in

Ce este un telefon reconditionat si de unde poate fi cumparat?

Decizia de a schimba telefonul mobil se ia, de obicei, in functie de bugetul disponibil, care sa permita o investitiei uneori foarte mare, mai ales daca se doreste un smartphone modern si performant. Exista insa posibilitatea de a fi gasit un astfel de gadget la un pret avantajos, second-hand, care are aproape aceleasi performante si caracteristici cu unul nou, numai ca este utilizat. 

Ceea ce recomanda un astfel de telefon mobil este faptul ca trece printr-un proces de recoditionare, in care sunt reparate si corectate chiar si cele mai mici defectiuni si imperfectiuni estetice. 

Ce este un telefon mobil reconditionat? 

Drept urmare, un telefon mobil reconditionat este un device electronic utilizat, dar verificat de specialistii atat in ceea ce priveste modul de functionare – hardware si software – cat si din punct de vedere estetic, care a fost reparat de tehnicieni astfel incat sa functioneze si sa arate cat mai aproape de varianta sa noua. 

In plus, daca se alege un distribuitor autorizat de astfel de produse reconditionate, clientii se vor bucura si de garantie pentru telefoanele cumparate, de la 12 luni pana la 2 ani.

Cele mai citite articole

Citeste si: Localizare telefon pierdut – ghid complet

De unde pot fi cumparate telefoane reconditionate? 

Platformele folosite de oamenii pentru a-si vinde obiectele pe care nu le mai folosesc sunt unele dintre principalele locuri la care apeleaza cei care sunt dispusi sa isi cumpere un telefon mobil second-hand. In acest caz insa nu pot avea certitudinea ca telefonul cumparat functioneaza in parametrii buni si nici nu vor primi garantie. 

De aceea se recomanda sa se apeleze la magazine specializate, cum este magazinul online Klap, unde nu numai ca este disponibila o gama vasta de telefoane mobile second-hand si accesorii pentru mobil, dar acestea beneficiaza si de garantie, fiind de asemenea catalogate pe categorii de performanta. 

De exemplu, Klap are 4 categorii de evaluare pentru telefoanele second-hand, care se aplica mai ales aspectului estetic al acestora, de la A+ pana la C, adica de la device-urile care arata impecabil, ca scoase din cutie, pana la cele cu urme evidente de uzura, dar fara crapaturi sau fisuri. Toate insa sunt intr-o stare de functionare buna. 

Astfel ca smartphone-urile reprezinta alternativa cea mai avantajoasa pentru telefoanele mobile inteligente si ultraperformante. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce poti avea nevoie de un acumulator pentru camera ta video?

Unde poți zbura ieftin din Timișoara?