in

De ce să porți rochii albe?

De ce să porți rochii albe?

Înainte de a trece la momentul potrivit pentru a purta o rochie albă, este important să răspunzi la întrebarea „de ce?”. De ce să porți rochii albe în primul rând? Iată câteva dintre motivele pentru care să te gândești să porți o rochie albă.

Nu absorb căldura

Îmbrăcămintea albă este cunoscută pentru că nu absoarbe căldura de la soare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru vară. Astfel, o ținută albă va fi mai răcoroasă chiar și în zilele toride. În interior sau în aer liber, îmbrăcămintea albă este la îndemână.

Atemporale

Prin toate tendințele și schimbările în modă, o culoare a trecut într-adevăr testul timpului. Albul nu se demodează niciodată. De la generația Z la baby boomers… Îmbrăcămintea albă arată genial pe oricine. În plus, pare să existe o listă nelimitată de stiluri. Poți jongla cu texturi și imprimeuri dacă albul imaculat nu este chiar pe gustul tău.

Versatile și elegante

Articolele de îmbrăcăminte albe sunt extrem de versatile și pot fi asociate cu aproape toate culorile. Împreună cu accesoriile potrivite, o rochie albă vă poate oferi look-uri diferite. Poți trece de la un simplu casual la elegant doar schimbând accesoriile asociate cu rochia ta albă. Albul și auriu este o combinație extremde elegantă, dar în același timp nici foarte pretențioasă.

Cele mai citite articole

Dar nu uita de încălțăminte. Optează pentru sandale Flavia Passini în stilul care te avantajează. Dacă nu porți accesorii, alege sandale aurii ca piese statement.

Perfecte pentru orice ocazie

De la evenimente casual în aer liber la ținute de birou și la rochii de mireasă, rochiile albe vin ca o opțiune potrivită în toate scenariile. Îmbrăcămintea albă pare să aibă loc în fiecare ocazie și în fiecare cadru. Mai pușin atunci când ești invitat lao nuntă deoarece toată lumea știe că doar mireasa poartă alb.

Excelente pentru toate anotimpurile

Rochiile albe nu au fost făcute doar pentru vară. Hainele albe se potrivesc pe tot parcursul anului: vara, iarna, toamna sau primăvara. Nu poți greși niciodată. Vrei rochii care pot fi purtate tot timpul anului? Ia în considerare rochii albe.

Nu ești fană rochii? Află că albul este potrivit indiferent de ce articol vestimentar alegi să porți. Poți opta, în schimb, pentru o fusta plisata, lungă, scurtă sau midi.

Cele mai citite articole

Scris de Top 1

Top1 realizeaza cele mai bune topuri online. Recomandarile si locurile prezentate in topurile noastre te ajuta sa te decizi unde te distrezi diseara. Urmareste articolele noastre si beneficiaza de cele mai interesante locuri din oras.

Ia masa într-un peisaj înconjurat de splendoare

8 materiale pentru construirea aleilor de grădină