in

Combate anxietatea cu ajutorul florilor

Timpul mult pe care l-am petrecut închiși în propriile case a avut și consecințe negative asupra sănătății. Stresul și anxietatea sunt doar două dintre cauzele care provoacă majoritatea bolilor și care apar ca urmare a unui mediu ambient toxic. Casele noastre s-au transformat în birouri, iar timpul pe care-l petrecem afară cu oamenii dragi s-a diminuat considerabil. Astfel, anxietatea este una dintre bolile care și-a făcut apariția în psihicul multor oameni. Din fericire, au fost descoperite mai multe modalități pentru a preveni și trata anxietatea. Una dintre ele sunt florile, care prin aspectul lor, prin parfum, semnificații și prospețime reușesc să ne bine dispună și să ne stimuleze. Dacă nu ai nicio floare prin apropiere, apelează chiar acum serviciul de livrare flori în Bucuresti de la Maison D`Or. Diferența o vei simți imediat.

Iasomia – pentru un somn bun

Iasomia este recunoscută pentru florile sale cu parfum intens și plăcut. Pe lângă parfum, s-a dovedit că are și efecte benefice pentru sănătatea noastră atât trupească, cât și psihică. Practic, iasomia îmbunătățește calitatea somnului, ceea ce înseamnă o îmbunătățire a stării fizice și psihice. Atunci când ești înconjurat de flori de iasomie, te vei trezi mai puțin anxios, mult mai odihnit și mult mai energic.

Crizantema – te ajuta în problemele cu tensiunea

Cele mai citite articole

Crizantema emană o energie pozitivă numai prin intermediul culorilor și a aspectului. Aceasta are o mulțime de avantaje, private din punct de vedere medical. Crizantemele sunt folosite pentru tratarea tensiunii arteriale crescute și ameliorează și alte afecțiuni, precum febra, durerile în piept sau amețeala. Mai mult decât atât, ceaiul cu extract de crizantema este calmant și ajută la tratarea anxietății, relaxand sistemul nervos.

Spune adio stresului cu lavanda

Lavanda este o plantă cu flori ce face parte din familia Lamiaceae, aceeași din care face parte și menta. Extrasul de lavandă este deseori utilizat pentru producerea uleiurilor esențiale. Pe lângă parfumul minunat pe care îl are, lavanda reduce considerabil stresul și anulează simptomele anxietății. Mai mult decât atât, lavanda îmbunătățește calitatea somnului, dând un plus senzației de relaxare, scade ritmul cardiac și ajută la calmare.

Bucură-te de toate beneficiile acestor plante pe care le găsești la o florărie online, precum este Maison D`or. Mai mult decât atât, aceasta oferă și servicii de livrare flori Bucuresti. Decoreaza-ti casa în cel mai frumos și benefic mod. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De ce să apelezi la o terapie online?

Infografic – Importanța lămpilor UV în asigurarea sănătății