in

Cele mai populare jocuri de noroc din România

Jocurile la loterie sunt acele jocuri în care câștigul sau pierderea se bazează în mod substanțial pe noroc și unde numerele câștigătoare sunt selectate la întâmplare. Aceste jocuri variază în funcție de cât de mult contează abilitățile sau norocul jucătorului. Ca urmare, jocul de ruletă jucat în cazinouri, de exemplu, poate fi afectat doar de întâmplare și nu de inteligența jucătorului. Acestea sunt o activitate comercială internațională ceea ce face ca unele state să le interzică sau să impună anumite reguli. Una dintre cele mai importante reguli este interzicerea comercializării biletelor la jocuri de noroc minorilor.

Dacă te consideri o persoană norocoasă și nu numai, alege-ți loteria ce ți se potrivește cel mai bine, distrează-te, câștigă, totul realizându-se din confortul propriei tale case. Dacă așteptai un semn, acesta este! Intră chiar acum și joacă lotto online. Ai de unde alege! Loterii americane sau europene, fiecare vine cu câte ceva special. De aceea, putem spune cu mâna pe inimă că românii par să fie atrași mai mult de jocurile care oferă mai multe șanse de câștig și care, totodată, oferă și premii impresionante. 

Printre acestea se numără și îndrăgitul joc GG World Keno ce vă dă oportunitatea de a câștiga o dată la fiecare 4 minute. Tot ce trebuie să faci este să alegi din numerele 1-10, puteți alege singuri numerele sau vă puteți folosi de instrumentul de selectare rapidă ce completează biletul automat cu numere aleatorii.

Cum jucați GG World Keno?

Cele mai citite articole

Oamenii sunt atrași de acest joc deoarece prezintă reguli simple, ușor schimbate față de celelalte jocuri de noroc. Cu toate acestea, regulile diferite facilitează câștigarea premiilor. Jucătorul trebuie sa aleagă un set de numere de la 1 la 10 numere din intervalul 1-70. Iar ceea ce face Keno-ul și mai special este faptul ca sunt alese aleatoriu 20 de numere câștigătoare cu ajutorul unei mașini speciale de extragere. Jucătorii câștigă dacă numerele alese de ei sunt extrase ulterior. 

Cât de mult se poate câștiga în GG World Keno?

Aceasta este prima întrebare de pe buzele tuturor atunci când decid să joace la această loterie. Ei bine, premiile sunt predefinite, astfel că jucătorul cunoaște dinainte ce sumă poate câștiga. Câștigul în sine ține și de cât de mult folosești multiplicatorul. De exemplu, dacă un jucător decide să joace cu multiplicatorul x1, premiul poate ajunge până la 100.000 dolari, iar dacă joacă cu multiplicatorul x10, acesta poate câștiga până la 1.000.000 dolari. Însă, ținând cont că extragerile se fac la fiecare 4 minute, poți câștiga mai multe premii în aceeași zi!

Care a fost cel mai mare câștig la GG World Keno?

La fel ca orice loterie, există și în GG World Keno jackpot-uri ce pot face un om norocos milionar instant și subiectul tuturor de discuție. Cel mai mare premiu dat până acum a fost de 0.8 milioane de dolari.Dacă te simți norocos și pregătit să fii următorul milionar, nu ezita să joci GG World Keno chiar acum. Premiul cel mare te așteaptă!

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cine ar putea să facă surpriza la Campionatul Mondial din Qatar

Intuiești cine va ieși următorul James Bond? Mizează pe asta