in

Unde poți zbura ieftin din Timișoara?

Close-up of man holding airplane tickets typing on laptop computer he registering the tickets online

În vestul României se află Timișoara, un oraș bogat în tradiții culturale. La doar 10 km distanță de oraș se află al treilea aeroport ca mărime din țară, Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, numit în onoarea lui Traian Vuia, care a fost un pionier român al zborului. Timișoara este cea mai bună opțiune de zbor low cost, din partea vestică a țării, ce poate oferi zboruri ieftine înspre Europa.Copiază HTML Copiază textul

Care sunt cele mai populare companii aeriene ce decolează de pe aeroportul din Timișoara?

Companiile aeriene care operează zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia către numeroase destinații, sunt:

  • TAROM: efectuează zboruri atât în țară, cât și în Europa și locații cheie din Africa și Orientul Mijlociu (Cairo, Beirut, Amman, Tel Aviv, Istanbul);
  • Lufthansa: operează zboruri pe tot globul;
  • Wizzair: operează zboruri în interiorul țării, în Europa, precum și către destinații populare din Asia și Africa; 
  • Ryanair: efectuează zboruri către București și Milano;
  • Blue Air: efectuează zboruri atât în țară, cât și Europă și locații exotice, precum Tenerife, Madeira, Dubai sau Tel Aviv.

Unde poți zbura ieftin de la Timișoara?

Pe de aeroportul din Timișoara, poți zbura ieftin în cele mai cunoscute capitale ale Europei, precum și în București. Cel mai ieftin zbor costă 18EUR și te poate duce la Milano, în timp ce către Madrid, prețurile pornesc de la 100 EUR/persoană.

Descoperă cele mai ieftine oferte de zbor din Timișoara către destinații cheie din întreaga Europă, accesând https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/tsr/0/0/timisoara și selectând locația și perioada în care vei zbura. Motorul de căutare te va ajuta să găsești cele mai convenabile bilete de avion, pentru a profita de prețuri excepționale.

Este important să știi că prețurile prezentate fluctuează zilnic și pot crește sau scădea, de la un moment la altul. Pentru a profita de cele mai bune oferte, caută zboruri în timpul săptămânii, în special dimineața. Fiind flexibil cu data plecării, vei putea găsi oferte atractive. 

Ca rută internă, vei putea dispune de un zbor înspre București, direct, fără escale, la prețuri pornind de la 19 EUR/persoană. Planifici o escapadă romantică și o plimbare cu gondola în Veneția? Rezervă zboruri începând de la 32 EUR/persoană. Gustă din frenezia pariziană și profită de prețurile ieftine, ce pornesc de la 52 EUR/persoană. 

Cele mai citite articole

Dacă îți dorești o vacanță de vară în sudul Italiei, spre Bari vei găsi zboruri ieftine, de la 48 EUR. Sau poți vizita orașul-cetate, Bologna, pentru doar 39 EUR. Nu rata una dintre cele mai importante destinații turistice de pe coasta de este a Spaniei, și anume Alicante. Vei putea găsi zboruri spre Alicante, cu plecare de pe Aeroportul din Timișoara cu prețuri ce pornesc de la 52 EUR/persoană.

Alte locații cheie, în care vei putea zbura ieftin din Timișoara, sunt Barcelona, cu prețuri pornind de la 75 EUR/persoană, Londra 83 EUR, Valencia 57 EUR sau Memmingen, cu prețuri de la 54 EUR, zboruri dus-întors.

Cu pornire de pe aeroportul din Timișoara, vei putea ajunge în marile orașe din Europa, dar și din întreaga lume. Alege destinația, perioada și caută cele mai bune oferte pentru a rezerva bilete de avion ieftine.

Sfaturi pentru a găsi cele mai ieftine zboruri din Timișoara

Există numeroase posibilități prin care să găsești cele mai ieftine zboruri din Timișoara, către destinații cheie din Europa. Motoarele de căutare zboruri ieftine din Timșoara, precum eSky.ro, îți vor permite să găsești oferte de zboruri actuale ieftine, în momentul căutării zborurilor. De asemenea, prin intermediul platformei, vei putea rezerva inclusiv cazarea, înainte de a pleca în călătorie. Sau, poți opta pentru un pachet zbor și hotel, pentru a avea totul asigurat din timp.  

O altă modalitate prin care poți găsi cele mai ieftine zboruri, este să creezi o alertă de preț, pentru companiile aeriene ce decolează din Timișoara către destinația ta de vacanță. Vei fi la curent non-stop cu ultimele oferte, pentru a profita din timp de zboruri ieftine. 

Evită să rezervi zboruri în sezonul de vârf, atunci când întreaga Europă este înțesată de turiști ce merg în concediu. De asemenea, chiar dacă vei călători pe alt continent, interesează-te să fie o perioadă propice călătoriei, în cazul în care nu îți place aglomerația și nu vrei să plătești pentru un zbor, dublu. 

Dacă ți-ai planificat călătoria din timp și știi cu exactitate perioada în care vei pleca, rezervă zborurile de îndată, pentru a profita de cele mai bune oferte. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ce este un telefon reconditionat si de unde poate fi cumparat?

3 pași prin care alegi o rochie perfectă