in

Cum stii daca o casa de pariuri este de incredere

Orice lucru care castiga popularitate va fi la un moment dat copiat si se va incerca obtinerea unor castiguri ilicite de pe urma sa. Acelasi lucru poate fi spus si despre casele de pariuri, a caror popularitate a crescut in ultimii ani, chiar si in Romania. Din ce in ce mai multe sunt lansate, dar nu toate sunt de buna credinta sau legale. Ce risti daca te inregistrezi la astfel de case de pariuri, dar si cum se le eviti, vei afla din randurile urmatoare. 

Ce risti daca te inregistrezi la o casa de pariuri ilegala? 

Daca vei juca la o casa de pariuri ilegala in primul rand esti pasibil de amenda. Dar aceasta nu este singura problema! Risti sa-ti pui in pericol informatiile de natura confidentiala, la care teoretic va avea acces oricine. In plus, fondurile depuse ar putea fi deturnate cand te astepti mai putin. Ai putea chiar sa castigi un pariu, iar acesta sa fie anulat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca navigarea pe astfel de platforme iti poate incarca diversi virusi in dispozitive. 

Ca nu vei primi raspuns la mesajele trimise catre serviciul de relatii clienti sau ca vei avea si plati intarziate vor fi cele mai mici probleme, crede-ne! 

Cum sa-ti dai seama daca o casa da pariuri este ilegala sau nu este de incredere

Desigur, primul lucru la care sa te uiti este legalitatea agentiei. Si totusi, daca o agentie este legala, asta nu inseamna ca ofera si cele mai competente servicii. Asadar, iata o lista a criteriilor pe care merita sa le iei in considerare pentru a colabora cu o casa de pariuri in care-ti poti pune baza:

  • Verifica licenta casei de pariuri. Daca agentia de pariuri isi afiseaza licenta de operare inseamna ca se supun auditurilor periodice si ca respecta legea din Romania. In plus, poti gasi online o lista cu toate agentiile care detin o acreditare emisa de Oficiul National de Jocuri de Noroc, deci acest aspect va fi foarte usor de verificat. Daca agentia nu are licenta, nici macar nu merita sa mai citesti punctele urmatoare. Stai departe de ea! 
  • Afla care este reputatia site-ului printre jucatori. Exista nenumarate forumuri unde poti gasi discutii care fac referire la diverse case de pariuri. In general va fi usor sa-ti dai seama care case sunt de incredere, deoarece acelea vor fi cele mai populare;
  • Vezi daca exista un sistem de verificare a identitatii. Inainte de a-ti face un cont pe o astfel de platforma este necesar un proces de identificare a identitatii. Daca nu trebuie sa-ti faci cont si nu ti se va verifica identitatea inainte de a face o retrage, acesta este un foarte mare semnal de alarma, deoarece casa de pariuri nu respecta prevederile legale;
  • Descopera calitatea serviciilor de asistenta. In general, va fi recomandat sa pariezi doar la case ce beneficiaza de un serviciu de asistenta pe care-l poti contacta telefonic, prin live chat sau prin e-mail si la care ti se raspunde aproape pe loc. Daca timpii de asteptare sunt foarte mari pentru orice problema, site-ul respectiv nu va fi unul de incredere, mai ales prin prisma calitatii serviciilor. 

Evident, nu uita de oferte si promotii. Un exemplu foarte bun sunt bonusurile NetBet, cele care te ajuta sa faci bani rapid. Asadar, alege casa de pariuri si in functie de aceste avantaje! 

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

TOP 5 Cele mai bune practici pentru crearea și gestionarea unui site web

TOP 5: Cele mai bune practici pentru crearea și gestionarea unui site web

Tehnici de albire dentară: avantaje, proceduri, indicații pentru fiecare