in

Cine ar putea să facă surpriza la Campionatul Mondial din Qatar

Campionatul Mondial este una dintre competițiile care creează cele mai mari așteptări pentru fanii fotbalului. Dacă ești un microbist dintr-una dintre marile națiuni fotbalistice, precum Brazilia, Argentina, Germania sau Franța, atunci cu siguranță că așteptările tale sunt mereu ca echipa ta să câștige competiția. Doar asta ar putea fi considerată într-adevăr o performanță remarcabilă.

Cu toate acestea, viața poate să fie grea ca fan al unei mari națiuni. În ultimii 30 de ani nu s-a întâmplat niciodată ca o țară să câștige de două ori la rând campionatul mondial, astfel că cel mai probabil vei avea parte de această bucurie maxim o dată. 

Însă în afară de acești fani, mai sunt și cei care vin la turneu complet relaxați și doar ca să se distreze, să se uite la fotbal și să-și susțină naționala, fără presiune. Asta pentru că naționala lor nu este una dintre marile favorite, dar este prezentă la turneu și asta în sine este motiv de sărbătoare oricum – poți paria pe meciurile din World Cup și sigur că poți să mergi pe mâna Braziliei la o cotă de 5.50, însă nu ar fi mai interesant să arunci o privire pe echipele puțin mai jos situate în clasamentul favoritelor? 

Iată care sunt acestea:

  1. Olanda (Țările de Jos)

Cele mai citite articole

Olanda nu pornește aproape niciodată cu ideea că ar fi marea favorită să câștige Campionatul Mondial, deși a fost foarte aproape de vreo trei ori până acum. Drumul spre finală pare știut de olandezi, dar ce nu reușesc niciodată e chiar să pună mâna pe trofeul ăla. Tocmai de aceea, poate că acesta va fi anul în care vor avea acest mare succes. Pare că va fi o misiune grea, dar nu una imposibilă. Cu o bază solidă pe teren, din care fac parte Matthias De Ligt în apărare, Frenkie de Jong la mijloc și Memphis Depay în atac, Olanda arată a echipă venită să facă performanță în Qatar. Rămâne de văzut dacă Louis van Gaal va reuși să cucerească în sfârșit Mondialul după dezamăgirea din 2014 când a fost eliminat în semifinale. 

  1. Belgia

Generația de aur a Belgiei este foarte aproape să apună și o va face fără niciun trofeu în cabinet dacă lucrurile nu se vor schimba prea curând. Mondialul din Qatar e văzut de mulți ca o ultimă șansă pentru ca belgienii să aducă un trofeu acasă prin această generație. Jucători ca Kevin de Bruyne sau Eden Hazard ar trebui să fie capabili să câștige un trofeu important și la nivel de națională, însă în acest moment acest lucru pare foarte greu de realizat. Însă este posibil ca acest lucru să se schimbe chiar la acest turneu, iar această presiune va fi cea care îi va motiva pe belgieni.

  1. SUA

Da, ar fi una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului, însă americanii au o echipă solidă și speranțe mari. Cu Christian Pulisic, Tyler Adams, Giovanni Reyna, Sergino Dest sau Brenden Aaronson, lotul american arată foarte bine. Poate că nu vor câștiga turneul, dar măcar o semifinală ar putea prinde. 

Așadar, acestea sunt echipele care ar putea să te surprindă la Campionatul Mondial care va începe curând!

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cele mai bune strategii pentru începătorii în pariuri online live

Cele mai bune strategii pentru începătorii în pariuri online live

Cele mai populare jocuri de noroc din România