in

Cum arată abdomenul Andreei Bălan la opt luni după cea de-a doua naștere. Artista a suferit un stop cardio-respirator, în timpul cezarianei

De Livia Lixandru,

Au trecut opt luni de când Andreea Bălan a devenit mamă pentru a doua oară. Artista a născut atunci prin cezariană și nu a mai avut voie să intre în sala de dans o lungă perioadă.

Andreea arată perfect, silueta e recuperată complet

Acum, interpreta, jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, e la Antena 1, le-a arătat fanilor cum arată abdomenul ei, după ce a intrat din nou în sala de sport. Internauții au felicitat-o și au întrebat-o cum reușește să arate atât de bine.

La un pas de moarte

În martie, vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

”Imediat după ce am pupat-o pe fetiță am intrat în stop cardio-respirator și a început resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente și cred că medicamentele m-au făcut să uit ceea ce s-a întâmplat cu 5 minute înainte”, a dezvăluit vedeta ulterior, la Antena 1.

Medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Citeşte şi:

Ca să îngroape un dosar de corupție din sănătate, un procuror DNA a căutat firma Agro Vlad, făcându-se că nu vede firma Agro-Vlad!

Cum a reușit Cristina Bălan să dea jos 40 de kilograme: „Aveam aproape 100 după naștere”

Cele mai citite articole

În primele minute de Black Friday au fost probleme cu plățile online la eMAG. Internauții s-au plâns și de stocurile mici

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: „Omul m-a sunat și mi-a spus…”

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste mai mult aici

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, după o lună de relație

Tabloul de Claude Monet care a fost cumpărat pentru 27,6 milioane de dolari