in , ,

Lampadarul, un corp de iluminat util în orice casă modernă

Odată cu apariția surselor de iluminat cu leduri, creatorii au propus variante tot mai interesante de veioze, lampadare, plafoniere, spoturi pentru personalizarea spațiilor de locuit.

Un astfel de corp de iluminat foarte răspândit în casele noastre este lampadarul.

Lampadare cu leduri utile și frumoase, pentru spații spectaculoase

Magazinele de specialitate au în ofertele lor tot felul de asemenea lămpi cu suport pe bază de leduri ce se poziționează pe podea.

Sunt de toate formele, dimensiunile, prețurile și pot fi utilizate pentru diverse scopuri în întreaga casă. Unele dintre cele mai populare modele sunt lampadarele cu becuri led pentru lectură.

Un astfel de lampadar poate face mai mult decât să lumineze un spațiu unde poți citi o carte. Pur și simplu poate schimba complet aspectul unei încăperi.

Cele mai interesante sunt acele lampadare ergonomice, dar și extrem de estetice, care sunt surse de lumină reglabilă pe bază de variatoare led și au unul sau mai multe brațe ce se pliază când nu se folosesc.

Becurile cu leduri ce se montează la modelele de lampadare moderne sunt ideale pentru aceia care caută o lumină de citit odihnitoare pentru ochi. În plus, ele sunt și foarte   eficiente din punct de vedere al consumului de energie electrică și produc foarte puțină căldură (aproape deloc) în timpul funcționării.

Lampadarele de citit pot fi ușor integrate cu stilul amenajării incintei unde sunt puse, ele fiind de multe ori asociate cu lămpile de birou (din aceeași colecție).

Cele mai bune lampadare pentru lectură sunt acele corpuri de iluminat foarte ușor de deplasat și care pot să facă cititul unei cărți sau al unei reviste extrem de plăcut și confortabil fix în locul unde ne dorim la un moment dat.  Putem să ne bucurăm de hobby-ul nostru, dar și de o partidă de șah sau table în orice colț al camerei.

Extrem de practice, ele pot chiar să înlocuiască lumina fumizată de o plafonieră, dacă sunt instalate inspirat într-o anumită cameră.

Alege lampadarul potrivit, pentru amenajarea interiorului dorit!

Deoarece majoritatea modelelor sunt subțiri și reglabile ca înălțime, cu brațele pliabile, se pot pune ușor, după necesități, lângă un birou, o canapea, un pat sau un fotoliu, personalizând fericit acea încăpere.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui lampadar discret care să vă ajute să vă scufundați în cartea dvs. preferată sau vreți o sursă de iluminat modernă, spectaculoasă, care să fie punctul maxim de interes dintr-o cameră, magazinele online de corpuri de iluminat online sunt gata să vă propună lampadare în toate formele, dimensiunile, culorile și stilurile.

Totuși, este important să țineți cont la achiziția unui lampadar de dimensiunile dispozitivului tuturor componentelor, inclusiv ale brațelor reglabile care se extind la nevoie și modul în care acestea se pliază. Nu doar că ar trebui să fie suficient loc pentru așezarea lui cu brațele extinse, dar și să poată să fie pus în valoare așa cum merită, dacă este cumpărat cu scopul de a fi piesa de rezistență dintr-o anumită zonă a casei.

Dacă funcția lui principală este aceea de a fi de ajutor la citit sau când se desfășoară o activitate ce necesită o completare a lămpii poziționate pe un birou, un model compact de lampadar cu becuri led, care se strânge foarte ușor este cel mai indicat.

Există în cataloagele cu surse de iluminat pentru locuințe lampadare pentru hol, lampadare pentru sufragerie, lampadare pentru dormitor.

Cert este că, datorită versatilității lor, ele sunt acum extrem de întâlnite în casele românilor și este firesc să se întâmple acest lucru. Mai ales că multe dintre ele nici nu sunt foarte scumpe.

Mai ales lampadarele din living sunt elemente aproape indispensabile în orice tip de proiect de amenajări interioare moderne.  Cu cât sufrageria este mai mult folosită, cu atât necesitatea unuia sau chiar a două lampadare este mai mare, deoarece au o utilitate practică incontestabilă și furnizează o lumină pe bază de leduri odihnitoare care permite realizarea activităților cotidiene în condițiile unui confort vizual deosebit.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Caracteristicile ceasurilor aproape indestructibile G-Shock

Cand apelezi la specialisti in topografie si cadastru si unde ii gasesti?