in

Cum se vinde Bitcoin

Cei pasionați de investirea în bitcoin trebuie să știe cum să cumpere aceste criptomonede, dar și cum să le vândă. Este important de știut când este recomandată obținerea profiturilor, iar pentru aceasta este nevoie de urmarea câtorva pași esențiali. Este important să fie cunoscuți pașii pentru a vinde Bitcoin.

1. Configurarea unui cont de schimb pentru a vinde Bitcoin

Cel mai simplu și mai „automatizat” mod de a transforma Bitcoin în numerar este printr-o platformă de schimb. Acestea acționează ca un intermediar pentru faimoasa criptomonedă descentralizată, prin vânzarea Bitcoin. Deoarece este unul dintre cele mai populare și bine stabilite schimburi, recomandarea numărul 1 este Coinbase . Dacă se preferă alegerea unei alte platforme, există o mare varietate din care se poate alege, inclusiv opțiuni internaționale populare, cum ar fi Bitstamp și Bitfinex.

Înscrierea pentru un cont la Coinbase este ușoară, dar există câțiva pași de trecut. În funcție de țara de proveniență, este nevoie de respectarea unor forme diferite de reguli de genul „cunoaște-ți clientul”, adică trimiterea unor formulare de identificare către site. Este recomandată înscrierea la Coinbase Pro pentru a avea un control mai mare asupra vânzării. Odată contul creat, este nevoie de conectarea contului bancar, astfel încât, după tranzacționare, să poată fi obținuți banii cu cât mai puțină bătaie de cap posibil.

2. Transferarea bitcoin în portofelul de schimb

Cele mai citite articole

Pentru a tranzacționa pe Coinbase, este nevoie de trimiterea bitcoin la un portofel de schimb și păstrarea lor acolo, gata de vânzare. Începătorii pot folosi întotdeauna aplicația Coinbase Wallet, care conectează portofelul într-un mod foarte simplu, deoarece funcționează automat cu tranzacțiile Coinbase. Trebuie doar deschisă aplicația și așteptarea notificării de conectare, apoi trebuie introduse informațiile de conectare Coinbase.

Securitatea Coinbase este excelentă, oferind suport pentru biometrie și tehnologie avansată de autentificare. Cu toate acestea, dacă se preferă utilizarea unui alt portofel digital, se merge la setările acestuia și se caută modalități de conectare la un schimb valutar. Ar trebui să poată fi introduse datele de conectare Coinbase pe cele mai populare portofele digitale și să se înceapă un proces de autentificare pentru conectarea acestuia. Cu toate acestea, acest lucru poate dura câteva zile pentru a fi finalizat, deci cu siguranță nu este un pas de ultim moment.

3. Plasarea unei comenzi de vânzare

Odată ce contul de schimb este configurat, contul bancar este conectat și Bitcoinul este depus pe bursă, este timpul pentru o vânzare. Cea mai recentă versiune a Coinbase face acest lucru foarte ușor. Se selectează Cumpărare / Vânzare din meniul de sus și se trece la secțiunea Vânzare. Se alege Bitcoin ca monedă de alegere și se asigură că este selectată destinația potrivită pentru fonduri în secțiunea Depunere către.

În ceea ce privește decizia de vânzare, aceasta este reprezentată de intrarea în sfaturile de investiții unde există multe strategii bazate pe termen lung. Bitcoin a trecut printr- o lungă perioadă de devalorizare și corecții în ultima vreme, amestecată cu ușoare recuperări, deși boom-ul actual a zguduit și mai mult lucrurile. Este posibil să fie necesare unele cercetări serioase pentru a decide când este cel mai potrivit moment pentru a vinde.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Motive pentru a alege casa de vacanță în locul hotelului pentru un concediu pe cinste

Cel mai savuros suc de mere cu aromă delicioasă