in

Corturile EXPODOM cu structură tip acordeon

Începând din 2019, corturile Expodom cu structură tip acordeon pot fi cumpărate și în România. Magazinele societății Mutton s.r.o. din Slovacia vând excluziv pavilioane pliabile în diferitele țări ale Uniunii Europene.

Fiind magazin de specialitate, varietatea mare și accesibilitatea produselor este garantată: întotdeauna veți găsi pe stoc nu numai pavilioanele cu structură tip acordeon de diferite dimensiuni și culori, dar și piesele de schimb și accesoriile adecvate.

Manipulare ușoară

Motivul, pentru care corturile cu structură tip acordeon sunt atât de căutate, constă în manipularea lor ușoară: chiar și o persoană fără experiență prealabilă poate monta cortul în doar câteva minute fără unelte. Acoperișul corturilor EXPODOM trebuie fixat pe structură la prima utilizare, după care cortul poate fi pliat împreună cu acoperiș. Prelatele laterale sunt detașabile. După pliere, corturile pot fi transportate și în portbagajul mașinii personale, iar depozitarea este la fel de simplă: pentru depozitare aveți nevoie doar de un spațiu mic, uscat, ferit de mucegai. 

Nu numai montarea este ușoară, dar și repararea corturilor: elementele corturilor pot fi schimbate prin deșurubare cu ușurință. Piesele de schimb sunt întotdeauna accesibile. La o eventuală deteriorare nu trebuie cumpărat un cort nou, ci se poate repara, astfel durata de viață al corturilor se extinde semnificativ, iar cantitatea deșeurilor generate inutil nu este crescut.

Configurarea cortului conform necesităților proprii

Corturile pot fi configurate conform necesităților proprii al fiecărui cumpărător: poate fi aleasă atât numărul pereților laterali, cât și natura accesoriilor pentru ancorare. Pentru ancorare  pe beton, asfalt, sau altă suprafață dură, puteți alege greutăți cu apă. Pentru ancorare pe sol, soluția adecvată este cu țăruși de ancorare și paracord. Indiferent de natura suprafeței pe care se montează pavilionul, ancorarea este esențială. 

Prelatele laterale pot fi alese cu ușă sau fereastră, iar dacă doriți atât luminozitate, cât și protecție împotriva insectelor, puteți configura cortul astfel, încât pereții laterali să fie din plase anti-insecte. Culoarea cortului poate fi aleasă dintr-o varietate de șase diferite culori care pot fi combinate între ele: de exemplu un cort cu acoperiș albastru paote avea prelate laterale albe.

Stabilitate și profesionalism

Structurile pliabile le găsiți atât din oțel, cât si din aluminiu 30mm, aluminiu hexagonal 40mm, respectiv aluminiu hexagonal 50mm. Pentru fiecare tip de structură garanția este de cinci ani. Corturile profesionale impresionează nu numai prin stabilitatea și durabilitatea lor, cât și prin aspectul lor estetic. Prelatele corturilor sunt realizate din material impermeabil care pot fi personalizate.

Indiferent de vreme, eveniment sau suprafața de ancorare, un cort de grădină Expodom v-a fi un partener de încredere.

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sfaturi pentru ca gazonul tău să arate natural și estetic

Rochii de nuntă în care vei arăta și te vei simți extraordinar