in ,

Cluburi din București

Top 20 Cluburi din Bucuresti

Tuturor le plac cluburile, dar mai ales românilor! Și turiștilor străini care vin în România. Muzică bună, DJ-i la fel, dans și distracție cât cuprinde, cert e că toți se simt în largul lor, indiferent de vârstă, în cluburile din România și mai ales în cele din București. Tocmai de aceea e greu de ales din multitudinea de cluburi ale Capitalei, unde distracția e mai mereu la superlativ. Pentru timpul tău liber și pentru a fi mereu la locul potrivit, iată un Top 20 al cluburilor din Capitală, în caz că îți e greu să te hotărăști în care club să te duci.

1. Beluga Music & Cocktails

Se spune că Beluga Music & Cocktails este clubul care a creat o nouă definiție a vieții de noapte din centrul Capitalei. Design-ul unic al locației, completat cu artiști de renume, poziționează Beluga M&C drept una dintre cele mai bune destinații ale orașului, ce prinde viață odată cu venirea weekend-ului. De la deschidere până în prezent, numeroși artiști, DJs și trupe de cover au colorat nopțile tinerilor prin concerte live de excepție. Cei care iubesc viața de noapte, deja știu ce se găsește pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sală de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri. Beluga MC poate găzdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane, dintre care 300 persoane pot să rezerve loc la mese/ canapele/ bar.

Adresa: Strada Lipscani 30-34 A

Club Beluga Music Cocktails

2. Berăria H

Puțini sunt cei care știu că în locul în care funcționează acum Berăria H a fost odată Pavilionul Industriei Grele Sovietice. Cosmopolită și impresionantă atât prin arhitectură, cât și prin dimensiuni, clădirea a ajuns renumită atât în țară, cât și în toată Europa. Și tot puțini știu că această clădire a servit și drept adăpost al artei – vestitul sculptor român Ion Jalea a expus aici câteva dintre operele sale de artă. Anii ’90 au venit și au adus cu ei o altă schimbare: Pavilionul Industriei Grele Sovietice a devenit Pavilionul H – vestitul centru comercial din Parcul Herăstrău. Și a rămas așa mulți ani, până când, într-o zi, clădirea a devenit Berăria H. Un loc în care vii să asculți muzică de calitate, să vezi artiști îndrăgiți, în cadrul unor show-uri inedite și spectaculoase, asezonate cu mâncare și diferite tipuri de bere și alcool. Cu alte cuvinte, este locul în care vii atunci când vrei să fii sigur că vei avea parte de o seară ca în povești!

Adresa: Şoseaua Kiseleff 32

ProgramLuni – Miercuri: 10:00 am – 3:00 am; Joi – Sâmbătă: 10:00 am – 5:00 am; Sâmbătă: 10:00 am – 3:00 am.

 
Beraria H Bucuresti
 

3. Clubul Avenue 48

Se diferențiază de restul locațiilor printr-un design deosebit. O combinație între stilul modern și cel vintage, realizată prin corpuri de iluminat strălucitoare și impozante. Indiferent de tipul petrecerii, locația permite organizarea celor mai extravagante evenimente private, business sau corporate. Avenue 48 are o capacitate de 2.000 de persoane standing, aproximativ 1000 în cazul evenimentelor de tip dineu și minimum de 300 persoane la mese.

Adresa: Șoseaua Pipera nr. 46-48 H

Locatie: Google Maps

Club Avenue 48 Bucuresti

4. Clubul Boogie

La Boogie vei asculta muzică bună, iar volumul muzicii va fi potrivit cu momentul zilei (sau al nopții). Terasa este răcoroasă vara și încălzită iarna. Pe lângă băutură și muzică bună, la Boogie poți mânca sandwich-uri, iar ceaunul și grătarul îți stau la dispoziție dacă vrei să îți gătești. De luni până vineri te bucuri de happy hour, adică ai parte de un discount de 25%, între orele 15.00 -19.00. Așadar, Let’s Boogie!

