in

„Carmistin începe procesul de conversie a terenurilor sale către agricultura BIO”, anunță Iustin Paraschiv, președintele companiei

Grupul Carmistin a lansat pe piața din România un produs de top din gama BIO: ouăle BIO La Provincia, ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produse ecologice și de înaltă calitate. Odată cu această lansare, Grupul Carmistin reafirmă angajamentul său de a dezvolta o agricultură ecologică, oferind publicului larg alimente sănătoase, de înaltă calitate și produse responsabil.

În spatele acestei strategii se află antreprenorul Iustin Paraschiv, președintele companiei, care și-a asumat încă de la înființare misiunea de a contribui activ la dezvoltarea pieței agroalimentare din România. Iustin Paraschiv este un om de afaceri remarcabil prin gândirea sa inovatoare și preocuparea constantă pentru progres și schimbare în industria în care activează. El a demonstrat că este posibil să dezvolți o afacere profitabilă prin practici etice și responsabile, care să aducă beneficii atât companiei, cât și comunității și mediului înconjurător.

Astfel de direcții ar trebui să fie susținute și promovate în întreaga industrie alimentară, pentru a garanta produse de cea mai bună calitate consumatorilor. Agricultura BIO devine o prioritate pentru Carmistin! Cu ocazia sărbătorii de Paște, brandul renumit al Grupului Carmistin, La Provincia, a adus o noutate pe piață prin lansarea gamei de ouă BIO La Provincia, care reprezintă al doilea produs BIO din portofoliu.

La Provincia este un brand de referință în sectorul agroalimentar din România, furnizând consumatorilor un portofoliu diversificat de produse gustoase, sănătoase și de înaltă calitate. Ouale BIO La Provincia, produse de vârf de gamă, provin de la găini crescute în condiții optime, având acces la aer liber și hrana provenind exclusiv din agricultură ecologică. Aceste ouă BIO La Provincia reprezintă un exemplu de aliment ecologic, sprijinind dezvoltarea agroalimentară responsabilă și durabilă.

Această lansare marchează o evoluție importantă în dezvoltarea gamei de produse BIO a brandului La Provincia și consolidează poziția sa pe piața produselor sănătoase și sustenabile.

Iustin Paraschiv, omul de afaceri și președintele Carmistin, a declarat că această mișcare a companiei vine în răspuns la creșterea cererii publicului larg pentru produse BIO. De asemenea, antreprenorul a subliniat importanța promovării unui stil de viață sănătos și responsabil față de mediu. În acest sens, Grupul Carmistin a adoptat o strategie de dezvoltare axată pe furnizarea de alimente cât mai sănătoase și sustenabile. O parte semnificativă a strategiei sale de producție responsabilă se concentrează pe agricultura BIO. Carmistin a investit considerabil în această direcție pentru a se asigura că produsele sale provin din surse sigure și sustenabile. Compania desfășoară în prezent un proces complex de conversie a terenurilor agricole proprii către agricultura BIO, garantând astfel hrana fermelor La Provincia.

Am început procesul de conversie a terenurilor noastre către agricultura BIO„, a anunțat Iustin Paraschiv, președintele Carmistin! Acest proces de conversie acoperă deja peste 30% din totalul de 7.000 ha de teren agricol deținut de Grupul Carmistin. Odată cu această tranziție, compania urmărește să-și dezvolte producția de alimente sănătoase și sustenabile, răspunzând astfel nevoilor actuale ale consumatorilor.

Pe lângă conversia terenurilor agricole proprii către agricultura bio, Grupul Carmistin a luat o altă măsură importantă pentru asigurarea producției de alimente sănătoase și sustenabile. Aceasta constă în dezvoltarea de abatoare certificate exclusiv pentru alimentația BIO. Aceste abatoare sunt concepute special pentru a se asigura că produsele din carne provin din surse sigure și sustenabile și sunt de calitate superioară.

La Provincia este singurul brand românesc care deține două abatoare certificate pentru alimentația BIO. Alegerea atentă a materiei prime, respectarea normelor europene de calitate și siguranță, precum și metodele inovatoare de producție demonstrează eforturile constante ale companiei de a oferi consumatorilor produse ecologice și sănătoase.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a subliniat importanța acestei strategii și a declarat că prioritizarea producției de alimente sănătoase și sustenabile este o responsabilitate asumată față de consumatori și față de mediu. Omul de afaceri a adăugat că, prin aceste măsuri concrete, Grupul Carmistin dorește să fie un exemplu de companie responsabilă în industria alimentară și să educe piața cu privire la beneficiile consumului de alimente sănătoase și sustenabile.

Grupul Carmistin se implică activ în promovarea agriculturii BIO și în asigurarea unei producții alimentare responsabile. Într-o societate în care consumatorii sunt tot mai interesați de produse alimentare premium și BIO, această strategie devine tot mai importantă și necesară. Prin producerea și comercializarea produselor BIO, La Provincia susține o dezvoltare agroalimentară durabilă și responsabilă în România, reprezentând un exemplu pentru întreaga industrie alimentară din țară.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20+ mesaje pentru soț – SMS de dragoste și dor