in

Ce responsabilitati are o firma de servicii funerare complete?

In egala masura, legile de la ora actuala ne pot pune indeajuns de multe piedici, tocmai de aceea este indicat sa apelam la specialisti, ideal ar fi sa fie din apropierea zonei in care locuim. De ce este important acest detaliu? Ei bine, pentru ca astfel persoanele care ofera astfel de servicii se pot deplasa cu usurinta si rapiditate. De exemplu, persoanele care locuiesc in sectorul 3 pot sa aleaga serviciile pe care le ofera o firma de servicii funerare sector 3.

Procedurile legislative sunt principalul motiv pentru care este ideal sa alegem o firma de servicii funerare si asta pentru ca acestia se ocupa de toate detaliile pentru a duce la bun sfarsit toate cele necesare.

Ajutorul de deces este un alt aspect important, mai ales ca acesta a fost majorat cu 1000 lei. In aceasta directie tot firmele de servicii funerare va pot ajuta, iar ajutorul poate fi obtinut cu usurinta si rapiditate. Trebuie sa va asigurati ca aveti toate documentele puse la punct, si mai ales talonul de pensie. Documentele necesare sunt:

  1. cererea scrisa;
  2. actul de identitate al persoanei care solicita;
  3. certificatul de deces;
  4. actele de stare civila ale persoanei care solicita, acte care sa ateste relatia de rudenie cu decedatul sau, calitatea de mostenitor, tutore sau curator;
  5. dovezi care sa ateste suportarea cheltuielilor de inmormantare (factura de la firma de servicii funerare sau de transport funerar international, factura de la preotul care a sustinut slujba de inmormantare) – acestea vor fi obtinute de catre firma de servicii funerare;

Printre primii pasi care trebuie urmati este sa fie obtinuta constatarea decesului de catre un specialist din sectorul 3, sau din zona in care locuiti. Ulterior va fi eliberat un certificat medical constataor de deces, necesar pentru a beneficia de ajutorul de deces. Celelalte documente precum avizul de la SANEPID si cel de la Procuratura, repatriere/expatriere sau reconditionarea/obtinerea unui loc de veci vor fi obtinute de catre firmele specializate.

Cele mai citite articole

Traditiile si obiceiurile romanesti sunt foarte importante, motiv pentru care fiecare companie de servicii funerare se va ocupa si de respectarea acestora, in asa fel incat vor pune la dispozitia tuturor articolele necesare precum candele, stergare sau lumanari, alaturi de coroane sau jerbe de flori.

Timp castigat

In momentul in care optati pentru serviciile pe care le ofera o firma specializata in servicii funerare, este recomandat sa alegeti una din proximitatea dumneavoastra pentru ca in astfel de situatii, angajatii vor putea interveni rapid in cazul unor schimbari de ultima ora. Castigi astfel momente pretioase, pentru a sta alaturi de familia ta.

Asadar, veti putea apela oricand la serviciile pe care le ofera o firma de servicii funerare din sectorul 3 si veti beneficia de servicii de ultima generatie in aceste momente dificile.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai bune sfaturi pentru a-ți proteja casa

Atracții și locuri de top din Kusadasi