Adresa: Strada Popa Petre 36

 
Club Boogie Tereasa Bucuresti
 

5. Boulevard Pub

Deși se află în Centrul Istoric, printre multe alte localuri, Boulevard Pub reușește să îți atragă atenția din prima clipă. Poate pentru că proprietarii săi și-au propus să ofere ceea ce mulți dintre noi căutăm atunci când alegem să petrecem o seară în oraș: să fie „acel local drăguț, cu tentă de club, unde te duci liniștit cu prietenii, fără extravagante și fără fițe”. Aici vei găsi o mulțime de sortimente de bere, pentru a satisface toate gusturile, alături de mâncare delicioasă. În plus, poți veni cu prietenii să urmărești meciuri transmise live în timp ce îți savurezi berea.

Adresa: Strada Covaci nr 4

Boulevard Pub Bucuresti
 

6. Control Club

În ultimii ani a devenit unul din cele mai importante cluburi indie din România, datorită muzicii unice și convergenței de operatori culturali pe care i-a găzduit. Peste 100 de formaţii din Europa, America de Nord şi Asia au concertat pe scenă la Club Control, de la monştri sacri ai underground-ului contemporan: Blurt, Legendary Pink Dots, Lydia Lunch, la trupe din noul val indie: We Have Band, Handsome Furs sau Casiokids.

Adresa: Strada Constantin Mille 4
Program: Luni – Duminică: 12:01 pm – 6:00 am
 
Control Club Bucuresti
 

7. Clubul El Dictador

Decorul clubului surprinde cu sculpturi gigantice, din fier, semnate de sculptorul Marius Leonte. Întreaga compoziție duce cu gândul la o uzină în care se produc mașini și unelte. Un pantograf folosit, lăsat voit la vedere, întărește convingerea că ai pășit în capsula timpului. Clubul El Dictador este locul ideal în care să vii cu prietenii în weekend atunci când simți nevoia de o schimbare de decor.

Adresa: Strada Sf. Dumitru nr. 3

 
El Dictador club Bucuresti
 

8. Green Hours 22 Jazz-Cafe

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz bucureștene, înființat în 1994 și situat în plin centrul capitalei, în vecinătatea mai mult decât selectă a Grupului pentru Dialog Social, a Revistei 22 și a Librăriei Humanitas. Păstrându-și totuși, mai degrabă, un regim underground, Green Hours organizează regulat, săptămânal, seri de jazz și teatru – și ocazional seri de blues, muzică alternativă și clasică sau alte evenimente de așa zisă sorginte artistică și culturală.

Adresa: Calea Victoriei nr 120

Green Hours 22 Jazz Cafe Bucuresti

9. Jack’s Pub

În pub-ul din Centrul Vechi al Bucureștiului, amenajat într-un spațiu generos, te așteaptă o echipă tânără, care știe să aducă și să țină împreună oameni de toate vârstele, din diferite colțuri ale lumii, dornici să socializeze și să se distreze până-n zori. Diferit de celelalte locații de același gen prin eleganță și rafinamentul amenajării, care îmbină elemente retro cu cele techno-industriale, Jack’s Pub oferă, în plus, divertisment pentru toate gusturile. Este locul în care expații din Capitală se adună pentru a vedea meciurile din Europa League și Champions League. Localul se deschide în fiecare zi de la ora 11:00.

Adresa: Strada Lipscani nr 45

Jack’s Pub Bucuresti

10. Clubul Silver Church

Se spune că, dacă vrei să începi weekendul de joi seara, cu Dinner & Live music, vei alege Silver Church. The Silver Church Club este un spațiu neconvențional unde se organizează petreceri tematice, concerte de muzică live și evenimente corporate. Clubul se adresează în special iubitorilor de muzică live, care vin adesea aici pentru o noapte de dans și distracție.

Adresa: Calea Plevnei nr 61

Club Silver Church Bucuresti

11. Spice Club

Cele mai citite articole

Spice Club este unul dintre cele mai bune locuri pentru a savura o noapte de distracție alături de prieteni. Pe scena Spice Club au cântat deja nume faimoase precum A.G.Weinberger, Amaro Del, Cabaret, Clopo 13, Dana Nălbaru, Etajul 4, Jukebox, Harry Tavitian, Geanina Corondan și Quartz, Horia Brenciu, Mandinga, Nightlosers, Paraziții, Paula Seling, Proconsul, Sarmalele Reci, Spitalul de Urgență, Ștefan Bănică Jr, Timpuri Noi, Voltaj, VH2 și o mulțime de alți artiști.

