in ,

Mesaje de Noapte Bună pentru Iubiți și Îndrăgostiți

Top 50 Mesaje de Noapte Buna pentru Iubiti si Indragostiti

Mesajele de noapte bună trimise prin SMS sau prin intermediul rețelelor de socializare îi pot oferi iubitului tău/ iubitei tale un somn liniștit și vise frumoase. Dacă se întâmplă să nu ai inspirație, poți alege unul dintre cele mai romantice mesaje de noapte bună enumerate mai jos. Lasă-l pe iubitul tău/ iubita ta să doarmă liniștit/ă, știind că se află mereu în gândurile tale.

Cele mai citite articole

Mesajele de noapte bună vor aduce zâmbetul pe buzele partenerului/ partenerei și îi vor îndulci somnul. Ce poate fi mai frumos decât să știi că iubitul tău/ iubita ta adoarme cu tine în gând? 

 1. Dorm liniștită în această noapte știind că am un bărbat uimitor cu care să-mi împărtășesc viața. Aștept cu nerăbdare să văd ce aduce mâine. Pe dimineață, dragostea mea minunată!
 2. Când vântul nopții îmi flutură prin păr, îmi imaginez că sunt săruturile tale dulci… Noapte bună, iubitule!
 3. Să ai o noapte frumoasă, misterioasă și înstelată, care să-ți aducă vise plăcute, pline de aventuri magice și multă dragoste. Privesc către cer și rog o stea să te sărute în locul meu, luna să îți vegheze somnul, iar îngerii să-ți îndulcească visele! Noapte bună!
 4. E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la ține! Îți simt lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună. Noapte bună!
 5. Toate stelele de pe cer să te vegheze, luna să-ți fie apărătorul viselor urâte, iar inima mea să-ți încălzească sufletul. O noapte frumoasă și liniștită îți doresc, iubitul meu/ iubita mea. Vise plăcute!
 6. Să dorm fără tine este greu, dar să știu că ești prea obosit pentru a înfrunta ziua de mâine ar fi și mai greu. Fie ca somnul să te găsească repede, astfel încât să ai energia să te bucuri de o altă zi de aventuri distractive alături de mine.
 7. Dacă ziua nu ți-a fost bună sau ai avut o zi încărcată, îți doresc ca noaptea să-ți fie liniștită, magică și să ai vise cât mai frumoase ca să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!
 8. De câte ori te văd, îmi amintesc de toate visele pe care le-am avut cu noi doi și știu sigur că într-o zi le voi transforma în realitate. Noapte bună!
 9. Mi-aș dori să fiu lângă tine și să urmăresc cum te acaparează somnul, dar sunt nevoit/ă să mă mulțumesc adormind cu gândul la tine. Noapte bună și vise dulci!
 10. Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii, adormi ușor și eu voi veni în visele tale si te voi săruta! Noapte bună!
 11. Îmi este dor de tine, dragostea mea. Pentru că nu te pot săruta de noapte bună, aștept cu nerăbdare să îți fur sărutări dulci în visele mele. Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, dragostea mea eternă!
 12. Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii… adormi și eu voi veni în visele tale si te voi sărută! Noapte bună!
 13. Tânjesc să-ți simt brațele în jurul meu și să mă bucur de săruturile tale dulci. A fi departe de tine este agonie, așa că somnul pașnic să ne înconjoare pe amândoi până la primele raze de soare ale dimineții. Noapte bună, dragul meu/ draga mea!
 14. Acum că soarele s-a stins și stelele s-au aprins, ochii tu i-ai închis și noapte bună eu ți-am zis. Vise frumoase, scumpule/ scumpo!
 15. Dacă ochișorii tăi plini de farmec n-au ațipit, eu le închid pleoapele cu buzele mele dulci și îți doresc vise plăcute și somn ușor. Lasă toate grijile să se topească în noapte, ca să poți zbura printre visele liniștite. Fie ca noaptea să îți aducă pace și iubire.
Mesaje Frumoase Si Romantice De Noapte Buna Pentru Iubit
 1. Când spun rugăciunile mele de noapte bună, ești primul lucru pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Îl rog să îți trimită multă dragoste în această seară, deoarece eu nu pot fi alături de tine. Vise frumoase, scumpule/ scumpo!
