in

Ce sunt ușile filomuro?

În mediile minimaliste, unde natura esențială a desenelor și formelor utilizate este de cea mai mare importanță, ușa filomuro se încadrează eficient. Ușile filomuro se remarcă prin posibilități infinite de culoare, fiind simbolul preciziei și al designului curat. 

Ușa de acest gen este utilizată pentru îmbunătățirea spațiilor sau a zonelor de divizare, oferind continuitate totală și o suprafață extrem de plană care se potrivește perfect în perete. 

Ce este ușa filomuro?

Conceptul de filomuro provine din italiană (filo – la nivel similar, muro – perete) și se referă la ușile care sunt la nivelul peretelui, având toc ascuns și balamale practic invizibile. Astfel de uși se integrează în peretele în care sunt instalate, sporind eleganța spațiului. Rom Decor oferă o gamă variată de uși Filomuro din gama Porta Hide potrivite proiectului tău. Acestea au broască magnetică, balamale 3D și toc din aluminiu. Canaturile (fețele ușii) sunt vopsite cu vopsea premium albă sau se pot livra grunduite pentru a fi vopsite/ tapetate în nuanțele preferate. 

Care sunt avantajele ușii filomuro?

Cele mai citite articole

Ușile filomuro presupun următoarele beneficii:

  • economisesc spațiul;
  • devin o alegere esențială pentru apartamentele mici;
  • se integrează perfect în perete – acest gen de ușă nu întrerupe succesiunea de perete-ușă-perete, oferind un rezultat estetic deosebit; 
  • Se pot personaliza după gustul utilizatorului – deoarece panourile sunt realizate din lemn brut, gata să fie realizate în același finisaj ca cel al peretelui în care sunt instalate sau acoperite cu același tapet care decorează perete;
 • ascund încăperile tehnice sau secrete; 
 • accentuează designul minimalist al încăperii;
 • se curăță mai ușor și mai rapid.

Cum se instalează ușa filomuro?

Având în vedere că sunt situate în același plan cu peretele, ușile filomuro permit crearea impresiei de spațialitate. Din moment ce nu dispun de toc vizibil, părțile interioare din perete vor fi acoperite cu materialul (cu aceeași culoare) din care sunt realizate ușile. În aceste părți vor fi incluse balamalele ușii. 

Concluzii

Bazat pe o estetică minimă, ușile FILOMURO sunt uși de interior cu cadru din aluminiu ascuns, care au capacitatea de a menține continuitatea între perete și ușă.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cum să menții prospețimea alimentelor mai mult timp

Moduri productive de a petrece timpul liber