in

20+ mesaje pentru soț – SMS de dragoste și dor

Mesaje pentru soț: de dragoste și dor. Găsește cele mai frumoase mesaje de iubire pentru soțul meu. 

Bărbatul, în versiunea lui stereotipată, poate părea o ființă cu caracter auster, mândru și inflexibil, dar în realitate deține în el o inimă profund sensibilă, care are nevoie de iubire și tandrețe. În momentul în care își întâlnește sufletul pereche, se simte pătruns de un foc aprins și de dorința de a fi răsplătit pentru sentimentul său.

Așadar, pentru a-i face plăcere soțului tău, poți folosi un număr infinit de fraze dulci, care cu siguranță îi vor topi inima și vor da frâu la cele mai frumoase emoții ale sale. Mai jos sunt câteva exemple de mesaje pentru soțul tău, pline de dragoste și dor.

Sunt potrivite de postat pe Facebook sau de trimis printr-un SMS.

 • Dacă îți vei da seama vreodată de ce o persoană atât de minunată ca tine vrea să fie cu cineva ca mine, te rog să-mi spui. Îmi va permite să mă simt mai demnă de tine.
 • Dragostea noastră părea să se strecoare… Și acum că sunt prinsă, sunt mulțumită. Nu este nevoie să fugi.
 • Te iubesc la fel cum furnicile iubesc bomboanele lipicioase.
 • Dacă dragostea ar fi un semn rutier, nu ar fi „stop” sau „sens unic”. S-ar citi „randament”. Pentru că dragostea înseamnă a te lăsa în fața persoanei pe care o iubești.

Te poți inspira și din textele de la Milana Danco, ea a scris peste 90 mesaje pentru soț la AtâtDeFain.

 • Nu m-am căsătorit cu tine dintr-o întâmplare. Am pășit intenționat în această căsnicie.
 • Este nevoie de credință pentru a crede în iubire, pentru că nu o poți vedea, mirosi, gusta sau atinge. O poți simți, dar nu poți demonstra că există. Și totuși, eu zi de zi încerc…

Cele mai citite articole

Ești un punct luminos în zilele mele. Ori de câte ori am o zi întunecată, tu strălucești printre nori. Când sunt cu tine, simt că știu unde merg.

 1. Dragostea schimbă totul, uneori în bine și alteori în rău. Sunt sigură că și pe noi ne așteaptă o schimbare.
 2. Capacitatea de a ierta este o cerință pentru capacitatea de a iubi. Nu poți iubi decât o persoană pe care ai fi dispus să o ierți. Dragostea este testată de iertare. Te iubesc și te iert!​​
 3. Nimeni nu se așteaptă, dar se simte bine când se întâmplă. Dragostea este un cadou surpriză. Mulțumesc pentru ea!
 4. Dragostea face lumea mai frumoasă. Două ființe ciudate pot deveni un cuplu frumos, așa precum noi.
 5. Iubirea împletită cu respect creează o coardă de neîntrerupt. Te iubesc, soțul meu!
 6. Distanța și timpul sunt doar un purice pe spatele iubirii, creând o mâncărime, dar nu un rău adevărat. Mi-e dor de tine!
 7. Niciun om nu este mai mulțumit decât cel care și-a găsit adevărata iubire. Sunt mândră că sunt a ta!

Nu dragostea noastră se estompează în timp, ci doar ochii noștri se obișnuiesc cu lumină.

 • Dragostea noastră este ca roca fierbinte și topită de sub suprafața pământului. Se scurge în mod constant, dar are și potențialul de a exploda într-un mod distructiv.
 • Dacă inima mea ar putea zâmbi, ar rezerva acel gest pentru cea mai pură și puternică iubire – a noastră!

Găsește o soție bună și vei avea un trandafir frumos care nu se ofilește niciodată. Găsește-ți un soț bun și vei avea o sursă de trandafiri pe viață. Mulțumesc Domnului pentru tine!

– Așa cum mușchii au nevoie de rezistență pentru a-și dezvolta puterea, la fel și dragostea noastră trebuie testată pentru a deveni puternică.

– Nimic prețios nu rămâne prețios pentru mult timp atunci când este tratat ca un gunoi, dar orice va deveni, în cele din urmă, prețios dacă este tratat ca ceva prețios. Ai grijă de mine, te rog!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să-ți decorezi apartamentul într-un stil care să reflecte personalitatea ta

„Carmistin începe procesul de conversie a terenurilor sale către agricultura BIO”, anunță Iustin Paraschiv, președintele companiei