in

Ce machiaj este potrivit pentru show-urile de videochat?

Când ești model videochat, este foarte important să te asiguri că atunci când te machiezi, o faci bine. Modul în care te machiezi în fiecare zi nu funcționează pentru cameră sau fotografii. De exemplu, fă-ți machiajul așa cum ai face pentru o zi la cumpărături în oglindă. Apoi, fă o fotografie cu camera digitală, apoi o fotografie cu camera web. Compară fotografiile și vei cum arată. Așa-i că este diferit?

Trebuie să îți bazezi machiajul pentru a evidenția ceea ce vrei să arăți. Doar ieși la cumpărături? Folosește oglinda. Apropo de show-ul videochat? Folosește camera web.

Acest lucru se aplică chiar și celui mai ușor machiaj. Ai putea simți că ai o bază cu acoperire completă și sprâncenele tale arată grozav în funcție de oglindă, dar odată ce luminile sunt aprinse și faci câteva fotografii, imaginile ar putea spune altfel. Sprâncenele tale pot părea diferite, iar iluminatul descoperă un mic petic de puncte negre!  

Pachetul de elemente esențiale

Există câteva aspecte pe care trebuie să le înveți, de care ai absolut nevoie, fie că este vorba de un show, de fotografii sau videoclipuri! Iată micul tău kit esențial de machiaj:

 • Primer – Acest lucru este suficient de evident! Împiedică machiajul să arată ciudat cu toate acele lumini aprinse!
 • Fond de ten sau BB Cream – Totul are nevoie de o bază bună. Asigură-te că se potrivește cu culoarea claviculei sau a gâtului! Dacă vrei un aspect sexi, folosește un fond de ten cu una sau două nuanțe mai deschise și 1 sau 2 nuanțe mai închise, pentru iluminare și conturare.  
 • Pudră – Poate fi în nuanța tenului sau translucidă.
 • Creion / pulbere pentru sprâncene – Este posibil să nu fie util în machiajul tău de zi cu zi, dar iluminatul poate decolora cu adevărat sprâncenele, așa că perfecționează-le
 • Farduri – Investește în mai multe palete e culori. Există palete pentru fard de ochi, fard de obraz și corector. În acest fel, ai o varietate de culori care să se potrivească oricărui aspect pe care îl alegi 
 • Eyeliners – Poți găsi mai multe eyelinere colorate la prețuri foarte ieftine pe site-urile de cosmetice, care funcționează bine. De asemenea, investește în niște eyeliner lichid.
 • Mascara – Chiar ai nevoie de asta?
 • Genele false – Chiar și cele cu aspect super natural îți pot scoate mai mult ochii în evidență. Asigură-te că exersezi punerea lor și investește într-un adeziv bun! 
 • Culoarea buzelor – Există o mare varietate de produse pe care le poți pune pe buze. Gudron de buze, rujuri, luciu de buze … doar găsește ceea ce îți place! 
 • Instrumente adecvate – Investește în pensule și diferite instrumente pentru machiaj. Ondulatoarele pentru gene sunt întotdeauna minunate, de asemenea!
 • Demachiant lichid – Acesta este un instrument excelent pentru atunci când comiți o mică greșeală la ochi. În acest fel nu elimini tot ceea ce tocmai ai făcut.

De ce ar trebui să înveți să conturezi și să evidențiezi?

După cum știu majoritatea modelelor videochat, camera web îți poate schimba cu adevărat fața. De aceea conturarea și evidențierea pot fi cu adevărat utile. Poate face ca buzele să pară mai pline (sau mai puțin pline!), nasul să pară mai subțire sau să îți amplifice oasele obrazului. Dacă este făcut corect, poate îmbunătăți modul în care arăți pe cameră și în imagini.
La început poate părea copleșitor, dar este destul de simplu. Trebuie doar să îți urmezi liniile naturale ale feței. Există multe, multe tutoriale pentru acest lucru și există diferite tehnici pentru fețe diferite!

Cele mai citite articole

Citește mai multe pe https://balkan-webcam-model.com/10-sfaturi-despre-cum-sa-devii-un-model-de-succes-in-videochat/.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce din ce în ce mai mulți jucători preferă cazinourile online decât cele fizice?

Cum să îți păstrezi hainele preferate ca noi cât mai mult timp