 2. Între un milion de zile de ieri și un milion de zile de mâine, există un singur azi. Și nu îl voi lasă niciodată să treacă fără să îți spun: mă gândesc la tine. Somn ușor!
 3. La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.
 4. Mi-aș dori să pot veni la tine și să îți ofer un sărut frumos, de noapte bună. Să ai vise dulci și minunate. Somn ușor!
 5. Stelele sunt pe cer, la fel și luna; te îmbrățișez, îți ofer un zâmbet, te sărut o dată, te sărut de două ori, acum e timpul să treci la somn. Noapte bună, îngerul meu!
 6. Magia nopții să-ți aducă norișorii pufoși alături de ține, îngerașii să-ți vegheze somnul, sunetul viorii să te înconjoare, iar visele să-ți fie minunate! O noapte liniștită îți doresc!
 7. Singurul lucru mai dulce decât să te am ca partener în timpul zilei este să te am în visele mele noaptea. Somn ușor, scumpul meu!
 8. Iată că a sosit și noaptea. Dormi dulce și visează luminos, calm și ușor. Noaptea să fie parfumată ca petalele de trandafir. Eu te voi acoperi cu aripa mea și te voi veghea până dimineață. Dormi liniștit, iubirea mea!
 9. Voi veni la tine să te vizitez în timpul nopții și până dimineață voi rămâne în somnul și gândurile tale. Noapte bună, dragul meu/ draga mea!
 10. Îmi doresc ca visul tău să fie profund, exact ca sentimentele mele. Dormi liniștit, iubitul meu, iar la miezul nopții, în vis, ne vom întâlni.
 11. Nu este oare o adevărată mângâiere să știm că ne avem unul pe celălalt, în momentele bune și cele rele? Pe măsură ce această zi se apropie de final, fie ca acest gând să îți aducă un somn calm și odihnitor, dragul meu/ draga mea.
 12. În jur e liniște, răsună doar tăcerea frumoasă sub lumina pașnică a stelelor îndepărtate. Fie ca acest ceas de pace să-ți aducă odihnă adevărată, astfel încât bucuria dimineții să ajungă și în suflet. Noapte bună să ai, vise plăcute alături de mine!
 13. Luna este întotdeauna în competiție de a străluci cu tine și pierde mereu, pentru că ești mai luminos decât o stea pentru mine. Noapte bună, iubire!
 14. Noaptea mă leagănă ușor, luna se înalță adormită. Eu îți transmit vise frumoase… cu mine. Somn ușor! Dormi bine și dulce până dimineață!
 15. Fie ca visele tale să fie liniștite, senine, iar inspirația să zboare în reflexiile lunii în așa fel încât să poți întâlni ziua plină de bucurie și îndrăzneală!
Ea Scrie Mesaje Romantice De Noapte Buna Pentru Iubit
 1. În zorii zilei vei începe un nou capitol în viață. Așa că îți doresc ca în timpul nopții întunecate să dispară toate lucrurile rele, iar toate cele bune să devină realitate. Somn lin!
 2. Scumpul meu, e miezul nopții. Savurează odihna ta bine meritată, uită de toate problemele, lasă grijile! Visul să-ți fie dulce ca mierea, iar oboseala să dispară instantaneu. Până dimineața vei căpăta noi puteri și te vei putea trezi în cea mai bună dispoziție.
 3. Noaptea a împrăștiat stelele pe cer. Florile nocturne și-au deschis petalele și au răspândit mirosul fermecător, iar eu îți trimit un sărut și îți doresc o noapte bună. Dormi bine și dulce până dimineață!
 4. Deși noaptea este întunecată, visele tale vor fi cu siguranță strălucitoare, pentru că lumina clară a iubirii mele le va călăuzi pe tot parcursul somnului, oferindu-ți bucuria și căldura inimii mele.
 5. Scumpul meu, închide ochii și bucură-te de vise pline de culoare! Fie ca fiecare moment al nopții să fie umplut de pace, confort și căldură! Nu lăsa nimic să-ți deranjeze visul magic și amintește-ți întotdeauna că te iubesc!
 6. Uneori dragostea mea pentru tine este atât de puternică încât mă trezește dintr-un somn adânc. Ești ca un magnet care mă trage spre tine chiar și în cea mai întunecată noapte. Te iubesc etern. Noapte bună!
