in

Cum să fii popular într-un cerc de prieteni? Iată 5 sfaturi utile pentru adolescenți!

Cum să fii popular într-un cerc de prieteni? Iată 5 sfaturi utile pentru adolescenți!

Petrecerea timpului liber este o reală provocare astăzi, când activitățile de zi cu zi sunt din ce în ce mai numeroase. Cercul de prieteni se poate restrânge din cauza gradului de ocupare a timpului și, astfel, socializarea sau plimbările cu prietenii se pot diminua. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul sunt necesare activități comune atât în perioada cursurilor, cât și în timpul liber. Urmează a fi prezentate unele idei de creștere a popularității din perspectiva construirii unui cerc de prieteni.

Fii popular prin puterea exemplului!

În era tehnologiei sau în „secolul vitezei” este oarecum dificil să-ți construiești o relație socială, cât timp te preocupă activități educative, culturale, științifice.

Dacă ai timp pentru tine, cu siguranță îți găsești resurse și pentru prieteni. Cu aceștia îți poți împărtăși experiențele, fie ele pozitive sau negative, poți participa la activități comune și, de ce nu, poți fi „locomotiva” care pune în mișcare cercul de prieteni.

  1. Zâmbește și încurajează-i pe cei din jur!

Se spune: „Zâmbește și jumătate din oamenii din jurul tău vor zâmbi și ei!”. Așadar, așa cum „ziua bună se cunoaște de dimineață”, este relativ simplu să-ți începi ziua cu bucurie. 

Când mergi la cursuri sau la activități recreative este imposibil să nu transmiți energia ta pozitivă și celor din jur.

Tonul tău cald îi vor încuraja pe prieteni și, nu numai că te vor susține, însă îți vor urma și exemplul

  1. Alege ținuta vestimentară cât mai potrivită fiecărui moment!

Una este când mergi la cursuri, alta este când ieși să faci mișcare sau să participi la un spectacol.

Este adevărat că impactul vestimentației este destul de puternic și pentru purtător, și pentru privitori. Dacă apare o nouă modă este bine să analizezi mai întâi dacă ți se potrivesc piesele vestimentare și numai după aceea să le achiziționezi sau să le porți.

  1. Înscrie-te la cursuri practice și utile!

Cele mai citite articole

După zilele grele de cursuri, există atâtea alternative de odihnă activă, încât este greu să alegi. Dacă te gândești să mergi la cursuri de engleză pentru adolescenți este o oportunitate pentru a socializa sau a mări cercul de prieteni. Cu siguranță îți vor fi de folos aceste cunoștințe de la englezacopii.ro, mai ales că limba engleză este o limbă de circulație internațională, poate fi utilizată în orice domeniu de activitate și, de ce nu, te poți descurca în orice țară străină.

  1. Practică activități în aer liber!

Oamenii de știință consideră că mișcarea este esențială. De asemenea, activitățile în aer liber sunt benefice atât pentru menținerea sănătății fizice, cât și pentru sănătatea mentală.

De la mersul pe jos până la alergare sau la sportul de echipă îți poți ocupa timpul în mod util și poți fi în centrul atenției prin tonusul tău.

  1. Odihnește-te și hrănește-te corect!

Cercetătorii consideră că este benefică organismului odihna de la ora 22:00 până la ora 6:00 sau cel puțin 7 ore pe noapte în acest interval orar, în special pentru copii și adolescenți.

Dacă te hrănești suficient, adică ai trei mese pe zi și două gustări, cu siguranță vei face față solicitărilor din timpul zilei. Este foarte important să te și hidratezi suficient. Se recomandă minim 2 litri de lichide pe zi. Consumul apei stă și la baza piramidei alimentației, așa cum au considerat oamenii de știință.

Dacă respecți cele 5 sfaturi propuse și dacă se mărește cercul tău de prieteni, înseamnă că obiectivul propus este îndeplinit.

Prin urmare, dacă vrei să-ți crească popularitatea, fii un exemplu pentru prietenii tăi!

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

De la bronz la Bitcoin: Un scurt istoric al Banilor

TOP 5 idei de cadou pe care le poți oferi de Crăciun