia medicala

Ruptura de ligament. Ce trebuie să știi despre intervenția medicală?

De ce sa apelezi la o firma specializata pentru a vinde o proprietate