 7. Dragostea mea, te asigur că visul tău dulce o să vină direct din lumea viselor plăcute, iar luna o să fie păzitorul credincios al nopții tale, o să-ți protejeze odihna și o să-ți ureze o noapte bună.
 8. Lasă dragostea mea să-ți aducă cele mai colorate și pasionale vise, iar eu ți le voi păzi. Îți doresc o noapte bună și te asigur că și în somn te voi săruta neîncetat.
 9. Adormi în liniște, dragostea mea. Să ai vise de neuitat, în care să călătorești în țări frumoase, să înoți în mări fără sfârșit, să urmărești stele îndepărtate și, desigur, să mă ai alături pe mine, jumătatea ta. Noapte bună!
 10. Cum am avut atât de mult noroc? Să am un bărbat care îmi face realitatea mai frumoasă decât toate visele mele. Ești minunat și te iubesc mult. Odihnă placută!
 11. Singurul lucru mai interesant decât să-mi petrec această zi cu tine este faptul că știu că mâine va fi o zi și mai frumoasă. Îți mulțumesc pentru iubirea pe care mi-o oferi zi de zi. Noapte bună!
 12. Când vezi o stea căzătoare și îți pui o dorință, sper că știi cât de iubit/ă ești. Pentru că nu a existat niciodată o iubire atât de puternică decât cea care a înflorit între mine și tine. Noapte bună, dragostea mea!
 13. Când nu pot să adorm, eu număr toate motivele pentru care te iubesc, nu oile. Îți urez din colț de lună, somn ușor și noapte bună și de pe o mică stea un sărut din partea mea.
 14. Ești așa departe de mine, iar noaptea mi se pare cel mai greu moment în care nu ești lângă mine. Dar visele sunt ale noastre, sunt momentele în care noi ne întâlnim în timpul nopții și întâmpinăm ziua cu zâmbetul pe buze! Îți doresc un somn frumos! Te sărut!
 15. Astăzi au fost parcurse multe drumuri și au fost făcute multe lucruri bune. Noapte bună, îngerul meu, e ora de culcare acum. În seara aceasta nu suntem aproape, nu îți pot atinge mâna și nu pot privi în ochii tăi. Așa că nu mă pot bucura pe deplin de sosirea nopții…
 16. Noapte e frumoasă, noaptea e dulce, însă tu ești cea mai frumoasă persoană din viața mea. Ești ca o stea ce îmi aduce strălucire în viață. O noapte minunată ca și tine! Vise magice îți doresc!
 17. Fie ca visele tale să fie frumoase, minunate, plăcute, în culori vii. Bucuria să-ți umple momentele nopții, astfel încât să poți întâlni o nouă zi plină de forță. Pe parcursul nopții, tu ești soarele meu. Și dacă nu sunt acum alături de tine ca să te încălzesc, să o facă noaptea în locul meu. Vise plăcute!
 18. Nici nu mai trebuie să visez. Toate visele mele s-au împlinit în ziua în care te-am cunoscut, iubirea mea . Acum pun capul pe pernă și sper să fac orele să treacă mai repede până mâine dimineață, când vom putea fi din nou împreună. Somn ușor și vise plăcute!
 19. În timp ce adorm pe sunetul greierilor care cântă la fereastra mea, aștept cu nerăbdare să aud păsările cântând dimineața. De ce? Pentru că mâine dimineață vom fi din nou împreună. Vise plăcute!
 20. E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e doar la tine! Îți simt lipsa și visez la săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visăm împreună! Noapte bună, dragostea mea!

Îți place să trimiți mesaje de noapte bună pentru iubitul tău/ iubita ta? Care dintre următoarele mesaje de dragoste ți se par cele mai inspirate? Lasă un comentariu în rubrica de mai jos.

Cele mai citite articole

Scris de Anca Rusu

Pasionată de scris încă din copilărie, am experiență de peste 13 ani în domeniul redactării de texte, în special în mediul online. Iubesc muzica, filmele, pictura și în general toate manifestările artistice care îmi permit să îmi exprim liber personalitatea și mă inspiră în tot ceea ce realizez. Optimistă și visătoare, cred cu tărie în puterea magică a cuvintelor de a schimba mentalități și de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

Top 20 Cluburi din Bucuresti

Cluburi din București

Top 20 Muzee din Bucuresti Muzeul National Cotroceni

Muzee din București