Adresa: Calea Victoriei nr.21-23

Spice Club Bucuresti

12. Expirat Halele Carol

Club, sală de concerte, terasă și spațiu de exprimare alternativă. Expirat e locul care te păstrează în contact cu underground-ul. Prin selecțiile muzicale variate, de la Alternative şi Indie Rock la Funk și Electro, prin prestațiile live propuse, prin design, prin public, prin atitudine, Expirat se numără printre cele mai apreciate cluburi din București.

Adresa: Strada Constantin Istrati 1

Club Expirat Halele Carol Bucuresti

13. Club Fratelli

Club de socializare, club de noapte și de dans. Fratelli este un lounge deschis doar în weekend, de vineri până duminică. La Fratelli, în afară de club în sine, te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific internațional.

Adresa: Strada Glodeni 1

Club Fratelli Bucuresti

14. Kristal Glam Club

Kristal Glam Club este deținătorul premiului Nights.ro Awards pentru cel mai bun club in 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009. Până acum a ocupat locul 28 în World Best Clubs – DJ Mag UK și a fost desemnat cel mai bun club din Estul Europei la See Me Awards din Sofia.

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta nr 34

Kristal Glam Club Bucuresti

15. Mojo Music Club

În fiecare seară te poți bucura de spectacole de karaoke, show-uri live cu trupe cunoscute sau care abia încearcă să se afirme. Iar dacă ești amator de sporturi, de la fotbal la rugby etc., vei putea să le vezi pe toate în direct, la o bere rece alături de prieteni. Dacă îți plac jocurile interactive de tip Board Games, în genul Fussball, aici ai șansa să joci.

Adresa: Strada Gabroveni nr 14

Mojo Music Club Bucuresti

16. Clubul Tunes

Clubul Tunes este unul din puținele baruri din București care oferă iubitorilor de muzică acel loc unde pot asculta muzica lor preferată. Și mai mult decât atât, pot să o și cânte, în cele mai bune condiții (de miercuri până sâmbătă e karaoke după ora 22).

Adresa: Strada Gabroveni 16

Club Tunes Bucuresti

17. The Temple Social Pub

The Temple Social Pub a apărut din pasiunea patronilor pentru muzică bună, mâncare delicioasă și atmosfera prietenoasă. Situat în inima Bucureștiului, The Temple – Social Club găzduiește weekend de weekend concerte, seri de Stand-Up Comedy și Open Mic, Karaoke acompaniat de un band live și Teatru.

Adresa: Bld. Mărășești nr. 71-73

The Temple Social Pub Bucuresti

18. Private Hell Club

S-a lansat pe 3 februarie 2012 printr-o petrecere monstru de inaugurare. Sub deviza „Rock ‘n’ Roll to Death!”, Private Hell Club se vrea cel mai tare club de rockeri. Aici ai parte de muzică hard rock, heavy metal, concerte live și petreceri tematice.

Adresa: Strada Soarelui nr. 5

Private Hell Club Bucuresti

19. Face Club Bucharest

Complexul cuprinde un club de noapte, săli de evenimente de tip ballroom și un restaurant de fine-dining, toate construite la dimensiuni impresionante astfel încât să poată găzdui un număr cât mai mare de iubitori de bucătărie rafinată și petreceri exclusiviste. Printre altele, acest club face față exigențelor companiilor din București și din țară, care pot organiza aici conferințe sau petreceri corporate chiar și pentru 2.200 de persoane.

Adresa: Piața Presei Libere nr 3-5

Face Club Bucuresti

20. Clubul El Grande Comandante

El Grande Comandante este deschis din 2006. Concerte, teatru, karaoke și petreceri tematice – toate sunt aici. Cu pereți din cărămidă și mese din lemn, El Grande Comandante e genul de club unde se dansează hasta siempre, pentru cei puțin nostalgici și iubitori de oldies but goldies. Acest club e considerat un loc pentru oameni liberi – după cum se autodenumește.

Adresa: Str. Viitorului Nr. 26

Club El Grande Comandante Bucuresti

Care este clubul tău preferat din București?

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Stațiuni Balneare din Ungaria

Top 50 Mesaje de Noapte Buna pentru Iubiti si Indragostiti

Mesaje de Noapte Bună pentru Iubiți și Îndrăgostiți