in

TOP 5: Cele mai bune practici pentru crearea și gestionarea unui site web

TOP 5 Cele mai bune practici pentru crearea și gestionarea unui site web

Crearea și gestionarea unui site web poate fi o sarcină descurajantă. Dar, dacă urmați aceste cinci bune practici, puteți face procesul mult mai ușor.

  1. Planificați structura și conținutul site-ului dvs. web înainte de a începe să îl construiți. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că site-ul dvs. este organizat și ușor de navigat.
  2. Folosiți un serviciu de găzduire web de încredere pentru a vă găzdui site-ul web. Acest lucru vă va asigura că site-ul dvs. web este întotdeauna funcțional.
  3. Utilizați un șablon de design responsiv pentru site-ul dvs. web. Acest lucru va asigura că site-ul dvs. arată bine pe toate dispozitivele, inclusiv pe smartphone-uri și tablete.
  4. Folosiți imagini și conținut text de calitate pe site-ul dvs. web. Acest lucru va ajuta ca site-ul dvs. să aibă un aspect profesional și atractiv.
  5. Actualizați în mod regulat conținutul și imaginile site-ului dvs. web pentru ca acesta să aibă un aspect proaspăt și modern. Acest lucru va ajuta site-ul dvs. să se claseze mai bine în rezultatele motoarelor de căutare.

Atunci când începeți un site web, există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a începe. Ceea ce trebuie să faceți este să cumpărați un nume de domeniu și să configurați o găzduire web. După aceea, trebuie să instalați un sistem de gestionare a conținutului (CMS) și să creați conținutul site-ului dvs. web.

Puteti sa optati si la varianta de a creat un site gratuit, campania de promovare a celor de la Website Gratis ofera BONUS un site la abonamentele de mentenanta site din oferta.

Alegeți un design responsiv pentru site-ul web

Un design de site web responsive este unul care răspunde la dispozitivul pe care este vizualizat. Fie că este vorba de un computer desktop, laptop, tabletă sau telefon, site-ul web se va adapta la dimensiunea ecranului.

Acesta poate fi un aspect cu o singură coloană pentru ecrane mai mici sau un aspect cu mai multe coloane care stivuiește articolele și imaginile unele peste altele pentru ecrane mai mari.

Cele mai citite articole

Un design responsive este important deoarece oferă o experiență de vizualizare optimă pentru utilizatori. Indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc, aceștia vor putea vedea tot conținutul de pe site fără a fi nevoiți să deruleze sau să redimensioneze ceva.

Includeți cuvinte cheie pe fiecare pagină a site-ului dvs.

Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie găsit de potențialii clienți, trebuie să includeți cuvinte cheie pe tot site-ul. Cuvintele cheie sunt cuvintele și frazele pe care oamenii le folosesc atunci când caută informații online.

Incluzându-le pe site-ul dvs. web, puteți face ca oamenii să vă găsească mai ușor.

Atunci când alegeți cuvintele cheie, gândiți-vă la ceea ce clienții dvs. ar tasta probabil într-un motor de căutare atunci când vă caută produsele sau serviciile.

Puteți utiliza un instrument precum Google AdWords pentru a vă ajuta să găsiți idei. Odată ce aveți o listă de cuvinte-cheie, asigurați-vă că le includeți pe tot site-ul dvs. web, inclusiv în titlu, în corpul textului și în metadate.

De asemenea, ar trebui să le folosiți în materialele dvs. publicitare și de marketing, precum și pe platformele de socializare.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Pregătirea sediului de birouri pentru sărbători: 6 pași esențiali

Cum stii daca o casa de pariuri este de incredere