in

Ce cursuri de engleza sa alegi pentru copilul tau in 2022

Capacitatea de a vorbi una sau mai multe limbi straine aduce beneficii incontestabile si reprezinta un real avantaj competitiv. Din acest motiv, atunci cand le oferim copiilor conditiile necesare pentru a invata limba engleza, investim in viitorul lor, dar mai ales in perspectivele pe termen lung pe care le ofera aceste cunostinte.

Pentru a le da celor mici sansa de a se cufunda in mediul lingvistic si de a se bucura de studierea limbii engleze, peste o jumatate de milion de parinti din 45 de tari aleg Novakid – o platforma online de invatare a limbii engleze, destinata copiilor cu varste intre 4 si 12 ani.

Dorintele, preocuparile si prioritatile parintilor reprezinta fundamentul valorilor Novakid. La fel ca orice parinte, Novakid se straduieste sa creeze conditiile potrivite pentru dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil si sa garanteze calitatea, siguranta si confortul pe toata durata studiilor. Profesorii nostri sunt mereu alaturi de elevi si reactioneaza prompt la nevoile lor.

De ce au parintii incredere in Novakid?

  1. Novakid utilizeaza o programa moderna de predare a limbii engleze, ce respecta toate standardele internationale

Metoda de predare Novakid se bazeaza pe imersiunea lingvistica totala: profesorul vorbeste doar in engleza. Astfel, este stimulata dezvoltarea abilitatilor conversationale: copiii incep sa pronunte sunete, cuvinte si fraze in limba engleza, chiar in cadrul primei lectii. In ceea ce priveste copiii care deja vorbesc putina engleza, metoda de imersiune lingvistica totala ii ajuta sa-si imbunatateasca aptitudinile detinute.

Datorita utilizarii jocurilor in timpul lectiilor, povestilor captivante si tehnologiei VR, engleza devine ca un hobby pentru copii, nu mai este doar „o alta materie scolara”.

Avem 3 cursuri de limba engleza la Novakid, toate fiind concepute in functie de varsta, aptitudinile si nevoile celor mici. Toate programele sunt conforme cu Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi.

2. Novakid adapteaza programul pentru fiecare student. Cum? Utilizeaza analiza datelor, feedback-ul parintilor si al profesorilor

Fiecare curs de engleza Novakid este adaptat nevoilor individuale si progresului fiecarui copil.

De exemplu, daca un elev nu s-a descurcat bine la un test, i se vor atribui lectii si sarcini suplimentare pentru practica. In cazul in care un test i s-a parut prea usor, i se va recomanda transferarea la un nivel superior.

Acest sistem este o parte importanta a personalizarii lectiilor Novakid, dar nu este singura. Profesorii joaca aici cel mai important rol. Ei dau recomandari copiilor si parintilor acestora, iar echipa de educatori Novakid modereaza acest proces, evaluand cu atentie toate recomandarile si adoptand modificarile necesare, dupa ce le discuta cu parintii si profesorul.

Cele mai citite articole

3. La Novakid, prioritatea noastra este „un serviciu intotdeauna accesibil pentru clienti”

Novakid se straduieste sa fie aproape de elevi si parintii acestora la fiecare pas. Echipa noastra de suport rezolva rapid problemele intampinate, asculta parintii si raspunde la intrebarile lor 24/7, prin chatul din contul personal, messenger si e-mail.

Toate cererile sunt procesate individual. Copilul tau este bolnav? Nu poate participa la curs? Lectia poate fi reprogramata. Daca exista o urgenta, cu siguranta vom gasi o rezolvare.

4. La Novakid lucreaza doar profesori autorizati si competenti

Toti profesorii Novakid sunt educatori certificati si experimentati, din America, Marea Britanie, Arabia Saudita, Australia, Filipine si alte tari din intreaga lume. Acestia sunt selectati cu atentie dupa un proces de recrutare amplu. Cateva dintre cerintele pentru potentialii candidati sunt: peste 2 ani de experienta in lucrul alaturi de copii, certificate internationale si diplome de predare TESOL, CELTA etc.

O alta cerinta importanta – motivatia si pasiunea pentru munca lor. Doar profesorii dedicati ii pot invata pe copii sa iubeasca o limba straina.

Chiar de la prima lectie, profesorii Novakid iau contact cu copiii si le castiga treptat increderea. Cand legatura a fost stabilita, invatarea limbii engleze este dusa la un nivel cu totul nou: copiilor nu le este frica sa fie ei insisi, nu le este rusine sa greseasca si abordeaza lectiile cu interes si curiozitate. „Relatia de incredere dintre profesor si student este cruciala” – spune Anastasiya Masyagina, mama unui student Novakid.

Profesorii Novakid urmeaza un curs de formare obligatoriu, in cadrul caruia afla despre metoda si programa Novakid, dar si despre cum sa foloseasca toate instrumentele de pe platforma online. Ei desfasoara, de asemenea, cursuri de perfectionare si participa constant la conferinte sau ateliere.

5. In ceea ce priveste raportul calitate-pret, Novakid este alegerea ideala, fiind una dintre cele mai bune scoli online de limba engleza de pe piata

Nu in ultimul rand, parintii aleg Novakid pentru cei mici datorita raportului calitate-pret excelent. Abordarea individuala, lectiile cu un profesor, platforma interactiva si feedback-ul constant alcatuiesc spatiul educational in care copiii au o stare de spirit buna si interes sa invete limba. Acesta este motivul pentru care rezultatele apar extrem de rapid.

Novakid ofera cateva optiuni de achizitie: de la un abonament scurt, de 4 lectii pe luna, la un abonament de lectii regulate pentru 6 luni. Pretul unei lectii incepe de la 29.70 lei. 

Misiunea Novakid este de-a face invatarea limbii engleze accesibila fiecarui copil: in lumea moderna, o educatie de buna calitate nu este un privilegiu, ci o necesitate.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum sa aduci primăvara în casa ta în mijlocul iernii – 3 idei de pus în practică de astăzi

Cum sa alegi laptopul potrivit pentru tine