in

Studio videochat Bucuresti Art Studio

Studio videochat Bucuresti Art Studio din Piata Unirii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, se axeaza pe profesionalismul, confidentialitatea si seriozitatea care i-au fost motto in tot acest timp. Munca in echipa alaturi de modele este intr-o continua evolutie, Art Studio reusind, zi de zi, sa formeze caractere puternice si personalitati de succes.

Studio videochat Bucuresti Art Studio din Piata Unirii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, se axeaza pe profesionalismul, confidentialitatea si seriozitatea care i-au fost motto in tot acest timp. Munca in echipa alaturi de modele este intr-o continua evolutie, Art Studio reusind, zi de zi, sa formeze caractere puternice si personalitati de succes.

Cu Art Studio, ai sansa de a patrunde in cea mai dezvoltata industrie online din Romania, respectiv, industria videochat-ului, o lume interesanta si plina de satisfactii pe toate planurile. Toate modelele vor lucra in regim legal si se vor bucura de sprijinul studioului din punct de vedere fiscal si tehnologic.

Studio videochat Bucuresti Art Studio

Art Studio este studioul profesionist de videochat care iti va implini visurile daca:

  • – ai cel putin 18 ani impliniti;
  • – esti o fire sociabila, flexibila si deschisa la sugestii;
  • – poti sa porti o discutie in limba engleza, cel putin la nivel conversational;
  • – iti doresti un viitor mai linistit, lipsit de griji financiare;
  • – ai determinarea si seriozitatea sa transformi acest viitor promitator in realitate;
  • – te incanta ideea sa iti depasesti, luna de luna, target-urile financiare, de la 1000$ pana la 30.000$;

Intrucat strategia de comunicare si de loializare a membrilor reprezinta modul principal prin care modelul isi creste substantial veniturile, luna de luna, aceasta va fi intotdeauna adaptata personalitatii lui si limitelor impuse de el. De asemenea, la studio videochat Bucuresti Art Studio au fost dezvoltate tactici de generare de trafic, gandite special cu scopul de a atrage un numar mare de membri din afara Romaniei, printr-o auto-promovare discreta.

Pentru a-si atinge potentialul maxim, fiecare model va avea acces exclusiv la sistemul de dezvoltare continua din cadrul studioului, care include, de regula:

Training permanent, consiliere imagine. Trainerii experimentati vor indruma modelul la fiecare pas, astfel ca acesta va sti intotdeauna ce sa faca sau ce sa spuna, indiferent de situatie sau de subiectul adus in discutie cu partenerul de chat. Alaturi de Art Studio Bucuresti, orice model va avea parte de asistenta permanenta in dezvoltarea imaginii sale, fapt datorat, in unele cazuri, si parteneriatelor cu diverse cabinete medicale sau diversi stilisti care joaca un rol important in ceea ce priveste imaginea modelului in fata clientilor.

Cursuri dedicate. Orice model care urmeaza indicatiile trainerilor si ale specialistilor in make-up, hair – style, limbi straine si comunicare pot beneficia de castiguri mari in fiecare luna. Pe langa micile imbunatatiri la nivel fizic, este posibil ca la inceputul perioadei sale de formare, modelul Art Studio sa fie indrumat catre cursuri de comunicare si persuasiune, arta seductiei, engleza la nivel conversational, chiar si catre tips & tricks diferentiate pentru membrii din alte tari.

Sedinte foto/video profesionale. Pozele, filmuletele si prezentarile sunt esentiale in videochat. Portofoliul unui model este extrem de important, avand in vedere concurenta acerba pe piata mondiala de videochat. Pentru a atrage privirile clientilor si pentru a iesi in evidenta, fiecare model angajat in studio videochat Bucuresti Art Studio va avea o poza cat mai reprezentativa si un portofoliu consistent in spate care va contine poze, cateva filmulete de prezentare, precum si un text de prezentare.

Recompense permanente. Ca model angajat la studio videochat Bucuresti Art Studio, vei avea un job de vis. Vei fi platita intotdeauna corect, legal si la timp, si rasplatita suplimentar, pe masura performantelor tale, cu bonusuri consistente si alte cadouri surpriza. Lunar, la studioul de videochat vei avea sansa de a castiga mai multi bani, datorita bonusului de performanta si nu numai, precum si tombolelor organizate periodic. Mai mult decat atat, Art Studio te trimite in vacantele dorite, oferindu-ti tot confortul necesar pentru ca tu sa te simti minunat, fara sa platesti nimic.

Cazare gratuita, in locatie ultracentrala!

Stim cat de greu si de costisitor poate fi sa iti gasesti un apartament intr-o zona centrala a Bucurestiului. In primele luni de angajare, modelele Art Studio beneficiaza de cazare gratuita, in zone ultracentrale, situate la o distanta mica de studio, pana cand isi permit si gasesc un apartament pe placul lor. Acestea au la dispozitie doua optiuni: cazarea gratuita + 50% din incasari sau cazarea gratuita + salariu. Dupa doar cateva luni, cu perseverenta si ambitie, un model poate castiga suficient incat sa-si cumpere singur casa mult visata.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Colagen – beneficii si importanta pentru organism

6 branduri de top de la care sa iti faci cumparaturile pentru tinutele de iarna