in

Cum sa aduci primăvara în casa ta în mijlocul iernii – 3 idei de pus în practică de astăzi

Iarna este, în general, un anotimp mai complicat pentru toată lumea. Indiferent cât de tare îți place zăpada și vremea rece, iernile lungi și friguroase sunt grele de dus chiar și pentru fanii săi. Tocmai de aceea, este important să-ți găsești propriile variante prin care să treci prin acest anotimp mai ușor. Și nu te gândi la ceva complicat, pot fi lucruri simple dar care vor face diferența pentru bunăstarea ta.

Dacă în vacanțe e mai simplu să te bucuri de acest anotimp, în restul perioadei vei avea nevoie de diferite tactici pentru a trece mai senin prin iarnă. Cu atât mai mult dacă îți petreci mult timp închis în casă, ai nevoie de câteva idei pentru a face șederea mai lină și mai plăcută.

Iată 3 idei simple și eficiente prin care poți aduce prospețime și culoare în casa ta chiar dacă este încă iarnă:

  1. Umple casa cu flori. Ce poate aduce primăvara mai mult decât florile? Alege-ți florile preferate și pune câte un buchet, cât de mic, în toată casa, mai ales în camerele în care stai cel mai mult. Dacă lucrezi de acasă, un buchet de flori pe birou îți va da un sentiment de confort și bucurie. De exemplu, Californiaflowers.ro este o

florarie cu livrări la domiciliu în Brașov și București și se mândrește cu aranjamente florale extrem de moderne.

Bonus: Dacă vei urma câteva sfaturi simple pentru păstrarea florilor proaspete iarna, te vei bucura de buchetul tău mai mult timp. Cu siguranță, atmosfera din casa ta va fi schimbată radical

  1. Aerisește cât mai des. Poate suna banal, dar deschiderea ferestrelor și ușilor va permite aerului proaspăt să circule prin casă. În acest fel, vei evita acel miros închis specific unei case în care temperatura este ridicată. Evită să deschizi geamurile în mijlocul zilei, mai ales dacă locuiești aproape de un bulevard aglomerat. Mai degrabă, fă acest lucru dimineața. Ba chiar îți poți face un obicei simpatic din a-ți bea cafeaua pe balcon, chiar dacă este frig. Vei prinde energie pentru întreaga zi.
  1. Adaugă obiecte de decor colorate. Renunță la lucrurile terne și întunecate și adu în fiecare cameră primăvara prin diverse obiecte de decor. De exemplu, poți să adaugi câteva perne de decor colorate, din diverse materiale care să aducă un plus de prospețime în sufrageria ta. De asemenea, poți schimba cuvertura din dormitor pentru una într-o culoare pastelată sau poți adăuga mai multe plante curgătoare în baie sau bucătărie. Orice schimbare vei face, asigură-te că-ți dă o stare bună de spirit.

Sunt multe modalități prin care poți aduce un aer proaspăt de primăvară în casa ta, chiar dacă afară este încă iarnă. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai seama ce te bucură și ce ți se potrivește. Poți începe cu lucruri simple cum ar fi florile sau o lumânare parfumată și să continui cu lucrurile mai complicate cum ar fi redecorarea. Nu uita să pui o muzică veselă pe fundal și să te bucuri de casa ta.

Sursa foto: Unsplash.com

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei să pleci într-o călătorie în străinătate? Iată ce NU trebuie să uiți!

Ce cursuri de engleza sa alegi pentru copilul tau in 2022