in

Cum să ai o rochie de mireasă de milioane fără să investești milioane

Cum să ai o rochie de mireasă de milioane fără să investești milioane

Primul pas în doi nu e nici ușor, nici ieftin. Nunțile înseamnă stres fizic, mental și financiar, începând cu închirierea localului, meniurile, muzica, micile surprize pentru invitați și, nu în ultimul rând, ținutele mirilor. Să fie și el frumos, dar mai ales ea! În strălucirea miresei oricum toți și toate se vor estompa, însă pentru ca o femeie să ajungă să aibă un asemenea efect în ziua nunții ei este nevoie de o investiție considerabilă de timp și, în general, de bani. Coafură, machiaj, pantofi și, bineînțeles, rochia, fiecare în parte mai taie câte puțin din bugetul alocat.

Însă, în ciuda temerilor celor mai multe femei, rochia de mireasănu trebuie să aibă un cost astronomic pentru a fi wow! Dacă te poți desprinde de imaginea standard a miresei și ești dispusă să ai mintea deschisă, poți fi și cea mai frumoasă femeie îmbrăcată în alb, și cea mai fericită că bugetul viitoarei familii e în siguranță, pentru casă, mașină sau luna de miere.

Un look de revistă cu o minimă investiție de bun-gust

Cel mai important lucru este ca rochia să îți vină bine, însă asta este mai ușor de zis, decât de făcut. Spre deosebire de îmbrăcămintea de zi cu zi, rochia unei mirese are o sumedenie de componente cu care majoritatea femeilor nu au de-a face decât o dată în viață. Și atunci trebuie să iei decizii privind voalul, crinolina, corsetul, să alegi între tot felul de dantele, aplicații, materiale fine, delicate, înfoiate, fără instrucțiuni despre cum să fie purtate când stai jos sau când interacțiunile cu invitații devin prea apropiate. Se șifonează, se ridică, cât de tare complică ținuta un gest greșit?

A găsi echilibrul perfect între elementele unei asemenea construcții vestimentare elaborate cum e rochia miresei și a le potrivi optim pe fiecare corp în parte poate fi o misiune complicată, însă asta face contribuția Princess Brides la nunta ta să fie atât de apreciată. Acordăm o mare atenție acestui prim și cel mai important pas, de a găsi rochia care să vină ca turnată pe tine, nici prea largă, nici prea strâmtă, astfel încât mișcările tale să nu pară nenaturale. Nu ești prizoniera ținutei, iar dacă vei părea ca prinsă într-o luptă cu rochițade mireasădin care parcă încerci să te eliberezi, va fi neplăcut și pentru tine, și pentru cei veniți să te admire.

Cele mai citite articole

Este important să găsești un profesionist dispus să investească timp în satisfacția ta. Nu se întâmplă foarte des ca rochia de pe manechin să vină perfect fiecărei femei care intră în magazin. De cele mai multe ori este nevoie de adaptări, mici retușuri, dar acestea trebuie făcute cu bun-gust și măiestrie. Aici se vede priceperea consilierului, fiindcă dacă o femeie încearcă și o fustă normală de atâtea ori încât imaginea ei rămâne imprimată în oglinda în care se admiră, cu ținuta de nuntă indecizia e dusă la alt nivel, pentru că și precizia alegerii trebuie să fie perfectă. La Princess Brides nu acceptăm să te mulțumești cu puțin, altfel nunta riscă să devină un chin: chiar dacă eventualele mici retușuri neinspirate nu se vor vedea, tu veti ști, vei simți că parcă porți rochia alteia.

Alegerile inspirate aduc cel mai bune rezultate

Fotografia de nuntă cu tine ca mireasă perfectă se obține luând corect mici decizii cu implicații majore în obținerea look-ului de revistă. Spre exemplu, alege inspirat dantela, existând mai multe tipuri, în funcție de tehnica de croșetare sau împletire, consistență, densitatea modelelor, prezența sau lipsa ornamentelor. Unele sunt extrem de delicate, cu ochiuri hexagonale și modele elaborate, altele sunt create cu un fir mai gros, fiind mai rezistente și transmițând un efect tridimensional, unele își extrag frumusețea din simplitatea designului, altele conțin migăloase modele florale și geometrice.

Apoi, optează pentru materialele care servesc cel mai bine scopului de a arăta impecabil. Mătasea naturală este cel mai popular material ales de mirese pentru rochiile în care vor face pasul cel mare, impresionând prin aspectul fin, lucios. Satinul este, de asemenea, printre materialele preferate de femei, reprezentând o alternativă mai accesibilă la mătase și putând avea atât rol de bază pentru dantelă, cât și de căptușeală. Organza este un material transparent și usor, preferat pentru crearea de falduri, volane și pentru a da volum fustei, tulul este un material tip plasă, transparent, utilizat des ca element de suprafață, conferind amploare ținutei, iar taftaua este mai grea, având un foșnet distinctiv și așezându-se foarte bine pe trupul feminin, deoarece păstrează structura faldurilor indiferent de mișcările miresei.

Mai sunt și alte aspecte care vor necesita atenția ta, dar nu te îngrijora, nu te lăsăm singură cu indecizia și nesiguranța. La Princess Brides vrem să contribuim la crearea acelui moment unic în care o femeie realizează că opțiunile de nuntă sunt oportunități de a se cunoaște pe sine, de a afla ce-i place, ce îi vine bine. Îți vom fi alături pas cu pas, pentru ca primul pas oficial în doi să-l faci într-o rochie de milioane.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Curatarea covorului acasa: 6 metode de incercat

Ce face Sodexo Huawei în această eră modernă și care este cel mai simplu mod de a obține această aplicație pe telefonul dvs. Huawei