in

Cum să îmbraci cămașa de bărbați: în pantaloni sau afară?

A-ți băga cămașa în pantaloni sau a o lăsa afară este întrebarea pe care fiecare bărbat și-o pune cel puțin o dată când se îmbracă dimineața. Vom încerca să îți oferim câteva sfaturi despre când să îți bagi cămăși bărbați în pantaloni și când să nu.

1 – Când poți și trebuie să îți bagi cămașa în pantaloni?

a – Cu o jachetă sau un costum

Este greu să nu-ți bagi cămașa în pantaloni atunci când o porți cu un sacou sau costum.

O cămașă care nu este băgată în pantaloni va avea tendința să plutească și să iasă în spate, ceea ce te va pune mai puțin în valoare.

Dacă porți cămașa cu o jachetă sau un costum, se recomandă, prin urmare, să o bagi sistematic în pantaloni, cu excepția cazului în care dorești să îți oferi un aspect mult mai casual.

b – O ținută formală

Cel mai bine este să îți băgi cămașa în pantaloni atunci când porți o ținută formală. Într-adevăr, cămașa din afara pantalonilor are o latură destul de relaxată, care nu va merge cu adevărat cu o ținută formală.

Dacă munca ta necesită un cod vestimentar destul de strict, atunci optează pentru a purta cămașa bărbați în pantaloni, fie cu un pulover sau un costum.

2 – Când să-ți porți cămașa în afara pantalonilor?

a – ținute casual

Este weekend, poți să te odihnești în sfârșit și este, în sfârșit, și timpul să-ți scoți cămașa albă din pantaloni.

Cele mai citite articole

Ai purtat-o toată săptămâna în pantaloni, dar weekendul este un moment minunat pentru a o lăsa afară.

O cămașă în afara pantalonilor are un efect relaxat, care funcționează bine cu o pereche de pantaloni casual pentru o noapte cu prietenii.

Ai grijă, cu o jachetă sau sacou, chiar și într-o ținută casual, este mai bine să lași cămașa în pantaloni pentru un aspect mai armonios.

b – stratificare

Straturile sunt arta îmbrăcării prin suprapunerea mai multor straturi de îmbrăcăminte pentru a crea un aspect original care te va proteja de cele mai scăzute temperaturi.

Straturile sunt adesea folosite pentru ținutele casual, deși pot funcționa foarte bine și cu ținute mai formale.

Straturile sunt o soluție ideală pentru purtarea cămășii în afara pantalonilor. Fie că este deschisă peste un tricou alb sau sub un pulover gros de lână, nu ezita să îți lași cămașa afară din pantaloni atunci când porți mai multe straturi de îmbrăcăminte.

O cămașă care este prea scurtă în spate nu ar trebui să fie băgată în pantaloni. Purtând o cămașă prea scurtă în pantaloni, aceasta va ieși cu cea mai mică ocazie și rezultatul nu va fi cu adevărat plin de satisfacții, pe lângă faptul că va fi neplăcut pentru tine, trebuind să îți băgi cămașa în pantaloni de fiecare dată când mergi, dar și când stai jos.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Îți amenajezi locuința? Iată 5 greșeli pe care să le eviți în materie de iluminat

De ce sunt burgerii atât de grozavi pentru toată lumea?