in

Ce cărucior din oțel inoxidabil să alegi în domeniul HoReCa?

Roll cages of stainless steel

În sectorul de catering, cărucioarele din oțel inoxidabil reprezintă instrumente de transport sau depozitare esențiale, utilizate pentru beneficiile numeroase pe care le oferă. Că sunt depozitate instrumente și obiecte de lucru din bucătăriile profesionale sau că sunt transportate vasele sau anumite produse, cărucioarele din oțel inoxidabil sunt cu adevărate eficiente și sigure atunci când vine vorba de utilizarea lor în domeniul HoReCa.

Iată câteva dintre caracteristicile acestora, modul în care sunt realizate și de ce este ideală utilizarea lor în acest domeniu. 

Cum sunt confecționate cărucioarele din oțel inoxidabil?

Prelucrarea oțelului inoxidabil implică utilizarea unor tehnici avansate în domeniul prelucrărilor și confecțiilor metalice, de la serviciile de debitare laser la cele de sudură inox. Proiectarea CAD, vopsirea în câmp electrostatic sau îndoirea CNC sunt, de asemenea, operațiuni care pot fi necesare într-un astfel de proces, astfel încât rezultatele finale să fie unele dintre cele mai bune, la cele mai înalte standarde de calitate. 

Tipuri de cărucioare din oțel inoxidabil utilizate în horeca

Cele mai citite articole

În bucătăriile profesionale și nu numai, modelele de carucioare inox care sunt utilizate pentru realizarea unor sarcini diverse sunt numeroase. Sunt utilizate cărucioarele pentru a servi ca spațiu de depozitare sau cărucioare care servesc activităților de transport, acestea putând fi echipate cu două sau cu patru roți și având dimensiuni diferite, în funcție de necesități. De asemenea, acestea pot fi prevăzute cu rafturi suplimentare pentru așezarea tăvilor, astfel încât transportul unor alimente, produse sau preparate să se realizeze în deplină siguranță. 

Există cărucioare din inox utilizate pentru a transporta și depozita tăvile și containerele din oțel inoxidabil, acestea fiind, de regulă, prevăzute cu mai multe niveluri pentru așezarea tăvilor și având, de regulă, patru roți, pentru o manevrare ușoară și rapidă. 

Cărucioarele utilizate pentru transportul farfuriilor către masă sunt utilizate pentru optimizarea acțiunii de servire în sala de mese, acestea regăsindu-se în diverse dimensiuni, iar cărucioarele cu tavă sunt cele care găzduiesc tăvile, dar și diverse recipiente din oțel inoxidabil. Tacâmuri murdare sau farfurii rămase, totul poate fi rapid transportat sau depozitat într-un astfel de cărucior, păstrându-se toate normele de igienă impuse în acest domeniu atât de sensibil. 

De ce să alegi cărucioarele din oțel inoxidabil în HoReCa?

Motivele pentru care utilizarea unor astfel de cărucioare este mai mult decât recomandată în domeniul HoReCa și mai ales în bucătăriile profesionale sau pentru transportul alimentelor sunt numeroase. Este vorba de eficiența maximă în transport, dat fiind că roțile cu care sunt prevăzute ajută la o deplasare ușoară, de tăvile cu care pot fi prevăzute, astfel că procesul de servire va mai ușor și mai eficient, de o soluție igienică și practică de depozitare sau de rezistența pe care o prezintă un astfel de produs.  

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce sunt serviciile DDD și când ai nevoie de ele?

Metode de a învăța lucruri noi pe internet