in

Colagen – beneficii si importanta pentru organism

Ați auzit de suplimentele pe baza de colagen pentru reducerea eficienta a semnelor îmbătrânirii și ați dori mai multe informații despre eficacitatea lor reală? Aici vă propunem câteva explicații cu privire la importanța colagenului pentru corpul nostru și opinia detaliată a specialistilor asupra acestor produse care permit reducerea semnelor de îmbătrânire în corpul nostru.

Ce este colagenul și care este rolul său?

Potrivit informatiilor publicate pe acest blog, in corpul nostru, există mai mult de douăzeci de tipuri diferite de colagen care sunt utilizate în țesuturi. Unul dintre aceste tipuri de colagen, colagenul de tip 1, acționează asupra epidermei, oaselor, ligamentelor și organelor interne.

Odată cu înaintarea în vârstă procesele metabolice la originea producției de colagen se slăbesc. Prin urmare, corpul nostru nu mai este capabil să sintetizeze colagenul și alte proteine, făcând necesară compensarea acestei lipse prin alimente sau recurgând la un supliment alimentar precum Kollagen 11000.

Scăderea sintezei de colagen de către organism provoacă de fapt unele efecte care sunt asociate cu vârsta, dar care pot fi reduse dacă nu sunt eliminate din timp. Incepand cu vârsta de 30 de ani, primele semne ale lipsei de colagen încep să apară si fenomenul se accelereaza în jurul vârstei de 50 de ani. Această pierdere de colagen dăunează simultan forței și coeziunii țesuturilor și organelor, provocând rapid reacții vizibile, inclusiv:

  • Apariția primelor semne de imbatranire și riduri pe piele
    Lipsa tonusului
    Rigiditate la nivelul articulațiilor și mușchilor
    Vindecare mai lentă și mai dificilă a ranilor
    Senzație de oboseală

Suplimente alimentare cu colagen și avantajele acestora

Ați văzut, fără îndoială, deja reclame pentru creme sau loțiuni anti-îmbătrânire cu colagen. Deși este evident recomandat să se hidrateze bine pielea cu o cremă adecvată, un astfel de tratament menit să aplice colagen local nu este cel mai eficient pentru combaterea ridurilor. De fapt, pentru o eficiență maximă, este de preferat să acoperiti deficiența de colagen din interior, furnizând organismului doza lipsă. Acest rezultat este obținut în mod evident printr-un tratament cu Kollagen Beauty.

Acest supliment alimentar înlocuieste colagenul pierdut și reprezintă o soluție antirid eficientă și de lungă durată. Există puține suplimente alimentare care conțin colagen pur, dar acestea sunt cu siguranță cele mai eficiente. De fapt, după o îngrijire zilnică simplă, acestea permit reducerea ridurilor, îmbunătățesc aspectul pielii, părului și unghiilor și stimulează producția naturală de colagen fără niciun risc pentru piele și fără efecte secundare.

Cele mai citite articole

Fiolele de colagen lichid din gama Kollagen Doppelherz conțin peptide de colagen menite sa suplimenteze deficiența de colagen din organism, responsabila de apariția semnelor de îmbătrânire. Efectele suplimentelor alimentare Kollagen 11000 plus si Kollagen Beauty sunt rapid vizibile și se manifestă cu o îmbunătățire a aspectului și o tonifiere mai mare a pielii, care devine mai moale și mai elastică.

Fiolele de colagen permit, de asemenea, repararea și regenerarea mai rapidă a ligamentelor, întărirea oaselor și reconstrucția mai eficientă a cartilajului. De asemenea contribuie și la întărirea sistemului imunitar.

În cele din urmă, nu putem decât să ne exprimăm o părere pozitivă cu privire la aceste doua suplimente alimentare de înaltă calitate, care răspund unei nevoi reale a organismului și oferă rezultate remarcabile, care sunt foarte clar vizibile, cu o reducere puternică a semnelor îmbătrânirii.

Mod de utilizare și sfaturi pentru utilizarea fioleler de colagen lichid:
Pentru a obține rezultate satisfăcătoare pentru tinerețea pielii și eliminarea ridurilor este esențial să utilizați corect aceste suplimente alimentare. Iată deci dozajul detaliat și câteva sfaturi de utilizare.

Doza de colagen lichid este de 1 fiola pe zi. Vă recomandăm să luați aceste fiole, de preferat seara înainte de culcare. De fapt, în prima fază a somnului repararea și regenerarea celulelor este cea mai puternică. Cu toate acestea, este de preferat să luați aceste fiole de Kollagen pe stomacul gol.

Primele rezultate pe piele vor fi vizibile abia după 3 săptămâni de tratament datorită timpului necesar organismului pentru a absorbi colagenul și efectul acestuia asupra celulelor pielii. Evident, rezultatele obținute pot varia de la o persoană la alta. Prin urmare, este recomandabil să urmați tratamentul timp de cel puțin 12 săptămâni, adică 3 luni, pentru a aprecia cu adevărat primele rezultate.

Produsele pot fi comandate din magazinele Sam Distribution, fiind printre cele mai eficiente de pe piață.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Echipamente de catering post-pandemie

Studio videochat Bucuresti Art Studio