in

Ce piese vestimentare trebuie să evite întotdeauna un bărbat înalt?

Bărbații pot fi împărțiți în două grupuri: cei care se consideră prea scunzi și cei care se consideră prea înalți. Dar înălțimea poate deveni repede avantajul oricărui bărbat! În cele ce urmează vei afla ce piese vestimentare ar trebui să le evite un bărbat înalt. 

Un bărbat la modă știe să își aleagă costumul potrivit și știe că mâinile bine îngrijite sunt văzute ca o carte de vizită. Chiar și hainele de cea mai bună calitate ale celor mai renumiți producători nu vor fi nimic dacă nu sunt alese corect. Iată câteva lucruri pe care bărbații înalți nu ar trebui să le poarte.

Haine într-o singură culoare

Purtarea hainelor monocrome este o modalitate foarte convenabilă de a-ți completa garderoba. Dar nu întotdeauna este un lucru bun. Hainele monocrome alungesc optic silueta, așa că sunt recomandate, în special, bărbaților scunzi. Merită să rupi monotonia ținutelor și să pariezi pe diferite nuanțe ale aceleiași culori. O cămașă albastră de la Il Mod va merge întotdeauna bine cu o jachetă bleumarin. Dacă ți-e frică să experimentezi, alege clasicele – negru, bleumarin, maro sau gri combinate cu elemente mai ușoare ale îmbrăcămintei vor fi mereu în top.

Modele fine

Cele mai citite articole

Bluzele și tricourile cu model sunt întotdeauna o idee grozavă pentru a-ți anima silueta, dar trebuie să o faci cu înțelepciune. Modelele mici nu se potrivesc bărbaților înalți pentru că se pierd pe fundalul corpului tău. O idee mult mai bună este să alegi haine cu fotografii sau desene mari, expresive, perfecte pentru pantaloni scurți vara sau sub jacheta de primăvară. 

Dungi verticale

Aceasta este una dintre cele mai de bază reguli atunci când îți completezi garderoba, dar este posibil ca unii să nu o cunoască încă. Dungile verticale prelungesc optic silueta, așa că bărbații înalți ar trebui să renunțe complet la astfel de decorațiuni. Se referă în principal la cămăși sau costume cu dungi verticale. Chiar și cele mai subțiri dungi vor avea un efect negativ asupra siluetei tale.

Nu purta pantaloni suflecați

S-ar putea scrie un articol întreg despre pantaloni și dacă trebuie suflecați sau purtați normal. Cu toate acestea, adevărul este simplu – totul depinde de situație și de tipul siluetei. Se crede în mod obișnuit că bărbații înalți își pot sufleca pantalonii, deoarece o astfel de procedură permite o ușoară defalcare a siluetei. Amintește-ți însă, că nici cei mai casual pantaloni nu pot fi prea scurți, pentru că arată rău. Primăvara, îți poți permite cu ușurință puțină libertate și să dezvălui glezna atunci când porți mocasini.

Haine largi

Hainele largi nu se potrivesc bărbaților înalți. Alegerea unui astfel de articol vestimentar este un semn de prost gust. De ce? Un bărbat înalt va arăta ciudat îmbrăcat așa. Fiecare pliu al hainelor (care nu poate fi evitat) va atrage privirile celor din jur. Dacă stilul tău necesită îmbrăcăminte lejeră, apelează la îmbrăcăminte vândută în magazinele specializate, croită special pentru tipul tău de siluetă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Criterii pentru alegerea pompelor de apa murdara

Tutoriale video pentru angajații tăi: de ce merită?