in

Beneficiile ținerii unei evidențe în pariuri sportive

O evidență a pariurilor plasate va fi întotdeauna un instrument foarte util în acest domeniu. Indiferent că vorbim despre un parior profesionist sau un parior amator o notare adecvată a pariurilor trecute și viitoare este esențială. 

Cu toate că ne aflăm în era vitezei, fiind întotdeauna pe fugă pentru a ne îndeplini obligațiile zilnice și nu considerăm o evidență a pariurilor tocmai utilă ea are o mulțime de beneficii. 

Nu există scuze în a nu ține o evidență exactă a pariurilor mai ales dacă este vorba despre un parior începător. Întocmirea ei nu este dificilă, trebuie notate în ea – pariurile plasate, miza pentru fiecare pariur, împreună cu rezultatele finale. Dacă faceți acest lucru regulat puteți observa cu ușurință dacă strategia pe care o abordați este potrivită, implicit dacă sunteți pe profit. 

Cel mai mult pe majoritatea pariorilor îi sperie ideea de disciplină, de a face această treabă de rutină. Chiar dacă nu este tocmai distractiv să vă notați toate pariurile plasate, acest lucru vă va aduce rezultate remarcabile pe termen lung. Dacă abordați pariurile sportive ca o investiție pe termen lung atunci acest aspect nu ar trebui sa lipsească din rutina dumneavoastră de pariere

În ce le urmează vă voi prezenta mai multe avantaje ale păstrării unei evidențe a pariurilor. 

Photo source – pixabay.com

1. Detașarea emoțională

Probabil cea mai actuală problemă a pariorilor este implicare emoțională în deciziile ce țin de procesul de pariere. Implicarea emoțională în pariurile sportive vă întunecă judecată astfel încât să nu mai fiți capabili să luați decizii raționale. Toți experți în acest domeniu sunt de acord cu un lucru – pentru a avea succes în pariuri este necesar să eliminați pe cât posibil luarea de decizii pe baza emoțiilor. Acest lucru nu este deloc ușor, este în natura umană să ne implicăm emoțional când vine vorba de parierea cu bani reali. 

Odată ce aveți o evidență foarte bine realizată în care puteți observa clar rezultatele pe o anumită perioadă de timp vă puteți detașa emoțional de rezultate și puteți analiza doar cifrele cât se poate de obiectiv. Cu cât faceți acest lucru mai  des, cu atât va deveni un obicei de a vă detașa emoțional când analizați rezultatele pariurilor dumneavoastră.

2. Evaluarea abilităților 

Când sunteți la început și nu sunteți siguri de abilitățile dumneavoastra în pariuri, probabil o evaluare periodică a rezultatelor e ceea ce vă poate ajuta să evoluați. Neexperimentați fiind o să faceți un număr considerabil de greșeli, la început. Analizarea datelor vă ajută să observați tendințe în rezultatele dumneavoastra și astfel vă puteți da seama dacă repetați greșelile sau ați trecut la următorul nivel. 

Cele mai citite articole

De cele mai multe ori teoria și articolele citite despre pariuri nu o să te ajute să eviți toate greșelile. Există o diferență subtilă între teorie și practică pe care o s-o observi când o să capeți experiență în domeniu.

3. Îmbunătățirea abilităților de analizare a datelor

Nu toată lumea este foarte pricepută în analizarea datelor există persoane mai analitice și persoane mai creative cărora le este mai greu să interpreteze datele. Indiferent în ce categorie te încadrez odată ce îți notezi mereu rezultatele și analizezi periodic datele obținute vei deveni din ce în ce mai bun la asta. 

Pariori profesioniști fa acest lucru cu regularitate acest lucru creându-le o imagine obiectivă a situației lor actuale și unde este loc de îmbunătățire. 

4. Testarea strategiilor 

Odată ce ai o evidență clară a tuturor pariurilor plasate utilizând o anumită strategie, poți observa clar rezultatele aduse de acea strategie. În momentul în care pariați utilizând mai multe strategii în același timp va fi greu să țineți evidența fiecărei strategii în parte fără a avea notat tot corespunzător. 

De cele mai multe ori pariori testează două strategii o perioadă de timp pentru a observa care oferă cele mai bune rezultate. Astfel o să ia o decizie informații, decizie obiectivă pe baza rezultatelor, fără niciun fel de implicare emoțională.

Puteți chiar să testați o strategie înainte să investiți bani reali, prin realizarea de pariuri doar „pe caiet” și analizând după o perioadă de timp rezultate obținute pe baza unei strategii de pariere. 

Când sunteți la început în pariuri este foarte important să asculați părerile avizate ale experților din domeniu pentru a vă ușura drumul spre succes în pariuri. Unul dintre ei este Constantin Mazilescu, probabil unul dintre cei mai de succes pariori din România. El a pus la punct un site, Mightytips, unde ne prezintă detaliat avantajele și dezavantajele fiecărei case de pariuri în parte, împreună cu niște sfaturi practice de pariere

Photo source – pixabay.com

După cum observați, mai ales pentru începători o evidență a pariurilor plasate poate face diferența între o persoană care a început să parieze și a eșuat, pierzându-și toți banii și o persoană care a învățat din greșeli și a atins succesul în acest domeniu.

Încercați măcar 15 minute pe zi să-l dedicați pentru notarea pariurilor și odată pe săptămână minim 30 de minute pentru analizarea datelor și rezultatele dumneavoastră se vor îmbunătăți garantat.  

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Etapele creării unui site web, esenţiale procesului de web design realizat de reprezentanţii unei agenţii web design

Cum alegi manualele auxiliare pentru copilul tău?