in

Cum se joacă la EuroJackpot?

Dacă ați decis să jucați jocuri la loterie, EuroJackpot este o alegere foarte bună. EuroJackpot este una dintre cele mai mari loterii europene care oferă jackpot-uri fantastice în schimbul unei plăți foarte mici pentru un bilet de loterie. Acest joc la loterie este complet reglementat și legal; prin urmare, puteți participa la joc fără nicio ezitare.

Evident, este important să aflați câte numere EuroJackpot sunt disponibile în acest joc. În total, există șaizeci de numere care sunt împărțite în două grupuri. Va trebui să ghiciți cinci numere din primul grup care are cincizeci de numere de la unu la cincizeci și două numere din doar zece numere de la unu la zece. Astfel, puteți vedea că sarcina dvs. nu este atât de dificilă pe cât pare. Ghicirea a două numere din zece nu necesită nicio intuiție extraordinară.

Deci, dacă alegeți toate cele șapte numere corect, veți deveni câștigătorul celui mai mare premiu EuroJackpot. Cu siguranță, ați dori să aflați care este cel mai mare premiu EuroJackpot!

Când începe un nou joc, suma inițială a unui jackpot este de zece milioane de euro. Vă puteți imagina cât de mare este această sumă! Cu toate acestea, va deveni și mai mare dacă nu există câștigător în timpul unei extrageri. Când o extragere se termină fără un câștigător al jackpot-ului, suma se reportează la următoarea extragere. Acest report adaugă mai multe milioane la premiu! Prin urmare, cel mai mare jackpot care poate fi câștigat în acest joc este de nouăzeci de milioane de euro. Adică aproximativ 77 de milioane de lire sterline. Evident, premiul este absolut fantastic.

Este important să adăugăm că există alte 11 categorii de premii disponibile în acest joc. Înseamnă că, dacă nu câștigați un jackpot, veți putea totuși să obțineți o sumă foarte atractivă de bani.

De exemplu, să ne uităm la câștigurile câștigate de jucători în ziua de 25 august 2017 când s-a jucat la EuroJackpot. La acea dată, cel mai mare premiu a fost de zece milioane de euro, deși nu a fost câștigat de nimeni. Premiul s-a reportat la următoarea tragere la sorți. La premiu au fost adăugate cinci milioane de dolari.

Premiul al doilea a fost acordat celor trei câștigători care au ghicit șase numere fără un număr din zece. Premiul câștigat de fiecare persoană a fost de 407.221,10 euro.

Au fost șase câștigători ai celui de-al treilea premiu, care au ghicit doar cinci numere din grupa celor cincizeci. Fiecare persoană a primit 71.862,50 euro.

Au fost patruzeci de câștigători ai celui de-al patrulea premiu, care a fost acordat jucătorilor care au ghicit patru numere din prima grupă și două numere din grupa a doua, care se numește Euro-numere. Premiul câștigat de fiecare persoană a fost de 3.593,10 euro.

Cele mai citite articole

Premiul al cincilea a fost acordat la 519 jucători! Acești oameni au ghicit patru numere din primul grup și doar un număr din cel de-al doilea grup. Fiecare persoană a obținut premiul de 249,20 euro.

Patru numere din prima categorie de numere au fost ghicite de 887 de persoane care au obținut premiul de 113,40 euro.

Acei jucători care au ghicit trei numere din prima grupă și două Euro-numere au câștigat 62,10 euro. Au fost 1 388 persoane care au obținut acest premiu.

A opta categorie câștigătoare a obținut premiul de 23,40 euro, care a fost acordat la 18.994 persoane care au ghicit două numere și două Euro-numere.

A noua categorie câștigătoare a adus 20,60 euro la 20.895 persoane care au ghicit trei numere și un Euro-număr.

16,40 euro a fost premiul celei de-a zecea categorie câștigătoare, care a dat banii la 37.632 persoane. Acești oameni au ghicit trei numere din primul grup.

S-au acordat 10,80 euro la 102.942 persoane care au ghicit un număr din primul grup de numere și două Euro-numere.

În cele din urmă, cel de-al doisprezecelea premiu a fost acordat acelor jucători care au ghicit două numere din prima grupă și un Euro-număr. Cel mai mic premiu la acea extragere a fost de 8,70 euro.

Acum, puteți vedea cum să jucați EuroJackpot. Există doisprezece combinații câștigătoare în acest joc, și fiecare vă va aduce niște bani. Judecând după acest exemplu, puteți vedea că există mai multe categorii câștigătoare care vă vor aduce cu adevărat bani mulți. Prin urmare, ar trebui să participați neapărat la acest joc. Va trebui să plătiți doar doi euro pentru biletul dvs. EuroJackpot.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Accesorii inedite pentru vara aceasta: sandalele și gențile din materiale sustenabile!

Top 5 cele mai bune shaormerii din Bucuresti