in

De ce sa alegi o fereastra din PVC?

Mult mai populară decât ferestrele din aluminiu sau lemn, fereastra din PVC pare a fi un must-have. Și, dintr-un motiv bun, materialul său ușor și modern are multe avantaje. Fie ca e vorba de ferestre noi, fie pentru renovări, dacă decizi să investesti în tamplarie Salamander PVC, nu vei fi dezamăgiț. Găseste în acest articol toate motivele bune pentru a alege ferestrele din PVC pentru casa ta.

Prețuri foarte atractive

Ferestrele din PVC sunt foarte frecvente. Acum reprezintă aproape 60% din piață. Și unul dintre principalele motive pentru această popularitate este prețul său foarte atractiv. Fereastra standard din PVC este într-adevăr foarte accesibilă și se va potrivi chiar și cu cele mai stricte bugete. În funcție de formă, dimensiune și geamurile alese, ferestrele din tamplarie Salamander sunt în general mai puțin costisitoare decât cele realizate din alte materiale.

Performanță excelentă de izolare

PVC-ul este, de asemenea, un excelent izolator. Înlocuind ferestrele vechi cu cele noi din PVC, esti sigur că vei realiza economii semnificative de energie. De fapt, prin rame scade aproape o cincime din căldură iarna. Pe lângă o izolație termică excelentă, PVC-ul garantează un confort acustic sporit datorită unei izolații fonice foarte bune. 

Longevitate excepțională

Dacă prețul său și aceste capacități de izolare încă nu te conving, poate vei fi cu acest argument: ferestrele din tamplarie Salamander PVC au o durată de viață de până la 40 de ani. Și nu este nevoie de întreținere sau tratament ca în cazul cadrelor din lemn! PVC-ul este un material extrem de rezistent, rezistent la putregai și aproape inalterabil.

Cele mai citite articole

Este, de asemenea, foarte potrivit pentru casele aproape de mare, deoarece nu suferă nicio coroziune. Pe scurt, va rezista șocurilor, vremii, razelor solare și chiar umezelii. Pentru a le curăța, nu ai nevoie decât de puțină apă și săpun.

Material 100% reciclabil

Contrar credinței populare, ferestrele din PVC nu sunt mai poluante decât ferestrele din lemn sau aluminiu. Componentele principale nu sunt poluante, iar ferestrele sunt 100% reciclabile.

PVC-ul este un material foarte ușor. Aceasta înseamnă că se adaptează cu ușurință la toate tipurile de formate și este foarte ușor de instalat.

O gamă largă de culori

În trecut, PVC-ul era disponibil doar în alb, este dificil să se potrivească stilului interiorului tau dacă nu era scandinav. Astăzi ai dreptul la culoare și ai de ales între mai multe culori. Vei putea folosi ferestrele ca elemente centrale ale decorului interior și iti vei îmbrăca fațada după cum doresti.

Tâmplăria din PVC iti permite să urmezi tendința și să adăugi modernitate interiorului cu profilurile lor subțiri. Reține, de asemenea, că se adaptează la multe tipuri de deschidere și că este posibil să le faci pe măsură. 

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Cadouri perfecte pentru pasionații de jocuri de noroc

Cum se aleg corect rechizitele scolare?